Demonstratie gele hesjes enschede.

Hier kun je discussieren over Demonstratie gele hesjes enschede..
Afgelopen zaterdag 12-01-2019 gingen de gele hesjes afdeling twente voor de vijfde keer de straat op in enschede voor een demonstratie.
Dit om op te staan en een vuist te maken tegen het huidige beleid van het kabinet rutte drie en in het bijzonder te eisen dat de minister president af moet treden.
Om de demonstratie kracht bij te zetten was er een nieuw spandoek gemaakt met de teksten (ECHTE DEMOCRATIE,ONAFHANKELIJKE RECHTSTAAT,EERLIJKE WELVAARTSVERDELING)En waren er megafoons waar leuzen door werden geroepen als blauw wit rood nederland in nood.
Verder was de opkomst beter dan alle voorgaande demo's en begint het er op te lijken dat meer mensen wakker beginnen te worden.
De afdeling van gele hesjes twente mag dan ook terug kijken op een geslaagde demo maar er is nog veel werk te verzetten dus ze gaan gewoon door.
Daarom wordt er nu al weer gewerkt aan een demo voor zaterdag 19-01-2019.


gele hesjes

En wie zouden zij graag op de post van Rutte willen zien, wat vinden zij van een eerlijke wereldhandel, stoppen met uitbuiten van landen met grondstoffen,voedsel etc? Rood, wit blauw in het nauw, tja kan maar voor mij niet sterk.

en dan is het nodig om

en dan is het nodig om winkelend publiek lastig te vallen met rookbommen?? trieste bedoening was het

Sorry hoor maar blijkbaar

Sorry hoor maar blijkbaar doen mensen het nooit goed.
Eerst krijg je gezeik dat het allemaal te soft is is er een keer wat actie is het ook niet goed.
Als twente heeft gewonnen en ze lopen met rookbommen hoor je ook niemand zeiken zelfs niet als hooligans de halve stad afbreken.
Maar ow jee pas op hoor de gele hesjes steken een keer een rookbom af poeh poeh heftig hoor en krijg je gelijk dit.
Nederlanders blijven ook een zielig volkje.
Lopen zeiken op anderen en zelf geen donder ondernemen.

klopt. niks van aantrekken

klopt. niks van aantrekken dus.

Tuurlijk, lekker dom geel hesje aan, Eindelijk een leven

Ik heb ze zien staan, megafoontje er bij, en dan maar interessant lopen doen. Veel schreeuwen en roepen, maar zelf iets veranderen HO MAAR.
Als je t niet eens bent met de regering, dan had je beter iets anders kunnen stemmen. Zo werkt t namelijk in nederland, dat heet politiek.
Op straat een goedkoop stuk nylon ombinden en je dan een "strijder " voelen geeft uiteraard mensen met een laag IQ eindelijk een soort van identiteit, eindelijk horen ze ergens bij. Maar ze zien zelf ook wel dat ze zielig hoopje eenlingen zijn, verenigd onder een geel goedkoop knakenshopkledingstukje.
De ellende met dit soort gasten is wel net als met wespen, dan wordt t een plaag. En dan zeker net als in frankrijk de boel gaan lopen slopen uit frustratie. Van mij mogen ze door de ME opgepakt worden. Aanzetten tot weet ik wat. Verzin maar wat, doen ze zelf ook LOL.

Lekker makkelijk om alles en

Lekker makkelijk om alles en iedereen als 'dom', 'zielig', 'goedkoop', 'laag IQ' en 'ellende' af te doen. Hoe overtuigd ben je dan wel niet van je eigen superioriteit? (en hoe terecht is dat als je vooral vanachter je toetsenbordje commentaar zit te geven, geen zak bijdraagt aan wat voor verandering dan ook en er dus ook wel voor zorgt dat JIJ geen risico op politiegeweld loopt?)

lekker makkelijk?

Dat bedoel ik met laag IQ. Je doet aannames die totaal nergens op slaan, en dan heb je t over politiegeweld?
Waar? In Enschede? Ben jij wel goed snik? Daar was helemaal geen sprake van politiegeweld. Maar als die "gele hesjes" ( pff wat een domme verzamelnaam) rotzooi gaan lopen trappen zoals in Parijs en in t westen b.v., ja politieoptreden? GRAAG en HARD ook. Je hebt namelijk in Nederland
niet t recht om de zaak gaan lopen vernielen onder t mom van demonstreren.
En ik ( mijn persoon) zou geen zak bijdragen aan verandering? L:aat me niet lachen, wat een domme aanname. Ik doe genoeg voor de samenleving. De tijd dat jij daar in je wespen-outfit rondloopt zou jij ook heel anders kunnen gebruiken, bijvoorbeeld een bijdrage leveren aan onze maatschappij, in plaats van hopen op rotzooi zodat je je begeerde politiegeweld (ahum? ) kan uitlokken en je dáár weer zielig over gaat lopen janken achteraf, moet dan daarom de politiecommisaris OOK maar aftreden?
Weet je wat? We geven jou de leiding over Nederland.... Met je ongefundeerde domme aannames. :-)
De politiek zal nooit never buigen voor dat soort onzinnig geweld / misdragingen, daar zijn we te beschaafd voor. Het is de politiek die de regels maakt
en zoals je misschien nog niet wist in je gele hesje, de politiek kan je als burger sturen door op de juiste partij te stemmen, of je op politiek vlak te gaan bewegen en op DIE manier veranderingen plaats laten vinden en NIET door te gaan lopen gillen en afbreken en winkelend publiek lastig te vallen op hun vrije zaterdag.
En als jij in je gele hesje ontevreden bent, dan mag je gaan demonstreren, tuuuurlijk. Maar heeft t zin om je als een soort wesp te gaan verkleden en dan proberen op een soort anarchistische manier ( dreigen met geweld want daar sturen jullie ( gekke hesjes) op aan: Jullie hopen op aanwas van nog meer mensen die geen benul hebben van politiek of anderszins, en dan de vlam in de pan laten slaan.

Vandaar: Eindelijk een leven, eindelijk BEN je dan iemand in je gekke hesje.
Man je had je eigen eens voor lul moeten zien staan daar bij t Ei van Ko.
Zelden zo'n trieste aanblik gezien van een stel mafkezen die aandacht te kort komt.
Hoe zet je je zelf voor gek? Doe mee aan de "afdeling" gele hesjes Twente zo noemen jullie je zelf toch? ( alsof t al een landelijke beweging is die centraal aangestuurd zou worden, je blijft lachen. )
Triest. een woord: Triest.
Ik heb hier eenmalig wat gepost, maar hier stropt wat mij betreft de discussie, ik kan je reactie op wat ik schrijf al helemaal voorspellen en uitttekenen dus dat is zinloos.
Ik wens de gele gekke hesjes geen succes, hoop dat de idioterie snel is afgelopen en dat lastigvallen van mensen, het aanbrengen van vernielingen etc etc in de openbare ruimte kei kei keihard aangepakt wordt, en dat jij daarbij vooraan staat. Dan heb je eindelijk je gewenste politiegeweld.
Triest ....

.

Je bent hilarisch. Maar ik

Je bent hilarisch. Maar ik ben wel blij dat het een eenmalige actie was, dat je hier iets post. Op mafkezen die geloven dat burgers de politiek kunnen sturen (WHOEHAHAHAHAHA) en die graag meer politiegeweld willen zitten we hier niet echt te wachten. Dus ga vooral terug naar facebook, tpo, pownews en andere duistere rechtse digitale toiletten.

Wat hebt u toch een

Wat hebt u toch een misselijkmakende opmerking gegeven.
Uw kinderen en kleinkinderen en volgende generatie's zullen vast niet blij met u zijn.
Maar ik snap het wel u bent een van die personen die het liefst achter de pc of mobiel blijft zitten zeiken.
u kunt er ook niks aan doen dat u zo zielig bent en niet voor uw land opstaat.
Heb echt medelijden met u hoop dan ook dat u dit jaar hard in uw portomonee wordt getroffen dat gun ik u wel.

bijna 80 jaar geleden......

Bijna 80 jaar geleden hadden we in NL óók van jullie soort rondlopen.
Toen echter, was er nog geen knakenshop waar je gekke gele hesjes kon kopen.
Maar moeder de vrouw had er wel een liggen, bruin was een noodgedwongen mode-kleur, en in elke kedingwinkel kon je wél een bruin hemd kopen.
Dat deden ze dan ook en trokken die bruinhemden aan, gingen de straat op en voelden zich ook heel wat.
En dát ze zich heel wat voelden en geweld gebruikten tegen bevolkingsgroepen die t niet met ze eens was weten we allemaal!
En gelukkig weten we ook hoe t met die bruinhemden is afgelopen....

Altijd zullen er idioten zijn die denken de regering en de massa ( bedoelende de meerderheid in het land) te kunnen bestieren door het gebruik of de dreiging met geweld. Neem nu die Willem, die werpt zich op als de leider van de gekke hesjes twente, een "afdeling" die alleeen in zijn hoofd bestaat, maar omdat hij een facebookpagina is begonnen ( iets dat elke minus 30 intellectueel kan) krijgt hij volgelingen, apostelen, mensen die denken "Die willem, DIE zal t wel weten, laat ik maar nét zo achterlijk doen want anders ben ik geen écht gek geel hesje.."

Trieste triestelingen. Ga eens wat doen voor je land in plaats van dreigen alles te molesteren en af te breken.
Als het er op aan komt vreest NIEMAND een idioot doorgedraaid verward persoon in een goedkoop kledingstuk, die sluiten we op in NL namelijk.
Je hebt je nu eenmaal te gedragen ongeacht welke samenleving je zit, en een gek geel hesje aantrekken ontslaat je niet van die plicht.

T zal je kind maar wezen,.... sjonge !

Goh kom dat volgende keer is

Goh kom dat volgende keer is recht in ons gezicht zeggen wat je hier allemaal op zit te janken.
Nee dat durf je zeker niet maar wel laf achter de pc zitten zeiken.
Laat het hier maar net als in frankrijk worden dan komen we eerst allemaal bij jou langs.
Ben mensen als jou meer dan zat maar ik weet wat voor mensen dat zijn zoals jou dat zijn allemaal vvd kontekruipers.
Mensen die nederland nog verder verzieken en het goede van anderen proberen de kop in te drukken.
Maar een troost dat gaat je niet lukken.

lekker agressief willem

ik citeer:
Laat het hier maar net als in frankrijk worden dan komen we eerst allemaal bij jou langs.

Dus : je moet het in nederland eens zijn met die gekke hesjes, anders gaan ze dreigen met terreur en geweld.
Je laat je wel van je domste uhhh beste kant zien he willem.

Ohja die domme facebookpagina van je.
Gekke hesjes twente. Zet je daar je kritiek op de GEAS op.
Omdat jouw storing niet verholpen wordt ga je zeker ook bij die monteur langs, of moet de directeur van de geas maar aftreden en zo
Man man man wat een trieste bende. Van gekkigheid weten jullie niet eens waar je allemaal tegen bent, zolang je maar kan gaan lopen gillen en krijsen en aandacht zuigen is t jullie goed.
En als dan iemand kritiek op je heeft, vooral dreigen met geweld, daar kom je t verste mee he ( zo praat je toch willem... )
Sjonge triest verhaal ben je toch. Mja ik schreef eerder al EINDELIJK bén je iemand.
Je hebt 2 euro 50 uitgegeven in de knakenshop, geel hesje gekocht en dan op je facebookpagina lekker lopen relnichten.
Eindelijk heb je aandacht, waar je je leven al naar gesnakt hebt.
Ik gun het je hoor kerel. Geniet er maar van lekkere bijstandsterrorist dat je dr rondloopt in je gekke hesje.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech