Duitsland, Freiburg, FDA: Ze zullen niet opgeven: Opnieuw invallen in Freiburg vanwege archief linksunten.indymedia.org

Hier kun je discussieren over Duitsland, Freiburg, FDA: Ze zullen niet opgeven: Opnieuw invallen in Freiburg vanwege archief linksunten.indymedia.org.
In Freiburg waren opnieuw invallen in verband met de linksunten archief bladzijde. Vijf kameraden werden lastiggevallen door de smerissen. Ze worden aangeklaagd vanwege het scheppen van de statische archief bladzijde en het daardoor schenden van het verbod van de club. Ze zijn de zelfden die in 2017 in het verloop van het linksunten verbod te maken kregen met repressie door de toenmalige minister van binnenlandse zaken, Thomas de Maiziere. ---- Lees hier het verslag van de Autonome Antifa Freiburg.

---- linksunten invallen in Freiburg ----

Op 2 augustus 2023 doorzochten smerissen van het Baden-Wurtemberg Staat Crimineel Politie Kantoor (LKA), het politie bureau van Freiburg en de Bewijs Behoud en Arrestatie Eenheid (BFE) vier appartementen die behoren bij linkse activisten uit Freiburg. De huiszoekingen vonden plaats in de woningen die in augustus 2017 ook zijn doorzocht. Gesteld wordt dat links linksunten.indymedia.org heeft voortgezet, het nieuws platform dat in augustus 2017 werd verboden. Als een statisch archief of een strafbaar monument - afhankelijk van de duiding.
In het gemeenschappelijke persbericht door het openbaar ministerie kantoor in Karlsruhe en de LKA BW betekent dit "het behouden van de organisatorische cohesie van deze verboden associatie", in juridisch jargon een schending van sectie 85 paragraaf 1 nummer 2 van de Strafrecht Code. De BFE smerissen ramden de voordeuren van de vier appartementen open, stormden gemaskerd en schreeuwend de appartementen binnen, en boeiden de verdachten waar die werden gevonden. Ongeveer een dozijn mobiele middelen en meer dan een half dozijn computers werden in beslag genomen, samen met een aantal opslag media. De schade aan het eigendom alleen is in de tienduizenden - opnieuw.
In januari 2023 criminaliseerde de openbare aanklager Manuel Graulich uit Karlsruhe een hyperlink naar de linksunten archief bladzijde, leidend tot de RDL invallen op 17 januari 2023 in Freiburg. Nu, bijna precies zes jaar na de eerste, heeft de staat de tweede linksunten invallen uitgevoerd.
Maar deze keer kwamen ze niet om een actieve Open Posting bladzijde te sluiten, maar om de veronderstelde scheppers van een archief van bewegingen gespiegeld door bewegingen na te jagen - zeker niet alleen vijf mensen. Repressie tegen een archief is niet alleen verwerpelijk, het is ook a-historisch. Bijvoorbeeld, de linksunten archief bladzijde beschrijft de vroege jaren van de AfD als geen ander. Als je de opkomst van de AfD wilt begrijpen moet je hieronder naar links lezen. Van de voorgangers tot de oprichting in 2013 naar de federale verkiezingen in 2017. Omdat de AfD zes jaar geleden voor de eerste keer naar het parlement verhuisde. Twee weken eerder werd Indymedia linksunten verboden. Maar zelfs als de AfD op twintig procent staat zit de vijand nog steeds op links. Repressie van een radicaal linkse nieuws site is open censuur. Het is een middel van reactie in de politieke strijd. Repressie tegen een statisch archief daarentegen herinnert een beetje aan iets met windmolens en ezels.

Nadat Freies Radio Dreyeckland er in januari aan moest geloven vanwege een artikel dat werd verbonden aan de archief bladzijde blijven de repressieve autoriteiten koppig en kiezen nu de veronderstelde club leden uit 2017 opnieuw als doelwit. Er zijn nu minstens drie archief bladzijden van linksunten.indymedia.org. Onder andere door Tachanka in de VS en Autistici/Inventati in Italie.

Solidariteit met de getroffenen!
Houden nog steeds van linksunten!

https://fda-ifa.org/sie-lassen-nicht-locker-erneut-razzien-in-freiburg-w...

Orig: (en) Germany, Freiburg, FDA: They won't give up: Raids again in Freiburg because of archive linksunten.indymedia.org from nigra (ca, de, it, pt, tr) [machine translation]


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Trollen zoals jij worden uiteraard geweerd. Omdat ze stinken natuurlijk.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech