Reactie op Vluchtelingen/van armoedzaaiers, wegwerpartikelen,beheersbare getallen en slaven. Essed.

Hier kun je discussieren over Reactie op Vluchtelingen/van armoedzaaiers, wegwerpartikelen,beheersbare getallen en slaven. Essed..
De discussie is gesloten zie ik op Indymedia.nl mbt. onderwerp. Terwijl er toch opnieuw die denk fout word gemaakt nu weer door Essed namelijk dat PVV en c.s de OORZAAK zijn van anti migranten keuze bij kiezers in Nederland . Mijn indruk is dat de PVV en c.s. het GEVOLG zijn van anti migranten keuze. Dat word al tientallen jaren ontkend en de stemmers op de Rechtse partijen gedemoniseerd ook op Indymedia. Rechtse partijen hebben de meerderheid van de stemmen in NL met name de partijen met anti migratie standpunten. Het uiteindelijke gevolg van dat ontkennen miskennen negeren en demoniseren is denk ik hoe wel ik niet de toekomst kan voorspellen dat die Rechtse partijtjes Rechts zullen worden ingehaald. Een einde aan de democratie zo als we die kennen in Nederland. wat niet in mijn voordeel als Bijstander zal zijn voor de duidelijkheid. Ook Essed is er altijd snel bij om de Rechtse partijtjes te demoniseren maar wat is daadwerkelijk Fascisme ? Dat is er toch echt nog niet in NL. Is die realiteit nog te veranderen de realiteit van een aanzienlijk deel vd bevolking in NL die anti migranten is ? Niet op de manier die Essed en c.s. voorstaan door demoniseren met modder gooien. Ik ga me hier niet wagen aan een " oplossing ".


Etnische zuivering is aan de

Etnische zuivering is aan de orde vd dag ook nu nog in Europa op de Balkan waar de tegenstellingen zeer groot zijn.
Waarom houden bepaalde jonge Truken de Turkse nationaliteit aan in Nederland ? Als ze de geschiedenis van Turkije kennen begrijp ik waarom want als ergens etnische zuivering bijna 100 % is dan is het wel in Turkije. Nederland is een modern land de rest van NW Europa ook. Maar bijv. Polen en Hongarije ? Zijn die dan niet modern ? We gaan nog harder boe roepen tegen anti migratie stand punten is dat dan de oplossing ? Dat Wilders alleen met lijfwachten op straat kan geeft wel aan hoe sterk de polarisatie is ook in Nederland. Een meerderheid vd Nederlanders zou voor migratie zijn en vluchtelingen welkom. Ik vraag het me af want zijn Nederlanders zo veel beter dan andere Nationaliteiten laten we zeggen Bosniers bijv. Dit nog als er alleen maar onveilige landen zijn in Afrika dan is de oplossing redenerend in bepaalde denktrant dat de gehele bevolking van Afrika naar Europa verhuist. Hoe veilig zijn Nederland en NW Europa uiteindelijk dat moet je je afvragen.

Discussie gaan ze hier liever uit de weg

Beroepsuitkeringtrekster Astrid E. is hier blijkbaar heilig. Dito Joke K, Peter S.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech