Tot de laatste reclamezuil leeg is!

Hier kun je discussieren over Tot de laatste reclamezuil leeg is!.
Het is een makkie om die commerciële reclamezuilen om te bouwen tot ons eigen propagandamiddel. Een stukje revolutie in de markt plaatsen, om in jargon te blijven.
Gewoon, overdag met een simpele sleutel van PVC.

Iets leuks in jou stad gezien? plaats het in de aanvullingen

Is er in jouw stad nog niets veranderd? Geen nood: hier zie je (in het frans...) hoe je het zelf kan doen:

http://www.youtube.com/watch?v=dLTTTY7_MkM


supervet!!!

supervet!!!

Reclame

Buiten het feit dat we hier met een oproep te maken hebben voor een belangrijke demo zie ik grote mogelijkheden met deze abri's :)
Daar de straten van ons zijn en de kunsten een positieve toevoeging zijn op ons hele hebben en houwen lijkt het me leuk om binnenkort deze te gaan gebruiken voor een landelijke expositie.

Art

:)

" Daar de straten van ons

" Daar de straten van ons zijn " in eerdere reactie waar slaat dat op ? Ik heb dag in dag uit te maken met fuguren die het zelfde beweren meer nog " de buurt is van ons ". Anti socialen als wiet kwekertjes drugs dealers hang hooligans anti socialen die met grof verbaal en fysiek geweld hun wil opleggen aan buren. Vaak hebben ze honden waar ze mee apporteren op tijd opzij springen anders een tak tegen je kop een hele menagerie auto's en als iemand bezwaar heeft tegen bijv. dat ze vuurtjes stoken op het erf van hun huurhuis dan krijg die de middel vinger. Voor al de andere kant op kijken anders heb je een probleem. Politie verhuurders gemeente hebben het " te druk " andere prioriteiten tot dat er letterlijk een xtc lab ontplofd op boven verdieping. Indische buurt Amsterdam dat laatste. Vele omwonenden moeten geweten hebben van dat lab. Of er wordt gezegd door smeris & verhuurder " als je er niet tegen kunt verhuis maar " . Waar naar toe dan ? Wie betaald dat ? Met andere woorden : Indy wordt ook gelezen door mensen die worden geterroriseerd door asoos die niet politiek zijn maar wel heel erg van "de straat is van ons ". Wil je daar mee inverband worden gebracht ?

De straat is ook van

De straat is ook van jou.

Waarom zoek je je heil eigenlijk bij "smeris & verhuurder"? Niet alsof die iets voor jou gaan doen (zoals je zelf al zegt), daar zijn ze niet voor.

flauw commentaar

Hier komt iemand met een serieus punt: hoe hou je de straat die van ons (allemaal) zou moeten zijn gezellig, veilig en toegankelijk. En dat de schrijver geen grote vriend is van de smeris lijkt al te blijken door het over de smeris te hebben ipv politie. Dan alleen als commentaar geven dat dat je naief bent als je iets van de smeris en verhuurders verwacht is flauw.
Ook ik ben zeer tegen de smeris en zal hun hulp niet inroepen. Maar het is wel zo dat je in een straat of maatschappij zonder politie iets moet doen om een alternatief te bieden voor bepaalde taken die de politie nu heeft (of officieel zou moeten hebben). Het idee achter anarchisme is geen recht van de sterkste maar zelf-organisatie en solidariteit. En op dit moment is dat in het overgrote deel van 'onze' straten nog niet aanwezig. Met een poster in een abri ben je er nog niet, maar dat zullen de personen die deze mooie acties gedaan hebben ook niet denken.

belangerijke demo

Ongetwijfeld komt er weer een handjevol in het zwart geklede beroeps boeroepers.

kapitalisme

Kapitalisme is cool!

Correctie: Kapitalisme is

Correctie: Kapitalisme is moord.

mooie posters.. knap staaltje

mooie posters.. knap staaltje grafische kunst

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.: commerciele spam

[spam deleted]

[spam deleted]

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech