LinkedIn schrapt lasterlijk artikel van verdacht raadslid Jasper K. over journalist en antifascist

Hier kun je discussieren over LinkedIn schrapt lasterlijk artikel van verdacht raadslid Jasper K. over journalist en antifascist.
Het is nu door LinkedIn op aandrang van Graaff opnieuw verwijderd. K. heeft het echter sindsdien ook elders gepubliceerd.

Het artikel gaat over de naziherdenkingen op de enorme nazibegraafplaats Ysselsteyn (Venray), waar o.m. de deporteur van Anne Frank ligt. Graaff heeft jarenlang, en uiteindelijk met succes, geprotesteerd tegen deze herdenkingen. Echter raadslid K., leraar geschiedenis, negeert in zijn artikel deze deporteur, net zoals hij de medeplichtigheid aan de holocaust van duizenden andere nazidoden op Ysselsteyn in zijn artikel negeert.

Graaff werkt sinds 1967 in de media, o.m. bij de Volkskrant, het NOS-Journaal en The Financial Times. Hij was vier uitgever in Warschau en negen jaar hoofdredacteur van een oorlogsssite en een BBC-oorlogsblad, schreef vijf boeken en is sinds 2014 ook actief als antifascist. Zijn vader was een gedecoreerd verzetsman en zijn oom werd vermoord in Dachau. Over Graaffs succesvolle acties rond Ysselsteyn verscheen vorig jaar bij de Universiteit van Amsterdam een masterscriptie, getiteld 'Vrede met de vijand'. https://scripties.uba.uva.nl/download?fid=c6040897

Graaff heeft bij de politie aangifte tegen Jasper K. en vijf anderen gedaan wegens belaging (stalking), belediging, smaad en laster. Behalve op LinkedIn heeft K. zijn artikel ook ongewijzigd gepubliceerd op een andere website, inclusief de ongeveer 30 fouten die Graaff erin vond.

In zijn aangifte noemt Graaff de maker van deze site, Bart D. uit Eenrum (Gr.), als hoofdverdachte . D. heeft in ruim drie jaar o.m. op zijn site 50 artikelen tegen Graaff gepubliceerd en daarbij 1.500 maal zijn naam vermeld. Graaff vindt dat 'een gemene hetze vol leugens en verdraaiing, volkomen obsessief, en een regelrechte poging tot karaktermoord en haatzaaien waaraan het geachte raadslid nu geheel uit vrije wil meedoet.'

Of K.'s partij, Lokaal Belang Lingewaard, hem zal schorsen of royeren na dat hardnekkig wangedrag, is nog niet bekend. Graaff heeft burgemeester Kalfs voorgesteld te bemiddelen, maar geen reactie van haar ontvangen.


Waarom doet Graaff weer

Waarom doet Graaff weer interessant en verdraait hij de waarheid?

En waarom zo interessant doen en niet even vermelden tegen wie hij zogenaamd aangifte heeft gedaan, en vooral ook waarom? Het riekt weer naar het zoveelste uit de duim gezogen verhaal over aangiftes die nooit hebben plaatsgevonden.

Graaff staat vooral, ook hier op Indymedia, bekend om zijn korte teentjes. met andere woorden anderen de maat nemen en zelf niet kunnen incasseren. Op het artikel van Klaassen valt weinig aan te merken. Zeker vergeleken waar het hier normaal op indymedia over gaat. Het is eerder iets waar veel antifascisten zich achter kunnen scharen.

Overigens, iemand als verdache of hoofdverdachte aanmerken en dat ook nog publiekelijk posten is abject en gaat veel en veel te ver. Zeker als dit zoals altijd overduidelijk slechts berust op persoonlijke sentimenten van Graaff.

Re: LinkedIn schrapt lasterlijk artikel van verdacht raadslid Ja

[quote]Graaff werkt sinds 1967 in de media, o.m. bij de Volkskrant, het NOS-Journaal en The Financial Times. Hij was vier uitgever in Warschau en negen jaar hoofdredacteur van een oorlogsssite en een BBC-oorlogsblad, schreef vijf boeken en is sinds 2014 ook actief als antifascist. Zijn vader was een gedecoreerd verzetsman en zijn oom werd vermoord in Dachau. Over Graaffs succesvolle acties rond Ysselsteyn verscheen vorig jaar bij de Universiteit van Amsterdam een masterscriptie, getiteld 'Vrede met de vijand'. https://scripties.uba.uva.nl/download?fid=c6040897[/quote]

Zelden is er zoveel verzonnen zelfbevlekking hier gepost. Graaff is in 1967 begonnen als loopjongen bij een krant en heeft nooit echt veel meer bereikt. Uitgever in Warchau? Van wat dan? Hoofdredacteur van een oorlogssite? Koekoek. Het enige wat meneer met deze simpele website deed (totdat hij wegens diverse rechtszaken wegens schending van auteursrechten en inbreuk op fotorechten de site offline moest halen), was dagelijks even googlen of er ergens een artikel over de Tweede Wereldoorlog online werd gepost en de URL daarvan op zijn eigen site posten met een foto van het originele artikel er naast.

Het verhaal van zijn vijf geschreven boeken kennen we inmiddels ook hier op Indymedia: die zijn nooit verschenen en Graaff kan op vragen daarover nooit iets antwoorden. Leunend op het werk van andere onderzoekers zijn zijn grootste wapenfeiten het genoemd worden in het werk van anderen mbt een broddelwerkje (boekje voor Dummies) over Rembrandt, een simpele restaurantgids en enkele totaal gedateerde lemma's in een al lang ter ziele gegane encyclopedie. En ook met dat werk liftte hij mee met wat anderen daadwerkelijk opschreven. Graaff, laat ons zien dat je daadwerkelijk ooit iets heb geschreven en toon de titels even hier. Een simpele vraag toch? Ontkennen is toegeven dat je alles bij elkaar fantaseert.

Zijn antifascistische acties kennen we ook maar al te goed: met als grootste wapenfeit het woordvoerderschap van de Putinvereerders van de AFVN, het ontkennen van de MH17 ramp door Rusland en verder het stalken van mensen die op enigerlei wijze iets met de Tweede Wereldoorlog te maken hebben. In Ysselsteyn weten we er alles van.

Zelden zoveel zelfbevlekking gezien. De lezer van Arthur de Graaffs stukjes zou er goed aan doen zelf even te googlen. Men zal dan snel zien dat alles wat Graaff beweert niet klopt en hij vooral zijn eigen ego wilt bevredigen. Foei Graaff.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech