Intimidatie agressie met doel uitsluiting en andere schade toebrengen . Nageroepen worden op straat verbaal aangevallen.

Hier kun je discussieren over Intimidatie agressie met doel uitsluiting en andere schade toebrengen . Nageroepen worden op straat verbaal aangevallen..
Intimidatie agressie met doel uitsluiting en andere schade toebrengen . Nageroepen worden op straat verbaal aangevallen.

Intimidatie agressie op straat en in openbare gelegenheden door roepen is niet alleen gericht tegen vrouwen. Die spreekwoordelijke open deur moet maar weer eens ingetrapt. Het lijkt er op dat er een vorm is die blijkbaar maatschappelijk is geaccepteerd namelijk pedo roepen iemand voor pedo uitmaken. Over het algemeen word dat mannen aangedaan. De “ roepers “ daders kunnen mannen zijn maar ook vrouwen. Het verspreid zich als een soort virus denk ik. Als iemand verdacht is gemaakt door laster roddel dan is de schade nog erger en is degene die word aangeroepen in een isolement.
Het is een uiterst giftige manier van aanvallen waar bij degene die word aangevallen zich bijna genoodzaakt ziet zich te verontschuldigen te ontkennen wat de aanvallers nog meer voldoening en ook wel genot oplevert een gevoel van macht denk ik over de aangevallene. Gister avond 25 maart 2023 in De Vrankrijk Amsterdam waar ik man bij een concert was gebeurde het volgende : ik zat aan de bar met twee mensen man en vrouw naast me die ik niet kende met de rug naar de bar. Er werd geroepen achter me in het Engels “ hey pedo did you bring your buddies “ . De man en vrouw naast me hadden het conventionele uiterlijk van ouderen die kleding kopen bij C&A. Ik wist niet wie het riep en kon het daarom ook niet melden bij de vrijwilligers van de avond. Maar ik denk dat meerderen het moeten hebben gehoord. Toen ik die avond na met de trein naar huis te zijn gegaan in het dorp waar ik woon naar huis liep kwamen er twee jongens voor bij op fietsen een riep ” punkman is een pedo “ . Het was laat op de avond er was verder niemand. Helaas is dit vrij wel dagelijks wat ik mee moet maken altijd gluiperig op afstand en tegen mijn rug in de hoop een reactie uit te lokken en me schade te doen. Er kan worden gesteld wees blij dat het niet directer is en dat er ook nog een fysieke aanval volgt. Ook kan er worden gesteld dit is jou persoonlijke probleem en meer niet. Mijn idee daar bij is dat dergelijke aanvallen alleen kunnen gebeuren omdat iedereen wegkijkt die getuige is. Mijn oproep is dat als je mee maakt dat iemand man vrouw op dergelijke manier word aangevallen de dader aanspreekt op zijn of haar gedrag. Of zijn we terug in de tijd van de heksen vervolging. Ik ga de plekken waar ik verbaal word aangevallen niet om die reden mijden ik laat me niet wegpesten. Dat laatste advies heb ik ook aan jou als je ook op een dergelijke manier word aangevallen.


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. onnavolgbar.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. als iemand alleen een beetje zit te trollen, dan moet dat verwijderd worden.

Als je en in de vrankrijk en

Als je en in de vrankrijk en na een treinreis ook toevallig in je dorp word uitgescholden voor pedo dan zal er wel iets meer aan de hand zijn dan dat je word gepest denk je niet. en waarom ben je niet naar de vrijwiligers gestapt eigenlijk zeker als je bang bent dat mensen fysiek gaan doen.
ik weet ook niet wat de c&a er mee te maken heeft. ik heb geen c$a ouderen gezien bij dit feestje en ook al was dat wel zo, boeie
ik wordt zelf nooit voor pedo uitgemaakt en ik ben ook een man en punk. intimidatie naar vrouwen waar je dit mee wil vergelijken is echt wel iets anders hoor.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech