06.30 u: het tentenkamp bij de IND in Den Bosch wordt NU ontruimd


Re: 06.30 u: het tentenkamp bij de IND in Den Bosch wordt NU ont

loop me suf te bellen en te sms'en om mensen te bereiken vooral uit den bosch om te helpen spullen veilig te stellen.. maar... terwijl er een ontruimingsdreiging was is iedereen op één oor gegaan met de telefoon uit!

grrrrrrrrr!

Re: 06.30 u: het tentenkamp bij de IND in Den Bosch wordt NU ont

OKE.
Vorige keer in ter apel CONSTANT opmerkingen en geklaag dat het toch zo ver in de provincie was.
Zelf heleboel vragen of de vluchtelingen niet wat dichter bij het huis van blanke actievoerders konden komen.. Want het was een beetje hun eigen schuld dat er in ter apel te weinig ondersteuning was omdat ze zo'n (voor hun) afgelgen plek was.

WAAR ZIJN DIE MENSEN?!?!?!?!

Re: 06.30 u: het tentenkamp bij de IND in Den Bosch wordt NU ont

Als er weinig opkomst is van activisten is dat niet vreemd er zijn er gewoon weinig die zich willen inzetten voor die mensen. Je moet ook echt iets met ze hebben denk ik om het gevaar van arrestatie en overige schade te accepteren als gevolg van je solidariteit. Zelf heb ik niks met moslims en moet ik keer op keer me er te aanzetten verder te willen kijken dan die Islam dat het hier om mensen gaat. Maar ik ben niet simpel en koester geen adder aan mijn borst dus als het bereikbaar voor me was geweest was ik niet gegaan.

Re: 06.30 u: het tentenkamp bij de IND in Den Bosch wordt NU ont

Je hoeft mensen niet persoonlijk te diggen of liefhebber van hun religie te zijn. het gaat er toch vooral om dat het een statement is tegen de migratiepolitiek van de westerse landen/fort europa/nederland en dat de aktie van die mensen deze politiek zichtbaar maakt. no borders. vrijheid van beweging. voor die principes hoef ik mensen niet eens te kennen. ben zelf atheist. doet er allemaal niet toe. ik zou naast hen zijn gaan staan, maar was voor mij toch echt te ver weg, den bosch en ter apel toen ook, maar ik had graag met hem mee opgepakt geworden. interesseert me geen ruk die arrestaties. voor het principe. voor de vrijheid.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech