Programma Pinksterlanddagen 2022

Hier kun je discussieren over Programma Pinksterlanddagen 2022.
Het programma voor zaterdag & zondag, nu met nieuwe poster!


uiterste gevallen

De redaktie wil zich in deze zo terughoudend mogelijk opstellen en slechts in uiterste gevallen items verwijderen van de website indien er basisregels overtreden worden.

terughoudend?

Alle reacties zijn toch al verwijderd.

Ha ha ha ha wat een kneuzen.

Ha ha ha ha wat een kneuzen. Het gaat je /jullie toch alleen maar om aandacht vragen voor jezelf. Ga dat toch lekker op Twitter doen. Daar zijn je vrienden.

Het is inderdaad van de

Het is inderdaad van de zotten om op een breed platform van onafhankelijke media-activisten een aankondiging te doen voor een anarchistische bijeenkomst ja...en ook erg vervelend dat die mensen die aandacht vragen voor henzelf dat anoniem doen, dat schiet toch niet op met aandacht krijgen dan?!

Offfff er staat een nieuw

Offfff er staat een nieuw programma online omdat de oude met de oude afbeelding verwijderd is.. t staat je verder helemaal vrij weer opnieuw te gaan mekkeren over alles wat je niet zint hoor.

Re: Programma Pinksterlanddagen 2022

Am I paranoid (enough)?
Ben ik de enige die denkt dat Peter Storm een betaalde provocateur is gezien zijn oproepjes tot het gooien van bommen om de klimaatcrisis op te lossen.

Het hek van

Nee, lamlendig idioot. Je

Nee, lamlendig idioot. Je bent de enige die zo doorzichtig het vuile werk van provocateur bij deze aan het doen bent.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Ziek getroll weer.

Zoals verwacht een vreselijk

Zoals verwacht een vreselijk elitair programma. Vinger opsteken wie weet wat Toxische Masculiniteit of Patriarchkraakt betekent. Weer niks over de Participatiewet, maar dit heb ik al opgegeven.

Ja en hoe leer je nou ook

Ja en hoe leer je nou ook alweer dingen? Door er meer over op te zoeken of te vragen of naar een workshop te gaan. Mocht je nou graag iets over de participatiewet willen heb je de pl al gemaild bijvoorbeeld? Of een workshop erover aangeboden?
Of ben je gewoon alleen maar aan het zeiken op indy en voor je verder niks uit?

Ik zou wel een Bijbel

Ik zou wel een Bijbel workshop willen doen maar dat wordt toch ruzie dus dan blijf ik liever thuis.

Domela wist ook alles van de

Domela wist ook alles van de bijbel.

Domela de Jezus van Friesland

Domela de Jezus van Friesland werd hij genoemd , en heden ten dage nog steeds een boegbeeld van het Anarchisme en
Socialisme.
Als we nu eens wat meer zijn ideaalwereldbeeld bestudeerden,
dan hadden we vast minder conflictsituatie's en onderlinge
kritieken bij het organiseren van evenementen als de Pinksterlanddagen !!

Domela was een mens pleaser,

Domela was een mens pleaser, geen God pleaser. Buiten het kruis van Golgota om trachtte hij de wereld te verbeteren. Hoe goed zijn ideeën ook zijn, straks voor de Grote Witte Troon zullen zijn werken verbrand worden als hout en stro. Jezus zal niet eens de moeite nemen om hem een hand te geven.

Geef mij dan maar de Domela

Geef mij dan maar de Domela Jezus !!

een anarchistisch antwoord

een anarchistisch antwoord

Affinity Groups en

Affinity Groups en Transformative Justice, wat zijn dat nou weer voor dingen? Een normaal mens dat bloemkool en knackworstjes eet heeft er geen idee van waar jullie mee bezig zijn. Dan die zelfverdedigings cursus. Tijdens al mijn Bijbelstudies heb ik nooit een zelf verdedigingscursus nodig gehad. Dus wat is dit voor rare toestand? En vanwaar die rare Engelse woorden?

Blijkbaar heb je genoeg

Blijkbaar heb je genoeg Internet kwaliteiten om op indymedia terecht te komen, daar heeft de gemiddelde mens ook nog nooit van gehoord

Misschien ben je bekend met het fenomeen 'Google? Probeer het anders maar eens. Kun je vanalles mee opzoeken, handig als je sommige dingen niet kent.

En dan ga je toch lekker niet naar de zelfverdediging workshop? Je hoeft niet he? Je kan ook gewoon lekker naar de snackbar in t dorp om knakworst te eten.

VVD geklets

VVD geklets

Als alle mensen die ieder

Als alle mensen die ieder jaar janken over hoe kut de PL wel niet is, eens een eigen bijeenkomst organiseerde dan zou kritiek terecht wezen. maar dat doen jullie niet. jullie zijn gewoon luie verwende kinderen die alleen maar zeiken en zuigen. alle moeite die jullie er in steken om de PL af te zeiken zou je ook in iets iets opbouwends kunnen steken, maar dat kunnen jullie niet, want jullie kunnen niks. online stumperts die een kut leven hebben en op indymedia janken. dan is je bestaan, echt fokking marginaal. en ik ben blij dat jullie niet meer komen en waarschijnlijk zal een deel van jullie er nooit zijn geweest omdat je te fokking dom ben om het openbaar vervoer te nemen. dus sterf eenzaam in je muffe woningen met de comment sectie van indymedia open omdat je NU echt iets heel belangrijks ging schrijven, ha ha ha haaaaaa haaaaa

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Ksst.

Grappig, typische projectie

Grappig, typische projectie natuurlijk. De mensen die uit enig vermaak en met wat cynische comments op Indymedia plaatsen die waarschijnlijk weinig mensen lezen, maar dat deert ze miet want het is maar een comment. Die besteden toch echt minder tijd daaraan dan anarchisten tegenwoordig aan instagram bijvoorbeeld …. Ik denk dat dat dus mensen zijn die wél wat doen verder met hun leven en gewoon af en toe wat afleiding zoeken.
De beroepsactivisten daarentegen zijn waarschijnlijk meer de types met een marginaal (kut)leven en online bestaan. Er zullen wat met een baan die eigenlijk niet leuk is (hoeveel anarchisten hoor je over hun zinvolle en betekenisvolle werk?) een studie zijn die niet opschiet (scripties schrijven kost discipline, dan is activisme een dankbare vorm van uitstel gedrag hè). Ik wil maar zeggen, de kans lijkt me groter dat de anarchisten onbeduidende levens leiden en daarom anarchisten zijn, dat mensen die schertsende comments plaatsen en zichzelf minder serieus nemen. Dat kan ook op de wc bij het lab waar ik werk, als voorbeeld in dit geval.

Chef ga wat leuks doen met je

Chef ga wat leuks doen met je leven. wat is dit voor nieuw dieptepunt dat mensen elkaar gaan beschuldigen een kutleven te hebben? ga beide/allemaal even wat gras aanraken of een leuk boekje lezen maar hou alsjeblieft op met deze kinderachtige shit.

Ik begon mijn tekst met dat

Ik begon mijn tekst met dat ik het grappig vind volgens mij…. Zo af en toe op de plee lachen om anarchisten kan onderdeel zijn van een heel leuk leven kan ik je zeggen uit ervaring. Zeker kinderachtig, dat wel. Dat komt toch echt door het totale gebrek aan zelfspot, zelfinzicht en gebrek aan vrijdenken als het om zulke onderwerpen gaat. Dan slaat alles zo plat dat scherts en kinderlijke recalcitrantie een goede optie worden.

Die Pinksterlanddagen

Die Pinksterlanddagen anarchisten hebben nooit "nee" gehoord in hun leven, altijd hun zin gekregen met "argumenten".

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. usual troll.

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech