Laat OCCII Amsterdam de eerste zijn bij lawaai reductie concerten.

Hier kun je discussieren over Laat OCCII Amsterdam de eerste zijn bij lawaai reductie concerten..
Op plaatsen in de zaal is het geluid harder dan 100 DB regelmatig. Als bezoeker moet je zelf maar voor gehoorbescherming zorgen. Wat valt er dan nog te genieten. Ik kom daar wel eens voor concerten en heb dan oorpluggen in . Ook de duurdere oorpluggen geven een wat " dof " effect vind ik. En is die bescherming genoeg ik denk het niet. Ook elders bijv. in de ACU Utrecht zijn er te veel db s tijdens concerten. In de ACU Utrecht gratis oorpluggen als op voorraad op verzoek voor bezoekers. Groot risico gehoorschade ook elders is normaal blijkbaar tegenwoordig bij concerten. Mijn oproep laat de OCCII en anderen het geluid zodanig afstellen dat het altijd ver onder de 100 db is . Die gewoonte een stempel op een hand te geven is ook gedateerd vind ik. Geef een toegangs bewijs of laat dat door bezoeker printen.
https://occii.org/policy/
Op zich is OCCII toch al vind ik niet een toegankelijke plek het muziek aanbod voor een in aantal beperkte groep. Dat zou ook wel anders kunnen inmiddels zeker gezien dat de OCCII een van de weinige plekken is in Amsterdam waar de toegang prijs nog betaalbaar is in vergelijking andere podia. Als je als armoezaaier zo als ik ook nog reiskosten moet maken dan is een bezoek aan de OCCII vaak teleurstellend . Ik vraag me af of de mensen die het achter het mengpaneel staan wel altijd weten wat ze doen het is vaak een brei van lawaai waar bij " zang" dan wel spoken word nauwelijks te onderscheiden idem instrumenten. De mensen die er werken zijn niet altijd vriendelijk om het voorzichtig te stellen meer oude stijl Punk nauwelijks aanspreekbaar. Maar om daar nou ter plaatse wat van te zegen ? Daar komen ik en anderen niet voor.


Heb je al contact opgenomen

Heb je al contact opgenomen met de OCCII om dit te bespreken? Mogelijk dat dat beter werkt dan op een anoniem forum een bericht te plaatsen. Ik snap overigens het geluidsniveau-probleem wel hoor, maar toch.

Ugh

Weet je wat ook een oplossing is? Gewoon niet meer komen

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech