Den Haag: Anarchistische rondgang door de Schilderswijk

Hier kun je discussieren over Den Haag: Anarchistische rondgang door de Schilderswijk.
Ook werden er duizenden strooiflyers rondgestrooid met de tekst: “Deze nachten zijn voor Alexis. 10 jaar geleden doodgeschoten door de fascistische Griekse politie. Voor de revolte. Voor de anarchie.” Hieronder de tekst van de flyer die werd uitgedeeld:

Solidariteit met de opstandige
Deze december is het 10 jaar geleden dat Alexis Grigoropoulos vermoord werd door de Griekse politie. Zijn dood ontketende een maand lange opstand die zich verspreidde over heel Griekenland en ook in andere landen voor onrust zorgde. Deze opstand maakte het mogelijk voor mensen om een nieuwe wereld in te kunnen zien, door de autoriteit van de staat van zich af te werpen.

Tien jaar later steekt het idee van de revolte weer de kop op. Al meerdere weken heerst er onrust in Frankrijk en wordt het aftreden van de president geëist. De protesten begonnen als reactie op de verhoging van de dieselprijs, maar zijn nu uitgemond in een algemene insurrectie tegen de steeds meer verdrukkende macht van de staat die alleen in dienst staat van de rijken. De protestbeweging in Frankrijk heeft dan ook geen leider, geen partij die haar bestuurt en ook geen politieke doelstelling. De zogenaamde eisen die zijn opgesteld reflecteren maar een iets: dat heel het huidige economische en politieke systeem de hel in kan!

“Wij zijn geen honden die je in een hok kunt opsluiten!” – Gevangenen in Curaçao

Deze week kwamen gevangenen in Curaçao ook in opstand tegen de slechte omstandigheden waarin ze leven. Het eten dat ze krijgen is verrot en voldoet verder niet aan de eisen van gevangenen, ook is de medische zorg er slecht. De gevangenen eisen nu een onmiddellijke oplossing en willen niet meer onderhandelen met tussenpersonen, ze eisen de minister te spreken.

De Franse staat heeft al honderden mensen opgepakt en met supersnelrecht veroordeeld na de rellen die daar plaatsvonden. Maar zoals de gevangenen in Curaçao laten zien: zelfs in een bajes is een revolte niet te stoppen!

Leve de revolte!
Voor de sociale revolutie!

https://autonomendenhaag.wordpress.com


Gevangen in de slachtoffer

Gevangen in de slachtoffer rol plaatsen wie zijn die gevangen zo al moordenaars drugscriminelen. Dan te bedenken dat de uitkering voor de armsten daar veel te laag is richt je daar op zeg ik dan ipv. die moordenaars en drugscriminelen.
Criminelen maken het leven in de arme buurten op Curaçao onmogelijk door hun wapen geweld en drugshandel. Dat ze als ze gelukkig een tijdje van de straat zijn slecht te eten krijgen wie liggen daar wakker van niet hun slachtoffers en dat zijn er nog al wat direct en indirect. Wat zijn jullie toch een warhoofden.

de enige warhoofd ben jij

de enige warhoofd ben jij raymond

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech