Neo Nazi`s demonstreren op 10 November !


Als je een protestgeluid laat

Als je een protestgeluid laat horen houdt dan rekening met het thema wat de NVU voert.
Het protestgeluid kan verkeerd uitgelegd worden dus wees duidelijk waar het protestgeluid tegen gericht is !!!

Ook al zijn er maar een paar

Ook al zijn er maar een paar Neo nazi`s een protest is altijd gewenst !
Laten we die zooi uitbannen tot de laatste toe.

Toen Niet , Nu niet , Nooit weer fascisme !!!!!

Re: Neo Nazi`s demonstreren op 10 November !

De kortzichtige visie van Neo Nazi's maakt het er voor de kinderen niet veiliger op.
Het is al lang en breed genoeg bekend dat wanneer er op dit soort feiten de doodstraf gezet gaat worden het aantal moorden enorm toeneemt daar getuigen ten aller tijde uit de weg geruimt moeten worden.
Een tegenactie is dan ook noodzakelijk waarbij de NVU dan wel even eerst kennis van deze materie moeten nemen om alsnog de demo af te kunnen lassen.
Zoniet,dan mogen ze even kennis maken met diegenen die wel over de nodige inhoudelijke kennis beschikken.
Je mag aannemen dat ze meelezen, en alsnog met elkaar in gesprek gaan over deze waanzin.

Re: Neo Nazi`s demonstreren op 10 November !

Bestaat de extreem rechtse neonazistische Nederlandse Volksunie begin november 2012 nog wel?
Geen enkele andere extreem rechtse groepering loopt meer mee in NVU demonstraties en het aantal NVU activisten is historisch laag. Zelf Rory de Koning van het extreem rechtse Ulfhednar - die vuurwapens koopt van allochtonen - haalt zijn neus voor Constant Kusters hobby project op. En dat zegt veel zo niet alles over het op sterven na dood zijnde NVU.

NVU

Zou een dergelijke tegendemonstratie tegen Sharia4 dan ook niet op zijn plaats zijn gezien het statement wat ze af hebben gegeven op oa de Dam ?

Zijn dit soort Salafistische schreeuwertjes er niet de oorzaak van dat het Neo-nazisme een enorme groei aan het doormaken is waarbij we vooral eens over de grenzen moeten gaan kijken ?

Daarbij kunnen we er vanuit gaan dat er ook binnen de aanwezige moslimbevolking zelf genoeg personen te vinden moeten zijn die deze straatjochies de wacht aan willen gaan zeggen daar dit het leven van de moslims in Nederland/Belgie zwaar onder druk zetten.

NVU

Geen aandacht voor Sharia4 daar ze daar al flink bonje onder elkaar hebben.
We hoorden dat ze in Woerden op een vergadering al door achterdocht en paranoia verdeeld waren.
Dat heft zichzelf wel op.
De liberale moslims ondernemen zelf al actie.

:) Die gasten in Woerden

:) Die gasten in Woerden stonden elkaar op der bek te slaan bij hun vergadering.
Buren stonden erbij en belde politie.

Cirkel van extremisme

Goede zaak dat er van de moslim-gemeenschap zèlf actie wordt ondernomen tegen die Salafisten. Salafisme leidt tot extremisme onder niet-moslims, en extremisme onder niet-moslims leidt tot Salafisme. Zo houdt de cirkel zichzelf in stand. Overigens is de NVU niet de meest voor de hand liggende stroming voor mensen die een hekel hebben aan moslims. Allerlei schimmige Counter-Jihad clubjes met Breivik-achtige neigingen des te meer. Overigens zijn de strijd tegen de Islam en de strijd voor het "Blanke Ras" twee verschillende zaken; als "blanken" moslim worden, krijg je grote "blanke" gezinnen. En, als "blanken" grote gezinnen krijgen, gaan ze meer op (niet-"blanke") moslims lijken, wat de drempel om zich te bekeren, verlaagt. Tenslotte is het zo, dat veel Marokkanen bang zijn, dat als Nederlanders vandaag lelijke dingen van ze zeggen, ze morgen Marokkanen gaan vergassen. Als Nederlandse mannen zich gaan voortplanten met Marokkaanse vrouwen, wordt het de Marokkanen duidelijk dat ze zelfs in het ergste geval niet volledig worden uitgeroeid, maar dat hun genetisch materiaal zal voortleven in het Nederlandse volk.
Als wij een conflict tussen Christenen en Moslims voor ogen nemen, is het duidelijk dat als de Moslims winnen, de Christelijke vrouwen in de harem van de Sultan verdwijnen, en de moeder van de volgende Sultan kunnen worden. Maar andersom?! Dat is de reden waarom de vrouwelijke hypergamie steevast aan de kant van de Moslims zal staan, en Moslims altijd met meer inzet zullen vechten dan de Christenen.

Pedofilie is een blanke hobby

Ergens is het erg vreemd dat de NVU tegen pedofilie demonstreert. Opgepakte pedofielen zijn vrijwel altijd "blank". Het is voor een Marokkaan erg makkelijk te bewijzen dat Marc Dutroux "blank" is, het is erg moeilijk voor een Nederlander te bewijzen dat Mohammed pedofiel zou zijn. Immers, de bronnen, de Hadith, zijn in het Arabisch, een taal die de meeste Nederlanders jammer genoeg vertikken te leren. De enige manier waarop de NVU-er zich kan redden is te stellen dat pedofielen vooral LINKSE "blanken" zouden zijn. Immers, vooral Linkse partijen, en Linkse rechters zouden niet alleen Marokkanen, maar ook pedofielen beschermen en veel te laag straffen.
De NVU is overigens voornamelijk tegen pedofilie omdat ze denken dat vooral Joden pedofiel zouden zijn. Maar als Joden rijk en machtig zouden zijn, iets wat de NVU natuurlijk denkt, zouden Joden tòch nooit gepakt worden. In plaats daarvan zouden NVU-ers van negentien met een zeventien-jarige vriendin in de gevangenis verdwijnen, om in de gevangenis geneukt te worden door zwaargeschapen allochtonen.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech