Stop die top

Hier kun je discussieren over Stop die top.
Hieronder enige resultaten van de workshop “Subversief tekstschrijven” , http://www.2dh5.nl/den-haag-2014/programma/eventdetail/72/-/subversief-t... , op het 2dh5-festival ion Den Haag, gisteren, waar lekker is geoefend : ). Onder het eerste stuk zullen andere bijdragen vanuit die workshop verschijnen

Commando “Stop de Top”
---------

Op 24 en 25 maart vindt in Den Haag een conferentie plaats van de georganiseerde wereldwijde criminaliteit. Het hoofd van deze mafia, Barack Obama, zal aanwezig zijn, evenals rayonhoofden van afdelingen van dit criminele netwerk in Rusland, Frankrijk, Groot-Brittannië en anderen.

Voor deze criminele samenkomst levert de plaatselijke leiding van de Nederlandse tak van het misdaadsyndicaat, onder leiding van Mark Rutte, de facilitaire dienstverlening. Zeker 17.0090 zwaarbewapende gangsters, via afpersing betaald door de bevolking van Nederland, zijn aanwezig om de veiligheid van de mafiabijeenkomst te garanderen.

De conferentie brengt mafiosi bijeen die door bezit en potentieel gebruik van kernwapens ons aller levens en welzijn in zeer acuut gevaar brengen. Dat alleen al rechtvaardigt het dwarsbomen van deze samenkomst en het doe mislukken van de bijbehorende veiligheidsmaatregelen, met alle daartoe geschikte middelen, zowel wettig als onwettig. De samenkomst dient te worden verhinderd en daadwerkelijk gestopt. De aanwezige criminelen, Barack Obama en al die anderen, dient hun gezamenlijke activiteit onmogelijk te worden gemaakt.

Daarom roepen wij een ieder op om naar Den Haag te komen op 24 en 35 maart, toegangswegen naar het conferentieoord te blokkeren het conferentiecentrum binnen te dringen, landingsbanen van Schiphol waar deelnemers aan de conferentie landen te blokkeren, evenals de toegangswegen van vliegveld naar de conferentie.

Dus:

Allemaal naar Den Haag op 24 en 25 maart!

Stop de top, doek die mafia op

Doe meer- saboteer!

Erfgenamen van Bakoenin


NSS fall-out dreigt! Wat te doen?

NSS fall-out dreigt! Wat te doen?

Den Haag, 24 maart 2014. De stad wordt belegerd. Een nucleair monster heeft zijn tanden in de stad gezet. Het hoofd van het monster toont de glimmende grijs van Obama, en als een wurgslang houdt de pseude geëngageerde eerste witte zwarte president niet alleen de VS maar zelfs de hele wereld in zijn greep.

Nog nooit werden zoveel mensen uit de VS gedeporteerd. Nog altijd zijn de martelkamers van Guantanomo Bay in gebruik. Drones droppen bommen op Afghanistan, Pakistan en who's next? Obama is een terrorist, en deze man op de top van de wereld is voor even gezeteld in de hoofdstad van het altijd volgzame hielenlikkende Nederland, Den Haag, stad van vrede en recht ofwel oorlog en onrecht.

Rutte kruipt als een schoothond en keft wat, en de racistische troepen geleid door burgemeester van Aartsten - of moet ik zeggen van Aarsen? - worden versterkt door 13.000 meer zware jongens. Den Haag wordt bezet door de terroristenbende van de nucleaire machthebbers die gezamelijk de aardbol wel duizend maal kunnen vernietigen. Speciaal voor deze gelegenheid, de so-called Nuclear Security Summit, schudden de zogenaamde vijanden elkaar de hand. Ook Poetin mag meedoen, al net zo'n meedogenloze folteraar als Obama. Die man moet trouwens wel een closet homo zijn in de kast van de katholieke kerk, en dat was echt niet zo erg als hij niet de macht had om de Goelags in stand te houden.

Waarom wordt de stad belegerd? Waarom wordt een top geouden onder het mom van veiligheid? Waarom gaat Nederland akkoord met de modernisering van kernwapens in Volkel? Waarom voelen de dames en heren van de wereldmachten zich zo onkwetsbaar, zo onaantastbaar? Wat is het verschil tussen hen en Al Qaida, El Shabaab? Het is alleen maar hun Westers kapitalistisch harnas dat hen acceptabel maakt. Nee, wij zijn geen monster! Wij bevechten juist het monster, echt waar! Die harnassen zijn hun maskers en die harnassen moeten af. Zij zijn geen dappere ridders, zij zijn struikrovers die voor hun nucleaire hobby belastingen heffen, bevolkingen bedreigen. Zij zijn allemaal onderdeel van het veelkoppig monster dat kernraketten als vuur kan uitspuwen. Zij hebben de inlichtingendiensten aan hun poten, die overal de nagels inzetten. Nee, niets meer is privé! Het monster weet alles! Waag het niet om het monster aan te vallen!

Waag het NIET?

Waag het WEL! Waar blijven we zonder daadkrachtig te vechten tegen dit monster, deze draak, tegen Obama sin Laden, Poetin con Stalin, Rutte de Rotte, en al die andere staatshoofden met bloed aan hun poten. De tirannen! De moordenaars! De schijnheilige prijswinnaars! Als zij Den Haag willen belegeren dan kunnen ze het krijgen waar ze het niet verwachten, de aanval. Dan zetten we elders de boel op zijn kop en de smeris in zijn hemd. Dan bestormen wij Volkel, Dodewaard en Borssele en wie weet wat we nog meer kunnen doen waar het niet wordt verwacht. Liever actief, dan radio-actief! Liever de cel in dan de bestraling!

En spijkerlatten en kraaiepoten voor de karavaan van de invasie!
En bommen en granaten voor het pantser van de wagens!
File door een krater op de A4!

En dan nu het weerbericht: de verwachtte fall-out vanuit Den Haag is uitgebleven.
Radio nieuwsdienst verzorgd door het ANP: rebellen hebben de terroristen op een schavot geplaatst voor het Vredespaleis en nodigen de bevolking uit om prijs te komen schieten!

De Grote Boze Heks, te Den Haag, zaterdag 1 februari 2014

58 Brandbommen. Workshop 2DH5 “Subversief tekstschrijven”

Op het 2DH5 festival deden wij, het dichterlijk opruiend duo, mee aan de workshop “Subversief tekstschrijven”. Hier onder het resultaat. Lever je bijdrage en maak je zelf ook schuldig aan opruiing.

58 Brandbommen.

Er waren eens 58 wereldleiders
Die komen 24&25 maart naar Den Haag
Grote jongens in dure pakken
Proberen snode plannen mooi te verpakken
Over nucleaire “veiligheid” willen zij praten
Terwijl hun zakken uitpuilen van de bommen en granaten
Gewapend met leugens trekken zij ten strijde
Toen kwam het autonome zwarte blok het feestje wat verblijden
Politie, leger en 5 veiligheidszones ten spijt
Een zwart-rode tank die zo naar binnen rijdt
Luikje open, mondje dicht
Daar gaat de eerste brandbom naar een leider zijn gezicht
Dit hele circus hadden zij niet zo bedacht
Wat zij snel zagen vervliegen was hun mondiale macht

58 wereldleiders kwamen hier opdagen
Poetin kreeg als eerst een bom vanwege het homojagen
57 wereldleiders zitten er nu nog
Oh yeah, daar ging Obama, lekker branden toch?!
56 wereldleiders zaten nog bijeen
Merkel brandde af van top tot teen
55 wereldleiders zaten daar te liegen
Cameron voelde al aankomen dat hij in brand zou vliegen
54 wereldleiders probeerde de opstand te sussen
Ook president Hollande was de Sjaak en dus niet meer te blussen
53 wereldleiders probeerden de wereld te naaien
Di Rupo deed ook mee aan het spel en stond in lichterlaaie

52 wereldleiders zijn er nu nog over
Aan jouw de taak om aan te vullen hoe je ze in de brand tover
Maak je medeplichtig aan opruiing in de ogen van politie
Dan staan we uiteindelijk sterker tegen over de justitie
De laatste hebben we nog wel gedaan om niet met een open einde af te sluiten
Ok het was gewoon heel leuk om het woord vierendelen te gebruiken.

1 wereldleider zat daar nog huilend op zijn stoel
Zien hem nou een beven met zijn bange smoel
Mark Rutte werd gemist door een autonome schele
Toen was de benzine op, hem moesten we vierendelen.
20.000 agenten en legermensen
Wie zou jij een brandbom wensen?

(vul de 51 missende wereldleiders in met hoe ze om gaan komen
En wellicht word u rijkelijk beloond als in uw stoutste dromen!)

Gegroet uw dichterlijk opruiend duo.

https://www.indymedia.nl/node/21052

Beste Agent

Beste Agent

U bent een van de c.a. 20000 agenten, die de taak heeft gekregen om de bijeenkomst van 58 wereldleiders, waarvan velen diverse oorlogsmisdaden op hun geweten hebben, te beveiligen voor de Nuclear Security Summit in Den Haag.
Notabene in Den Haag, een stad die een naam hoog te houden heeft op het gebied van internationale vrede en gerechtigdheid. Dat deze wereldleiders helemaal niet zo veel op hebben met de idealen van vrede en gerechtigdheid getuige dat u en andere agenten met 20000 mensen sterk hun moet bewaken, tengevolge hebbend dat de halve randstad wordt, Amerikaanse oorlogsbodems voor de kust liggen voor de bewaking en het luchtruim 100 km rond Den Haag wordt afgesloten. Kortom de stad van de vrede wordt omgetoverd tot een heuze vesting en zowat volledig gemilitariseerd. Kortom een situatie waarin miljoenen burgers flink veel overlast hebben en waar de maar 58 wereldleiders zich als een vis in het water voelen. Het lijkt wel oorlog. Kennelijk zijn deze leiders zo geliefd bij de wereldbevolking dat Den Haag een militaire vesting moet worden opdat hun over vrede kunnen praten. Daarom nu een korte bloemlezing van de oorlogsmisdaden van deze wereldleiders.

Obama , die de overigens toaal waardeloze en hypocriete nobelprijs van de vrede heeft gekregen is verantwoordelijk voor drone aanvallen in Afghanistan, Pakistan en Jemen, waarbij vele dodelijke slachtoffers zijn gevallen en dit allemaal onder het mom dat ze terroristen zijn, terwijl Obama als hoofdverantwoordelijke zelf de terrorist is. Ook heeft is hij verantwoordelijk voor de nog voortdurende oorlogen in Afghanistan, Iraq, Pakitsan, Jemen, Syrië, .... Oorlogen, die overduidelijk illegaal zijn en met valse voorwendsels zijn begonnen.

Poetin, (mede)verantwoordelijk voor de oolog in Tsjetsjenië en Georgie . Een waar terreur aan uitbuiting en dramatische arbeidsomstandigheden ter voorbereiding van de Olympische spelen in Sochi. De twijfelachtige mensenrechten situatie in zijn land zoals de arrestatie van Pussy Riot, Chodorkowski alsmede de zeer homo onvriendelijke wetgeving alsmede de sterke groei van de corruptie alsmede het muilkorven van de pers

Hollande, de grote gangmaker voor de oorlogen in Mali en Libië.
.... (aanvullen met andere regeringsleiders)

En dit is nog maar een klein overzicht van de oorlogsmisdaden en beste agent, beseft u dat het uw taak is om uw werk als wetshandhaver goed te doen en deze oorlogsmisdadigers en plegers van misdaden tegen de mensheid, nu ze toch hier in Den Haag zijn, op te pakken en af te leveren op de plek waar ze thuishoren. Namelijk in de VN gevangenis in Scheveningen, opdat ze eindelijk door het internationaal strafhof berecht kunnen worden.

Bijvoorbaat dank

Een verontruste burger.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech