KAMPEERDERS KOM ZOETE BROODJES BAKKEN MET HET STICHTINGSBESTUUR VAN KAMPEERTERREIN TOT VRIJHEIDSBEZINNING

Hier kun je discussieren over KAMPEERDERS KOM ZOETE BROODJES BAKKEN MET HET STICHTINGSBESTUUR VAN KAMPEERTERREIN TOT VRIJHEIDSBEZINNING.
KAMPEERDERS KOM ZOETE BROODJES BAKKEN MET HET STICHTINGSBESTUUR VAN KAMPEERTERREIN TOT VRIJHEIDSBEZINNING

Ik wil graag het heugelijke feit vieren dat het bestuur van de stichting van het kampeerterrein tot vrijheidsbezinning in Appelscha zonder overleg met de kampeerders een kampeervergadering heeft uitgeroepen op zaterdag 23 juni.
Daarmee negerend dat de kampeerders zelf al een vergadering hadden gepland op 30 juni om verder te praten over de voortgang van het anarchistisch maken van de organisatiestructuur van het kampeerterrein.

Daarom nodig ik jullie kampeerders uit om samen met het bestuur van de stichting zoete broodjes te bakken in de kantine op die dag.

Opdat we op 30 juni tot een mooie nieuwe horizontale structuur kunnen komen onder het genot van een hapje zoet brood.

WEES WELKOM

Mocht je geen tent hebben, op het terrein staat een logeercaravan die na overleg beschikbaar is.
Stuur een mailtje naar :

https://www.anarchistischecamping.nl/

LATEN WE SAMEN VIEREN


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. troll time..

Dus na het bedreigen van de

Dus na het bedreigen van de individuele bestuursleden, komt het nu tot dit. het onder het mom van 'zoete broodjes' een directe oproep om de kampeervergadering te verstoren voor alle kampeerders die wel een oplossing zoeken in de aanwezige problematieken. Vooral erg dapper omdat de meesten van hen rond de pensioengerechtigde leeftijd zijn en jarenlang het terrein hebben opgebouwd. Je lat jen hierbij niet echt van je beste kant zien, X. Door deze oproep worden de laatste restjes anarchistische principes kennelijk overboord gegooid ten behoeve van persoonlijke machtsspelletjes.

Steun het Terrein Vrijheidsbezinning en niet de verzameling dieven, wanbetalers en hun desastreuze macho-cultuur.

[Edit: X = naam weggehaald, komt niet overeen met naam die onder het oorspronkelijke oproep staat]

@mikkie, erg jammer dat je

@mikkie, erg jammer dat je met je ironie opnieuw de broodnodige toekomst van de camping torperdeert en vooral de historische betekenis hiervan. alsof de kampeerders recht voor allen hebben. een brede discussie in de beweging is nodig incl. historisch perspectief enz. #bollocks, ga iets nuttigs doen ;)

De 'persoonlijke

De 'persoonlijke machtsspelletjes' worden natuurlijk vooral gespeeld door die lulhannes van het bestuur, wiens naam we voor het fatsoen maar niet noemen...

Treurig

Diep treurig dat het stichtingsbestuur niet de kans krijgt om te funktioneren en om zaken aan te pakken.
Ik stel nog een keer voor om een crisisteam samen te stellen,welke een bindend advies zal moeten verstrekken aan partijen.

Om zo door te modderen is geen optie en kent alleen maar verliezers.
Bovendien ben ik (en anderen) tamelijk geirriteerd dat er een kladaktie heeft plaats gevonden bij een van
de stichtingsbestuursleden. Dat is werkelijk NOT DONE !!!!

starter

en ..hoe is de vergadering gegaan.....

willen ze de eigensdomspapier al?
wat moet je nou eigelijk met mensen die intimideren bedreigen kladden geld jatten enz https://www.indymedia.nl/node/43337 bovendien waar heeft onderop nou geld voor nodig?

deze even erbij: https://nl.wikipedia.org/wiki/Stichting
:https://nl.wikipedia.org/wiki/Vereniging_(rechtspersoon)
:https://nl.wikipedia.org/wiki/Vruchtgebruik

kwa structuur maakt het geen moer uit.... van een vereniging moet je lid worden...kost geld en is een registratie en controle. moet je maar net behoefte aan hebben.
nu heb je een informele structuur zonder registratie......en dan het vruchtgebruik ja dat is handig voor vastgoed zie wiki
en dat recht kun je ook nog verpatsen....maar dat zullen de oprichters ook wel door hebben gehad......

dit is nog maar een begginetje.... dus wat is de stand van zaken ?

tja proudhon he....helaas is ligt de realiteit iets anders net als bij domela....

Het Stichtingsbestuur van het

Het Stichtingsbestuur van het Terrein tot Vrijheidsbezinning heeft de vergadering van de 23e helaas moeten aflasten, wegens bovenstaande oproep tot gewelddadige verstoring van deze bijeenkomst.

Wel zijn een aantal leden van het Stichtingsbestuur aanwezig geweest bij een door de kampeerders uitgeroepen vergadering op 30 juni. Daar heeft het Stichtingsbestuur nogmaals duidelijk gemaakt dat het, als eigenaar van het terrein, over alle zaken het laatste woord heeft en dat de kampeerders zich daarbij hebben neer te leggen. Wij zullen niet wijken voor intimidatie en zullen niet langer ingaan op oproepen voor modegrillen als zelfbeheer, zelfbestuur en meer inspraak voor kampeerders, die het voortbestaan van het terrein in gevaar brengen.

Het is goed te beseffen dat in 1933 bewust gekozen is voor de vorm van een stichting. Het Stichtingsbestuur bestaat altijd uit de meest betrouwbare, capabele en eensgezinde kameraden. Dit heeft het voortbestaan van het terrein gegarandeerd. Helaas is de afgelopen tijd weer pijnlijk duidelijk geworden dat de overige kampeerders, zij die geen deel uitmaken van het Stichtingsbestuur, niet over de capaciteiten beschikken om het kampeerterrein te behouden.

Wat een zwaktebod

"als eigenaar van het terrein, over alle zaken het laatste woord heeft en dat de kampeerders zich daarbij hebben neer te leggen."
Vooropgesteld dat dit echt van het stichtingsbestuur afkomstig is, gaat daar het laatste beetje geloofwaardigheid. Anarchisme voor de bühne en verder is het Het Eigendom Dat Ben Ik.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech