Doe iets tegen antichoice in december!

Hier kun je discussieren over Doe iets tegen antichoice in december!.
De schreeuw om leven doet alle moeite om mensen te doen geloven dat ze geen vrouwenrechtenschenders zijn, maar juist voor vrouwenrechten opkomen.
Zo grijpen ze bij hun mars voor leven het thema India aan, waar veel foetussen geaborteerd worden omdat het meisjes zullen worden. Laten we er echter alert op blijven dat juist de schreeuw om leven anti vrouw is. Ze streven naar een verbod op abortus, wat zou betekenen dat vrouwen weer aangewezen zijn op breinaalden en backalley abortussen. Ook werken ze intensief samen met de sgp, een politieke partij die het aanrecht als enige vrouwenrecht beschouwt.

Daarom roep ik op zoveel mogelijk te storen op de mobiele nummers die de fundies tijdens de demonstratie gebruiken:
06-48270406 of
06-51199125

Stoor ook lokale contactpersonen van de schreeuw om leven:
Amsterdam: Duinkerken: 0207075890
Alkmaar: Hollestelle: 0226318405
Arnhem: Griffioen: 0318701207
Den Haag: Vliem:0703500976
Goes: Danielse:0113211026
Groningen: de Bruin:0595557943
Leiden:Lemstra:0631550267
Grunnen: de Bruin:0595557943
Rotjeknor: Praamsma: 0103040100
Utrecht: Verwoert:0654706962

Verder zou het goed zijn als voorstanders van recht op abortus in eigen stad op 18 december (alleen in Groningen 8 december) een tegendemo organiseren of anderszins de fundies vreedzaam tegenwerken.
Met vreedzaam bedoel ik: geen mensen of fundies bezeren of fysiek geweld aandoen.

Ook is het goed als mensen zich op 1 december aansluiten bij sgpNEE, die dan in Rotterdam tussen 10 en 12 tegen de schreeuw om leven demonstreert op het plein bij Strevelsweg 700. Of als je in Amsterdam woont: ga eens kijken bij de Oosterparkkliniek en zorg eens dat die fundies wat verder bij de deur weg gaan staan daar.
Zie filmpje:http://programma.ntr.nl/10112/aanpakkers/archief/

Wat de mars voor leven betreft : die is in den Haag op 10 december a.s om 13 uur op het plein in den Haag.
Goed is als zoveel mogelijk individuen (er wordt voor zover ik weet niks aangemeld of georganiseerd) een stevige tegenmening geven tijdens dit idiote vrouwenrechtenschenders evenement, waar de fundies vorig jaar behoorlijk gepamperd zijn door de smeris, en prochoice mensen gewelddadig de mond werden gesnoerd door diezelfde knechten.
zie filmpje.
http://www.regio15.nl/actueel/lijst-weergave/56-demonstraties/5602-demon...
Zorg dus dat er dit jaar meer gebeurd.
Opkomen voor recht op abortus is zeker opportuun, met de gedogensteun van sgp fundies voor wie vvd en cda kruipen. Denk aan het voorstel van cda eerder dit jaar om de termijn voor abortus te verlagen.
http://www.nrc.nl/nieuws/2011/01/22/cda-wil-abortusgrens-verlagen/
Het is gelukkig niet doorgegaan, maar wees waakzaam en strijdbaar, verdomme! En laat niet alles alleen aan dolle Opoe over.


Waarom vrouwenrechten en de

Waarom vrouwenrechten en de rechten van het kind? En daarmee bedoel ik waarom zou willens en wetens een kind in een slechte situatie geboren moeten worden met een ellendige jeugd zonder enig toekomst perspectief. Waarom is dat geen reden? dat is waarom ik voor arbotus ben voor het kind niet de moeder

Dolle Opoe

Abortus is zoooo 1980. Tegenwoordig lossen we het netjes op door een pleeggezin te vinden aangezien een ongeboren kind ook leven is.

Maar goed, het kan natuurlijk zijn dat 'dolle opoe' een soort van hetze heeft tegen de 'fundies' die zijn jeugd hebben verstoord. Of zo.
Te veel gedwongen op zondag naar de kerk gegaan, opoe?

Een spermacel is ook leven,

Een spermacel is ook leven, deze dan maar massaal in gaan vriezen totdat er een eidonor beschikbaar is?

Re: Doe iets tegen antichoice in december!

Ik vind het schandalig dat Indymedia het toelaat dat er prive-gegevens als namen en telefoonnummers worden vermeld op de site. Het zijn extreem-rechtse praktijken, waar we zo op tegen zijn, en de betrokken personen lopen het risico te worden bedreigd. Doe er wat aan.

adressen antichoice

de adressen van anti abortus freaks komen van hun eigen website. dus die waren al openbaar. geen bezwaar dus ze ook hier nog eens te noemen. niemand wordt bedreigd, er wordt uitsluitend opgeroepen ze te storen.

leven is bijbels gezien pas

leven is bijbels gezien pas na 40 weken als de baby zelf kan ademen. Adem is het criterium. Dus strikt genomen, niks aan de hand. Desalniettemin staat me die pro-choice beweging ook tegen.

argumentloze discussie

De oproep die door Dolle Opoe geplaatst is vind ik wel goed. Wel blijft jammer dat het steeds eenlingen zijn die deze strijd nog voeren. Jammer ook dat anti abortus mensen het aangrijpen om hier met bijzonder slappe onliners zogenaamd te discussieren.
Het is zeker, ook in Nederland, nog steeds opportuun om vanuit een vrouwenrechtenstandpunt abortusrecht te verdedigen.
En belangrijk dat wat meer jonge vrouwen daarmee bezig gaan! Want niet uitsluitend gekken als Dorenbos vormen een bedreiging voor jouw rechten, maar ook meer "mainstream"christenen sluiten zich aan bij de lobby om b.v. de grens te verleggen. Dit is een poging om het zelfbeschikkingsrecht van vrouwen in te perken.
Ik vind dat recht op veilige abortus vanuit vrouwen- als kinderrechten oogpunt verdedigenswaard is. Hoeveel mensen hebben niet tot ver in de ouderdom een ongelukkig leven omdat ze ooit ongewenst geboren zijn? Adoptie is voor velen helemaal niet zo'n goede oplossing. Ik wil dit niet over 1 kam scheren. Tuurlijk zijn er mensen die zeggen: ik ben blij dat ik ooit geadopteerd ben geweest. Maar er zijn ook veel kinderen en biologische moeders die erg moeilijk verder leven na deze beslissing met veel psychische gezondheidsschade.

dolle opoe

Denk ook dat dat dolle opoe liever geaborteerd had willen worden gezien haar humorloze fanatisme.

gaat t nog ergens over?

volgens een of andere sukkel had ik geaborteerd moeten worden.
als mijn moeder dat gewild had had ze t wel gedaan. verder niet zeiken dus. probeer inhoudelijk te blijven. als je daarvoor niet de hersens hebt zeg je gewoon niks. ook prima.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech