Mark Harbers; Gefeliciteerd! - Maar wees een vent!

Hier kun je discussieren over Mark Harbers; Gefeliciteerd! - Maar wees een vent!.
Wij, van de Mark Harbers Fanclub, zijn trots op onze Mark! want het handhaven van de regels is nu eenmaal belangrijker dan het tonen van menselijkheid bij kinderen zoals Lili en Howick. Op rijksoverheid.nl is heel prominent het mission statement van onze Mark te lezen. Het laat geen twijfel over de intentie van onze favoriete staatsman. Na een paar inleidende zinnen over "de grote uitdagingen van asiel en migratie" eindigt het statement met:
"Wie hier mag blijven moet meedoen. Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken

Daar zit geen woord Chinees bij. Dus was het te verwachten dat onze Mark H. juist NIET van zijn discretionaire bevoegdheid gebruik zou maken.

Goed gedaan Mark! Maar wat is het dan teleurstellend dat onze geweldige staatssecretaris in interviews o.a. uitgezonden op Radio 1 op vrijdag 7 augustus gaat zitten neuzelen dat het zo'n 'moeilijke' beslissing was geweest en dat hij zo 'goed' begreep dat er veel mensen begaan waren met Lili en Howick. Op vragen over wat het met hem deed en over zijn nachtrust bekende hij zelfs dat hij van dit soort gevallen wel eens een uurtje eerder wakker werd....

Sommige mensen zouden dat hypocriet kunnen noemen, Mark! Wees een vent! Wees ronduit trots op het feit dat je dit beleid kunt uitvoeren! Het is onversneden VVD-beleid, bedoeld om PVV-kiezers duidelijk te maken dat ze net zo goed VVD kunnen stemmen. De Spek en Bonen partijen D66 en ChristenUnie hebben helemaal niets kunnen verzachten aan jouw succesvolle uitzetbeleid!

Net zo als Spek en Bonen partij PvdA, die in een eerdere kabinetsperiode met de VVD een 'Kinderpardon' introduceerde voor kinderen die hier langer dan 5 jaar wonen - dat zo geconstrueerd is dat 96% van de aanvragen wordt afgewezen.

Mark Harbers; je bent onze man! Maar toon ballen en laat de volgende keer dat gemauw dat het allemaal zulke 'moeilijke' beslissingen zijn achterwege! Vertrouw op het allerlaatste zinnetje van je aller eigenste mission statement: "Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken". En kom daar voor uit en wees trots op Nederland dat het P-VVD beleid ook echt uitvoert!


Update

En nu horen we dat Lili en Howick vannacht (8 september) zomaar weggelopen zijn bij het pleeggezin...

Zet hem op Mark; met behulp van het bereidwillige opsporingsapparaat moet het mogelijk zijn ze te vinden! En zet deze extreem vluchtgevaarlijke kinderen dan direct vast! Er is vast wel nog wel een cel vrij in de EBI (Extra Beveiligde Inrichting) van Vught. Ergens in de buurt van Willem Holleeder moeten ze toch wel veilig opgeborgen kunnen worden!

En daarna onder een uitgebreide politie escorte deporteren! Eindelijk dan toch de kroon op je uitzetwerk en allerlaatste zin van je mission statement: "Wie niet mag blijven, moet zo snel mogelijk vertrekken".

Mission statement:
https://www.rijksoverheid.nl/regering/bewindspersonen/mark-harbers

Ik lees regelmatig in de main

Ik lees regelmatig in de main stream dat het de overheden in NL niet lukt om de meerderheid van de illegalen " uit te zetten ". Die blijven dus. Of komen als het per ongeluk toch lukt weer terug in NL op den duur. Zo ook Humpty en Dumpty uit Verweggistan ? Uit gezet ? Op den duur weer terug.

Ze mogen toch blijven?

Ik lees net op www.gelderlander.nl dat het ministerie ze nou toch laat blijven. Wegens "veranderde omstandigheden"

Update 2: Lily en Howick mogen blijven

Als Mark Harbers Fanclub waren we er al bang voor: nadat Lily en Howick vannacht zoek raakten en de oproep van de politie niet werkte (niemand in Wijchen wilde ze aangeven), droop de diarree in dunne straaltjes uit zijn onderbroek.

Doodsbang werd onze favoriete politicus van het risico dat er iets naars met de kinderen zou gebeuren. Het zweet brak hem uit bij zijn gedachte aan zelfmoord, aanranding, verkrachting of moord. Dat zou hem onherroepelijk aangerekend worden. Einde van zijn beleid, einde van zijn eigen politieke carrière.

Dat laatste moest hij hoe dan ook voorkomen, dus maakte hij met forse tegenzin gebruik van zijn discretionaire bevoegdheid. En nu maar hopen dat Lili en Howick gauw gevonden worden - want Mark's angstzweet vanwege de risico's voor zijn eigen politieke hachje en die diarree, die bleef maar stromen...

Lili en Howick zijn terecht

Aan het eind van de middag kwam dan toch eindelijk het goede nieuws voor onze fantastische staatssecretaris: Lili en Howick zijn terecht! Onze Mark Harbers kon opgelucht ademhalen, want hij deed het letterlijk in zijn broek vanwege de gedachte dat die kinderen iets zou overkomen. Niet dat hij daar zelf echt mee zat (want hij wilde ze dolgraag het land uit hebben), maar het zweet gutste nog van zijn voorhoofd en de diarree droop uren langs zijn benen bij de gedachte dat wanneer Lili en Howick tijdens hun vermissing echt iets naars zou overkomen, dat dat HEM zou worden aangerekend. Einde politieke carrière.

Dus moesten er in de media nog wat mistgordijnen opgeworpen over zogenaamde druk van D66 en ChristenUnie (waar hij de afgelopen dagen knetterdoof voor was geweest), maar niets is zo belangrijk binnen de VVD als het welbegrepen eigenbelang. Zo liep het toch nog goed af voor staatssecretaris Mark Harbers en kon hij eindelijk een douche nemen om alle angstpoep van zich af te spoelen. Eigen loopbaan gered!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech