Edwin Wagenveld veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf - Het einde van Pegida Nederland

Hier kun je discussieren over Edwin Wagenveld veroordeeld tot jarenlange gevangenisstraf - Het einde van Pegida Nederland.
Deze - nog niet definitieve - vierde veroordeling van Ed aus Holland sinds 2013 - waaronder voor belastingontduiking, illegale wapenhandel en geweldpleging - betekend tevens het einde van - de in augustus 2015 opgerichte extreemrechtse actiegroep - Pegida Nederland.

„Ed der Holländer“ muss ins Gefängnis
Der Ex-Pegida-Organisator und Waffenhändler in Würzburg wegen Steuerhinterziehung verurteilt.
www.sz-online.de/nachrichten/ed-der-hollaender-muss-ins-gefaengnis-39259...

De foto is copyrights vrij.


eind van pegida?

hoezo "BetekenT het einde van Pegida"?

Over nog geen drie jaar is ie weer vrij, en in de tussentijd kunnen islamofoben terecht bij PVV, FvD, voorpost en splinters als Identitair Verzet en RVF/landstorm

Waar kan je terrecht als je

Waar kan je terrecht als je je zorgen maakt over tegenwoordige grote migratie stromen ? Er is altijd migratie geweest in de geschiedenis van de mensheid word zo hier en daar gesteld. Daar hoef je niet heftig voor te hebben doorgestudeerd om dat te begrijpen denk ik. Daar bij grenzen en de natie Staat. En allerlei andere heftige ontwikkelingen vooral de Ecologische ramp die zich lijkt te voltrekken ook in verband met wat word genoemd "de opwarming van de aarde " . Neem Syrie . Uit de Wikipedia : " In de 20e eeuw is de bevolking van Syrië zo goed als vertwintigvoudigd. " Een jonge bevolking die voor een groot deel zonder betaald werk was voor de " burgeroorlog " in Syrie . Een chronisch gebrek aan zoet water in het Midden Oosten dat zo als ik het begrijp word verergerd door stuwdammen in Turkije en het gebruiken daar van als wapen door autoritaire despotische regime in Turkije in kader imperialistiche wens tot herstel Groot Turks rijk. In ieder geval een rol willen spelen als regionale groot macht. Dan kan er worden opgemeerkt denk ik dat de focus op een despoot in Syrie de Ecologische problemen niet zal oplossen met name een ander regime daar. Allerlei doem scenarios zijn er namelijk dat dicht bevolkte delen van de wereld onleefbaar zullen worden of dat al in toenemende mate zijn door te warm geen water verwoestijning. Bevolkingsgroei afremmen zal dat helpen ? Niet zo eenvoudig als je kijkt dat er met name in armoedige delen van de wereld zeer grote bevolkingsgroei is. Dat afdoen als oorzaak " achterlijk " is dan weer te makkelijk. Het is niet zonder meer zo dat als er meer welvaart is er minder behoefte is aan grote gezinnen. De positie van de vrouw is daar in heel belangrijk dat kan je ook bedenken. Enzv Enzv. Xenophobie de angst voor " de ander " het " zij en wij " sentiment allemaal te exploiteren door mensen met een politieke agenda. Ik vermoede dat dat zo wel door Rechts als Links gebeurd. Angst voor een moeilijke toekomst door een op het oog ongecontroleerde instroom van " vreemdelingen " die tegenwoordig overwegend de Islam aanhangen word ook geexploiteerd door dat af te doen als " Islamofobie ". Als radicaal Links aanhangers zich opstellen als medestanders van mensen die bang zijn vanwege ontwikkelingen waar ze geen greep op hebben namelijk migratie dan is er veel gewonnen. Dat hoeft niet te betekenen dat radicaal Links zich tegen migranten keert. Maar wel dat radicaal Links de zorgen van al die mensen die zich zorgen maken over migratie op een positieve manier op de agenda zet. In feite gaat het niet om godsdienst denk ik maar om de verdeling van "de koek " . Godsdienst is dan - mogelijk - een wapen.
Het Christendom is eeuwen lang gebruikt door heersers om de bevolking te onderdrukken. Bijbel citaat als ik me niet vergis : " GEEF DE KEIZER WAT DES KEIZERS IS " Christenen zullen niet in opstand komen begrijp je. Anders had het Christendom nooit zo tot bloei kunnen komen. Daar bij is de Islam een aftrekstel van het Christendom en hte Christendoom komt dan weer voort uit het Jodendom de monotheistische godsdienst . Godsdienst is een vooraanstaand middel tot disciplinering en bestendiging van de macht de door " god gegeven macht " . Die onderdrukking ook nog eens ge internaliseerd je begrijpt je bent dan je eigen beul. Zo als iemand ooit eens zei : als godsdienst niet bestond zou het moeten worden uitgevonden. Dan zeg ik als godsdienst zou worden uitgevonden zou het ONMIDDELIJK moeten worden verboden. Enzv. enzv. Bronnen van dit alles ?

-

Radicaal linkse mensen zijn voor open grenzen. Ze vinden het niet eens nodig om te kijken of de één een verblijf hier harder nodig heeft dan een ander.
Radicaal linkse mensen zijn tegen gevangenissen. Ze zullen het dus wel heel erg vinden dat Edje moet brommen.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech