"21 jarige vrouw uit nijmegen aangehouden"

Hier kun je discussieren over "21 jarige vrouw uit nijmegen aangehouden".
Ja, sta je daar met je gemaskerde smoel op alle media, en word je aangehouden vanwege een op een demo geroepen leuze.
Had ze nou "deaud" a la geenstijl gezegd, was dat "ironisch" geweest. Oh, steun ik nu "deaudsbedreigingen'? Zal wel zijn, de na oorlogse anti faschistische strijd, hier en nu, ja,in dit tijdperk van "sociale media", is daadwerkelijk een tijd van konsekwenties ervaren van het uitdragen van je mening.Ik zeg ; sta voor je mening, ook al wil ik Thierry niet daadwerkelijk dood hebben. Ik ga namelijk graag het debat aan met alle idioten, mijn mening is sterk genoeg. Waarom dan dit stukje? Om op te roepen tot solidariteit met een door het systeem gevangen genomen kameradin! En om iedereen te wijzen op de gevolgen van een uitgesproken mening.

If you're going to kick authority in the teeth, you might as well use two feet.


Ja lopen die verraders van

Ja lopen die verraders van die nijmeegse introductie voorziening ook mee om voor de globale economie iedereen aan te geven aan de politie die nog wat durft te zeggen.
Hoe kan anders iemand weten wie het is?
Dat kan alleen als die voorziening al met haar bezig was op een vervelende manier bijvoorbeeld omdat ze ze door had en niet hun vriendje werd.
Die jutten moeten oprotten en niet spelen of ze ook links zijn want het zijn gore verraders.

Comment was hidden

onsamenhangend gescheld

Nou vroeg ik me al langer af

Nou vroeg ik me al langer af wat dat agressieve macho gebrul vanuit zo'n zelfverklaard "radicaal blok" tijdens demonstraties nou daadwerkelijk met progressieve politiek te maken heeft, maar na het bekijken van het filmpje weet ik het wel: helemaal NIETS! En dan zou ik nu solidair moeten zijn met zo'n achterlijke actie? Nee, dat ben ik niet. Ik heb hooguit diep medelijden: hoe DOM kun je zijn!

Dat komt omdat ze iedereen

Dat komt omdat ze iedereen willen filmen en alleen maar bezig zijn om iedereen te registreren die nog kritiek durft te uiten.
Daarom moet je zo onherkenbaar mogelijk je onvrede uiten en daarmee ook de confrontatie met die gluiperige dienaars voor de globale economie en haar regering niet schuwen.
Zwijgen is helaas toestemmen en dat levert alleen op dat ze iedereen gelijk kunnen schakelen.
Ze willen afdwingen dat het electoraat meedenkt in de contour van hun rechtse politieke sociologie terwijl we nu juist moeten ophouden met het aan de macht liegen van het fascisme!!!!
Is dat duidelijk.
Ik snap niet dat domme mensen als u zich bemoeien met zaken die duidelijk uw politieke bewustzijn te boven gaan.

Hypocriet !

Witte suprematisten en fascisten hebben je liberalisme gecoöpteerd. Ze hebben je getraind om dingen te zeggen als “aan beide kanten” en “geweld is het antwoord niet”. Ze hebben daarmee ideeën als centrisme en de hoefijzer theorie op je deurmat gelegd. Ze willen namelijk niet dat je je keert tegen hen.

Ze willen dat je die comfortabele middenweg blijft bewandelen, op een manier dat je acteert als een buffer tussen hen en hun oppositie. Jij bent hun bodyguards.

Stop met zelfgenoegzaam te zijn. Hou op medeplichtig te zijn.

Je hoeft niet naar buiten te gaan en in vuistgevechten met fascisten verzeild te geraken of gepepperspraid worden door politie, maar for f*ck sake stop ze te helpen. Klaag ze aan.

Verhef je stem. Stop ze te verontschuldigen. Als je niet “nee” kunt zeggen tegen die vervloekte fascistische FvD of mensen die met allerlei verwerpelijke vlaggen zwaaien, waar ben je dan goed voor?

Stop ermee je verlicht te voelen in je lafheid. Neem een positie in.

Wat een ongelofelijk

Wat een ongelofelijk achterlijk gezeik!!! Omdat ik het hartgrondig niet eens ben met een domme zogenaamd antifascistische actie (die net zo goed een trollerige false-flag actie had kunnen zijn), zou ik een handlanger zijn van de fascisten zelf. Op een volstrekt kromme wijze wordt solidariteit afgedwongen met lui die niet veel beters weten te doen dan tegen elkaar opbieden in een hol soort heftigheidscultus. Sorry, maar ik trap hier niet in. Dit is een roep om kuddegeest waar ik niet bij wil horen.

En dan dat allerzwakste

En dan dat allerzwakste argument: lafheid! Inderdaad, het vergt een hoop moed om zulke domheid te verdedigen! Met zulke tegenstanders heeft FvD weinig steun meer nodig!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech