Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karaktermoord op antifascist Graaff

Hier kun je discussieren over Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karaktermoord op antifascist Graaff .
Ook schendt Droog de privacy van Graaffs familie en vermeldt zowel personalia van zijn broer, zus en ook van zijn als babyzusje... die één dag geleefd heeft. Graaff heeft Droog nooit ontmoet.

Droog publiceerde recent zijn zoveelste leugen, nl. dat Graaff nooit lid van een NVJ-bestuur zou zijn geweest. Maar Graaff bezit bewijs van het tegendeel. Hij overweegt nu een kort geding tegen Droog.

Droog heeft in twee jaar ongeveer 60 artikelen tegen Graaff gepubliceerd. Het eerste in april 2020 op TPO.nl had met als kop: 'Arthur Graaff, antifascist, fantast en grafschenner'. Ruim twee jaar terug wilde Droog een 'profiel' over Graaff voor website wilde maken en benaderde Graaff. Droog verzweeg eerst dat hij dit ook op The Post Online wilde publiceren, een rechtse site gelinkt aan GeenStijl, waar Graaff niets mee te maken wil hebben.

Deze aanval kwam nadat Graaff door zes organisaties benoemd was tot rapporteur nazisme, fascisme en racisme voor de VN - maar niet dóór de VN, zoals Droog verdraaiend suggereerde. Graaff heeft verder nooit grafschennis gepleegd, noch is hij daarvoor vervolgd. Bizar is ook dat Droog enkele van zijn eigen stukken in het Engels heeft gepubliceerd.

Opvallend kwaadaardig noemt Graaff ook de grote omissies.
Onvermeld blijft bijvoorbeeld dat hij
- drie keer hoofdredacteur was, daaronder acht jaar van Nieuws-wo2.tk en drie jaar van het BBC-blad Wereld in Oorlog.
- Ook dienstreizen naar o.m. de VS, Japan, Oeganda en Auschwitz ontbreken.
- Graaff was ook vier jaar, van 1986-'90, redactiechef van drie regionale weekbladen
- en van 1992-'96 directeur/uitgever in Polen van Trend InterMedia Sp.zo.o..
- In twee documentaires komen Graaffs acties tegen nazibegraafplaats Ysselsteyn uitgebreid aan bod. Het lijkt er volgens Graaff sterk op dat Droog ook lijdt aan onverteerbare jaloezie.

Tegenwerpingen van Graaff weigert Droog simpelweg te erkennen. Op Indymedia scheldt Droog Graaff soms uit voor 'gek', 'idioot' en 'gestoord'. Droog trekt vrijwel alles over Graaff in twijfel, loochent het of liegt erover. Onder meer noemt hij Graaff 'voormalig journalist', hoewel die enkele malen per week columns schrijft voor Krapuul.nl en verder voor Konfrontatie.nl en nog een boek schrijft.

Zowel de VPRO als de NOS/L1 zonden documentaires uit met ruime aandacht voor Graaffs acties tegen de nazibegraafplaats Ysselsteyn. Droog wuift deze weg als betekenisloos. De VPRO-docu heette 'Nicolaas op oorlogspad', en van de NOS/L1 'Het zijn maar Duitsers'.

Recent heeft Droog gepubliceerd dat Graaff géén bestuurslid zou zijn geweest van de NVJ. Echter: op 21 maart 1997 meldt het vakblad van de Ned. Ver. van Journalisten, 'De Journalist' op pag. 47 dat Graaff is aangesteld.

Droog betwist ook dat Graaffs vader door de staat Israël collectief geëerd is als één van de Februaristakers. Graaff wijst erop dat de stakers juist wél door Israël via de website Yad Vashem worden geëerd en zijn vermeld op de jaarlijkse lijst van geëerden. Graaffs vader was een gedecoreerd verzetsman en drie jaar nazigevangene (in 2010; later werden groepen niet meer vermeld).

Droog stelt ook dat Graaff nooit tot rapporteur nazisme, fascisme en racisme voor de VN werd benoemd. Dat gebeurde echter wel, door zes organsiaties, daaronder Graaffs eigen AFVN-Bond van Antifascisten, maar niet 'door' de VN. Droog verdraaide ook dit. Droog duidt Graaff ook stelselmatig aan als 'zelfbenoemd' antifascist, ondanks dat de AFVN-BvA Graaff als woordvoerder had aangesteld.
https://www.afvn.nl/antifascist-rapporteur-vn/

Graaff bereikte in 2021 met de AFVN-Bond van Antifascisten dat de grote nazibegraafplaats in Ysselsteyn (Venray, 31.000 nazidoden) stopte met de holocaustontkenning en dat er geen kransen meer worden gelegd. Daarvoor voerde hij met de AFVN-BvA acht jaar actie. Een zwaar punt was de systematische omissie zware oorlogsmisdadigers als SS'er Julius Dettmann, de deporteur van Anne Frank c.s..

Bij die acties kregen Graaff en de AFVN-BvA steun van o.a. twee opperrabbijnen, het kamp-museum Dachau, Nazi-jagers Beate en Serge Klarsfeld uit Parijs, de int. federatie van verzetsmensen FIR uit Berlijn, Nazi-jager Hans Knoop en directeur dr Efraim Zuroff van het Simon Wiesenthal Center in Jerusalem.

Graaff schreef over Ysselsteyn zo'n vijftig publicaties, organiseerde demonstraties, nam deel aan inspraak bij de gemeenteraad en overlegde met de Duitse consul, burgemeesters en Joodse instellingen. De acties rond Ysselsteyn haalden zowel de Nederlandse media zoals de Telegraaf, de Volkskrant, De Limburger, L1 en de NOS als Duitse en Israëlische. Droog echter ontkent de rol hierin van Graaff en de AFVN-BvA.

Ook bereikte Graaff dat twee nazibeurzen sloten, in Huizen NH en Duiven Gld. Hij bereikte ook dat Vara's Kassa twee maal aandacht besteedde aan de kwalijke handel in nazispullen. De laatste keer was in augustus 2021 met geheime camera op de grote nazibeurs in Houten, waarna zowel het centraal Joods Overleg als het CIDI aangifte deden. Sinds februari is Graaff overigens geen lid meer van de AFVN-BvA.

Graaff heeft intussen wel bereikt dat de website ForumWO2 alle disinformatie in verband met Droog heeft verwijderd. Verder werd Graaff vorig jaar augustus met brandstichting en de dood bedreigd, wat in november leidde tot rechtszaak en een veroordeling. De belager beriep zich o.m. op Droogs artikelen.

Droog publiceert o.m. op zijn eigen site, plus op Reportersonline.nl, op Indymedia.nl, op Facebook en op de rechtse site TPO.nl. Graaff heeft enkele maanden terug aangifte wegens belaging, belediging, smaad en laster tegen Droog gedaan. Het OM maakt echter geen enkele haast met de vervolging. Bij de redactie van Indymedia dringt Graaff aan op verwijdering van alle stukken van Droog over of in relatie tot hem, maar de site aarzelt daar nog over.


dergelijke persoonlijke

dergelijke persoonlijke discussies (vetes) horen niet thuis
op Indymedia !

Graaff

De dorpsgek.

Re: Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karakt

Het zit wel diep he Tuur? Je vergeet nog te vermelden dat je NVJ bestuursfunctie slechts van de freelance sectie was en ze je daar heel snel hebben weggetrapt toen ze je ware aard leerden kennen. Absoluut GEEN bestuurslid van de NVJ dus. Je eigen aangehaalde artikel hierboven laat dat zwart op wit zien. Zie ook je avonturen als Webnetprof op Wikipedia. Broddelwerk van de bovenste plank en "journalistiek" werk waar de NVJ heel snel haar handen van af trok.

Waar staan in het bovenstaande zelf bevlekkende overzicht je zes (of waren het er twaalf?) geschreven boeken? En hoofdredacteur? Kom op zeg, iedere druiloor kan een website beginnen, dat maakt je nog geen hoofdredacteur. De wens is weer eens de vader van de gedachte.

De documentaires waar je mee schermt voeren je op als gekkie en laten onomstotelijk zien dat je aan grafroof doet. Het staat letterlijk op beeld. Daar is geen speld tussen te krijgen. Het geneuzel dat je niet veroordeelt bent komt vooral omdat mensen niet snel aangifte doen tegen gekkies, maar dat verandert natuurlijk niks aan het feit dat je een bloemenkrans van een graf op een kerkhof hebt gestolen. Dat maakt je een dief, een grafschender, moreel verwerpelijk en algemeen slecht mens. Je vader heeft voor de vrijheid van anderen in de cel gezeten. Het zal nooit zijn bedoeling zijn geweest dat zoonlief graven ging onteren. Als je je fatsoen verliest dan ben je ook geen haar beter dan waar je tegen strijdt. En hoe zouden de februaristakers waar je zo mee dweept en die opkwamen voor de rechten van anderen, als ze nog leefden kijken naar een malloot die graven ging bezoedelen?

Hoe denk je dat normale mensen aankijken tegen wappies die zich zelf laten benoemen tot bepaalde functies? Zelf zou ik graag benoemd willen worden tot wereldkampioen Formule 1. Nee nee, ik race niet, maar als ik in de Kalverstraat even iemand aanspreek wilt die me vast wel benoemen tot kampioen. Persberichtje hier en daar...en woppaaa. Het geeft te denken over je zogenaamde VN benoeming, toch? Tot op heden lachen ze zich bij de VN nog steeds de ballen uit hun broek over je zotte actie.

Je vader is helaas ook NIET gedecoreerd door Yad Vashem, daar kan en zal niks meer aan veranderen. De beste man is gedecoreerd, maar niet met Yad Vashem. Navraag bij YV heeft dit onomstotelijk bewezen.

Een klein vraagje tussendoor: waarom werd je geweigerd bij de toespraak van rabbijn Binyamin Jacobs? Iemand van jouw statuur en met al jouw hierboven opgehemelde verdiensten zou toch minimaal eregast moeten zijn? En je dan weigeren? Nee toch? Of zou de waarheid hier toch ook wat anders zijn?

En nazibeurzen gesloten? Beide beurzen zijn twee keer zo groot geworden en worden frequent bezocht door AFA leden die aan re-enactment doen. Waar ik er overigens een van ben.

Wo2forum heeft jouw account terecht gesloten. Net als hierboven ging de nonsens die je daar bezigde alle perken te buiten. Droog is daar wel welkom en verzamelaars zijn het unaniem eens dat je ban terecht is.

De belaagster die dreigde met brandstichting heb je in de relationele sfeer ook tot wanhoop gedreven. He, dat staat nu net weer niet in je overzicht. Ongemakkelijk om de waarheid te typen? Kom nou... en dat wil je ook nog in Droogs schoenen proberen te schuiven?

En dan dat eeuwige gezeur zoals ook deze hierboven weer over Droog. De man is een enkelbijter, maar heeft zich al tientallen jaren bewezen in de krakers- en protestscene. Dit forum kent een lange geschiedenis en daar hoor jij nou net niet bij. Hou de eer aan jezelf en hoepel op, begin een nieuwe website, noem je zelf weer hoofdredacteur, oppertovenaar of Wikipedia goeroe, en ga thuis je vrouw lastig vallen met al je complexen. Hier zijn we er wel klaar mee.

Re: Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karakt

Ik ben door 18 organisaties tot speciale rapporteur onzin en leugens benoemd voor Indymedia. Hierdoor kan ik wel zeggen dat de bovenstaande verzameling woorden geen enkele relatie hebben met de werkelijkheid.
Tevens blijft het lachwekkend dat Graaff iedere keer weer zichzelf in de derde persoon praat. Zijn “eigen” persoonlijke “overwinningen” benoemend, over zelfbevlekking gesproken.

Weer een leugen

Ban op WO2 Forum? Totale onzin - Ook weer gelogen....
https://wo2forum.nl/viewtopic.php?p=543231#p543231

WO2 Forum had tenminste het fatsoen het geschimp weg te halen. En e-x-c-u-s-e-s te maken. Zal ik nou 's precies uitleggen wat dat is?

Goed lezen is en blijft een kunst. Nergens staat van 'het' NVJ-bestuur... - zou niet dúrven...

Ook jammer hè, dat er twee keer een docu over Ysselsteyn werd gemaakt waar ik prima de ruitme kreeg - overigens niet als wap, want ik ben daarvor gezakt, maar als mezelf. De VPRO doet niet zoveel met wappen. Jaja, kinnesinne is altijd moeilijk eronder te houden.... Dus blijven kankeren! Laat het niet naar binnen slaan!

Via thuisbezorgd wordt er gewerkt aan een zending trekken. Boontje komt altijd.

Ik zou zeggen: verander niks, geen iota, geen punt, geen komma - laat alles zo staan en maak het me makkelijk. Dank! Quod Not! Sorry, ik bedoel Quid nit!

Jammer allemaal hè? Moeilijk hè, ongelijk bekennen?

Wat is dit voor warrige taal?

Wat is dit voor warrige taal? Ruitme thuisbezorgd naar binnen trekken naar binnen slaan. Laat liever die fles eens staan voor je op internet gaat brallen. NN hierboven heeft duidelijk een gevoelige snaar geraakt.

Zowat alles wat in de

Zowat alles wat in de openingspost staat wordt onderuit gehaald met feiten in het goed onderbouwde antwoord hierboven, en dan is dit stuk vol schrijffouten het enige verweer? A Graaff, heb je een spiegel in huis? Kijk er eens in.

Zowat alles wat in de

Zowat alles wat in de openingspost staat wordt onderuit gehaald met feiten in het goed onderbouwde antwoord hierboven, en dan is dit stuk vol schrijffouten het enige verweer? A Graaff, heb je een spiegel in huis? Kijk er eens in.

Toch wel typisch, dit

Toch wel typisch, dit geleuter van een man die tot in februari van dit jaar de Dr. Goebbels van de AFVN speelde. Een clubje Poetinisten die momenteel dit over de oorlog in de Oekraïne verkondigt:

"De bloedige oorlog is begonnen met de USA coupe in 2014 op de Maidan. Direct erna gevolgd door het Oekrainse Bandera fascisme op alle ministeries en gevolgd door het vermoorden van 14.000 Russische sprekende Oekrainers uit de Donbas" (9 augustus 2022); https://www.afvn.nl/oekraine-steun-de-strijd-van-arbeiders-voor-arbeids-...

Al jaren vóór Graaffs vertrek bezong de AFVN de lof op Poetin en zijn medemafiosi, een vals gezang waarbij de al even valse Graaff dapper meekrijste. Ook toen de MH17 uit de lucht werd geknald en het dode mensen regende.

Re: Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karakt

Graaff's manie om over zichzelf te spreken begint enge vormen aan te nemen. Als freelancejournalist heb ik zelf enkele aanvaringen met Arthur Graaff gehad. De beste man heeft zelf nog nooit iets zelf gepubliceerd en is er ook niet capabel voor. Het handjevol publicaties waar zijn naam als medeauteur vermeld staat, leunt zwaar op de prestaties van anderen. Herhaaldelijk komt naar voren dat Graaff boeken geschreven zou hebben. Nederland in de Tweede Wereldoorlog voor dunnies bijvoorbeeld, maar dit is door de uitgever geweigerd wegens plagiaat en doorlopende feitelijke onjuistheden. Zie recentelijk ook de zaak Raymond Knops. Graaff koketteert graag met de prestaties van anderen. Deze zaak is aanhanging gemaakt door onderzoeksjournalist Joep Dohmen. Dit belet Graaff niet om op Krapuul en Indymedia stukken te publiceren alsof hij degene is die de zaak Knops aanhanging heeft gemaakt. Ergerlijk en typerend is dat Graaff juist de zaak Knops heeft gekozen om een zoveelste persoonlijk vete te voeren. Knops is immers degene die in zijn hoedanigheid als staatssecretaris bij de jaarlijkse veteranenherdenking aanwezig was. Voor de lezer verduidelijkend: hij ging niet mee in Graaff's fantasmen met betrekking tot deze herdenkingen, en Graaff's verzoeken deze te mijden. Het laat weer eens zien hoe rancuneus Graaff is, maar ook hoe ver hij gaat met zijn persoonlijke revanche.

A. Valerius

[spam deleted]

[spam deleted]

Re: Indymedia biedt rechtse maniak Droog open podium voor karakt

Deze nieuwe uitbarsting van Graaffs gekte roept om een tegengeluid. Dus bij deze:

Graaff: "Graaff heeft enkele maanden terug aangifte wegens belaging, belediging, smaad en laster tegen Droog gedaan. Het OM maakt echter geen enkele haast met de vervolging."

Gôh, "geen haast"? Het lijkt me eerder een kwestie van aangiftes niet in behandeling nemen, omdat men bij het OM ook wel snapt wat voor doorgedraaide hatseflats Graaff is.

Graaff: "Bij de redactie van Indymedia dringt Graaff aan op verwijdering van alle stukken van Droog over of in relatie tot hem, maar de site aarzelt daar nog over."

Oh? Dus als ik het goed begrijp wil Graaff dat al zijn stukken waarin hij over mij raaskalt door Indymedia verwijderd worden. Ik heb namelijk nooit een stuk over Graaff geplaatst - alleen af en toe gereageerd op zijn gebral.

Maar ook: wat klopt er van die tweede bewering, redactie?

Verder ga ik niet in op de idiotieën die Graaff hier rondbazuint. Ieder weldenkend mens kan zelf checken dat het nonsens is wat het heertje hier verkondigt.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech