Memorial of Police Dog Decorated with Paint| No tears for a fallen cop!

Hier kun je discussieren over Memorial of Police Dog Decorated with Paint| No tears for a fallen cop!.
Gisternacht hebben wij het monument voor de dode politie hond in oosterpark te Amsterdam beklad met verf.
De herdenking en romantisatie van dierenmishandeling evenals de problematische en gevaarlijke gebruik van politie honden in Nederland vinden wij onacceptabel. ACAB includeerd de gemartelde beesten van repressie. Wij moedigen iedereen aan om autonome actie te voeren tegen de politie inverband met het geweld en de illegale ontruimingen die ze recent hebben uitgevoerd. Het geweld tegen onze kameraden, tegen de werkende klasse tijdens de Covid-19 pandemie, net als de moorden in recente jaren. Niks wordt vergeten! Het is tijd om georganiseerd actie te ondernemen tegen de (rascistische) surveillance, repressie van de werkende klasse, protest, ontruimingen, deportaties...
NO JUSTICE NO PEACE!
WET OF GEEN WET, KRAKEN GAAT DOOR!

Last night we did a paint attack at the memorial stone for a fallen cop dog at oosterpark Amsterdam. The commemoration and romanticisation of animal abuse, as well as the highly problematic and dangerous use of police dogs in the Netherlands is unacceptable for us. ACAB extends to their aggressively bred\abused beasts of repression.
We encourage everyone to take autonomous against the police in light of the beatings and illegal evictions they have been carrying out. The violence against our comrades, against the working class during the Covid 19 pandemic, as well as the murders they have committed in the recent years. Nothing is forgotten! It is time to get organized against increased (racist) surveillance, suppression of the class and of protest, eviction, deportations... NO JUSTICE NO PEACE!
WET OF GEEN WET, KRAKEN GAAT DOOR


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Politiehonden zijn ook

Politiehonden zijn ook slachtoffers en hebben geen keuze !

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. It's not even clear who you are trying to insult. The cops? The dog? The activists? The indymedia mods?

Re: Memorial of Police Dog Decorated with Paint| No tears for a

bijzonder zwakke actie IMHO

een politiehond is getrained, door (politie) mensen, heeft of had daar zelf geen stem in.

Ik denk dat er betere doelwitten zijn, maar goed , wie ben ik

OK, voor al die militanten van tegenwoordig die dit soort acties volledig OK vinden, kom naar Brussel en gooi hier(zie foto) dan ook maar verf op, zal de revolutie zeker dichterbij brengen!

(opgepast om niet de lokale alco junks te raken, is hun trefpunt)

https://www.tracesofwar.nl/sights/45771/Monument-%E2%80%98Aan-de-Oorlogs...

Dat monument verven klinkt

Dat monument verven klinkt als een goed idee (wat mij verbaast, want de rest van je reactie vind ik vrij wazig en ook zeg jij '' politiemensen'' wat ik ken als een bootlickers-term maar okay). Zin om het te doen? :p Het monument verheerlijkt de eerste wereldoorlog inderdaad, wat een gruwelijke oorlog schijnt te zijn geweest, o.a. met de weerzinwekkende woorden ' 'voor de postduifliefhebbers die zijn gestorven voor het vaderland''. Moraal van het verhaal: fuck oorlog en rot op met je vaderland. Nationalistische indoctrinatie maakt heel veel slachtoffers. Ten tweede: als je duiven liefhebt, ken je ze beter gewoon met rust laten ipv dat je ze dwingt om oorlogsboodschappen te gaan versturen in opdracht van 1 of andere irrelevante rukkoning. Sommige mensen dragen de duif aan als symbool voor vrede. Wat daarvan de achtergrond is, dat weet ik niet en ik ben te lui om het te onderzoeken, maar vredig was de eerste wereldoorlog dus niet. Ik kan me op dit moment geen ergere manier voorstellen, uitzichtlozer, zinlozer, niets triester dan te moeten sterven voor een '' vaderland'' (lees: voor de overheersende regeerder van dat zogenaamde vaderland) en potentiele kameraden te moeten doodschieten die aan de overkant staan met dezelfde levens en dezelfde pijn. Ik moedig je autonome actie tegen dit monument 100% aan.

goed bezig <3

even voor de mensen hier in de comments die zeggen dat die hond er niks aan kan doen: nee inderdaad niet, maar deze actie suggereert dat toch ook niet? Het desbetreffende monument, zoals in de tekst verwoord, is pro-politie en romantiseert daarbij politiegeweld en dierenmishandeling. Long story short: fuck the police, freedom for all dogs <3

hahahaha, ik dag al wanneer

hahahaha, ik dag al wanneer gaat iemand die zich verveeld ff ze frustraties uitten op dat beeld toen ik er laatst langsfietste.
allemaal prima is maar verf enzo, maar euhh is wel beetje armoe niemand kan er iets mee en er zijn veel ergere dingen bezig in de stad. target de ergste yuppezaak, airbnbs in de buurt of een camera ofzo want dit maakt mensen volgens mij alleen maar chagrijnig en verward.

En dat dan ook nog moet

En dat dan ook nog moet fotograferen en claimen.... dat je het doet... zelf weten. Maar dit is zo irrelevant, en dan ook nog zo'n bombarie eromheen maken. Mijn god.

All Dogs Are Bastards !! ADAB

All Dogs Are Bastards !! ADAB !!!! ik heb een hekel aan honden en aan politie honden nog meer, dus dubbel top deze actie !!! Miaaauuuwww !

Katten zijn sluipmoordenaars

Katten zijn sluipmoordenaars en roeien
de vogelstand uit.Afschieten die katten!

All Cats Are Beautiful

All Cats Are Beautiful

Ammoniak schijnt goed te

Ammoniak schijnt goed te werken tegen politiehonden.

Hoezo dat dan? Ikzelf werd

Hoezo dat dan? Ikzelf werd hier wel vrolijk van. Je andere ideeen vind ik ook goed hoor (dat van die yuppenzaak en die camera) maar dat beeld was mij een doorn in het oog. Het gebruik van politiehonden maakt ook gewoon slachtoffers weet je, die honden bijten namelijk en dat is superlijp. Op het moment dat je een actie gaat doen tegen een yuppenzaak of een airbnb, bijvoorbeeld, sturen ze die honden op je af. Dus het is wel degelijk zinvol om deze vorm van hondenmishandeling te targeten lijkt mij. Als je andere inspiraties hebt, kun je ook zelf een actie doen. Ik kijk uit naar het verslag

Je bent dom en je wil wat

Ik zie echt niet het verband tussen de hedendaagse repressie en een meer dan honderd jaar oude historische gedenksteen voor de eerste Nedrlandse politie speurhond die nooit voor repressieve doelen ingezet is. Maar natuurlijk lekker makkelijk om 's nachts te vandaliseren.

Je bent zelf dom en je wil niks

"Een politiespeurhond die nooit voor repressieve doelen ingezet is". Alles wat de politie doet, is pure repressie, dus dat is een contradiccio in terminis . Ik zie dat je naam "ACAB" is - maar uit je reactie maak ik op dat je dat gevoel niet zo goed hebt begrepen. Ook gebruik je bootlickerswoordjes zoals "vandaliseren". Ben je zelf een smeris? Want in dat geval is deze website niet voor jou bedoeld - ook laten wij ons niet door jou parodiëren met je "ACAB"- ACAB is namelijk geen grappige aangelegenheid. Ga lekker triominos spelen, donuts eten en mensen in de tussentijd helemaal kapot maken, gewoon omdat het kan, gewoon voor de lol: dat is toch wat je doet? Verspil hier hoe dan ook niet je tijd: je hebt het niet begrepen en je valt hopeloos door de mand

Politiepaarden zijn ook schoften

Politiepaarden zijn ook schoften. Dus die niet vergeten a.u.b. Of ben je soms een speciesist.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech