politie & vestia denken weer zomaar alles ongestraft te kunnen doen!

Hier kun je discussieren over politie & vestia denken weer zomaar alles ongestraft te kunnen doen!.
Een groep krakers trok eerder op de dag het leegstaande pand binnen. De politie was met veel agenten aanwezig om de groep te verwijderen.

De huizen in de Tweebosstraat staan op de nominatie op gesloopt te worden. Eerder waren er ook al kortdurende kraakacties in de wijk tegen de huidige leegstand.


https://www.parool.nl/amsterd

https://www.parool.nl/amsterdam/overbelaste-amsterdamse-politie-krijgt-m... Is dit een militarisering van de politie dus permanent vraag ik me af.
De militarisering van de politie in de VS waar ik in dat verband aan moest denken heeft een adnere achtergrond als ik het me goed herinner namelijk het opkopen van army surplus van de vele recente oorlogen door de VS in de vorm van militaire voertuigen . " Hummers " oa. uitgerust voor oorlog verder oorlog wapens uniformen enz.
Zie video woe 26 2 2020 00:12

https://www.nu.nl/279248/video/trump-over-schietpartij-milwaukee-we-denk...

00 : 12 Sheriff ! De Sheriff is een soldaat.

Daar bij er is nog nooit zo veel politie geweest in de geschiedenis van NL als nu. Toch lijkt er wat aan de hand te zijn in NL wbt politie je kan dat merken door " gewijzigde openingstijden " politie buro 's en permanent opheffen van politie buro 's . Al een tijd aan de gang. Wat is dan de " aan rij tijd "van de politie bijv. bij een heterdaad inbraak wat anders dan kraken dus. Hoe wel de meningen daar over verschillen. Bestrijding van misdaad is toch een strijd van " onderop " . Politie en justitie in NL kunnen en ik denk willen het niet oplossen. Ik pleit niet voor burgerwachten vigilantism gevolg zijn publieke lynchings daar ben ik niet voor. Maar wel voor een besef dat de
er een verantwoordelijkheid ligt voor iedereen . Concreet betekend dat bijv. niet meer bij Coffeeshops kopen en er voor pleiten die permanent te sluiten. Te stoppen met drugs hobby s . Blijkbaar is er nog wel politie om kraken tegen te werken . Prioriteiten. Maar als ik het artikel over het leger in zetten in Amsterdam dan blijken er criminelen te zijn die " een maatje te groot " zijn voor de politie en krakers zijn dan nog wel " te doen "voor de reguliere politie. De vraag voor mij is ook kunnen en willen krakers in NL bijdragen aan het handhaven van een " openbare orde " ? Zeker in buurten met veel criminaliteit en weinig " Staat " . Ipv. soldaten op straat.

de Eindtijd

We zitten in de Eindtijd, je moet een ander gewoon iets gunnen. Ik vind dat mensen meer moeten gaan drinken en roken op hun werk. En wie ben ik om te zeggen: gebruik geen coke of speed. Dat moet iedereen maar lekker zelf weten.

Ik vond het gesprek met je

Ik vond het gesprek met je gisteren ook fijn, maar dat je nu online ook je eindtijdprofetie gaat delen zoals degene die ik eerder tegenkwam, vind ik een beter overdreven.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech