Geert Wilders gaat op Zaterdag 23 januari a.s. verzetspray met een kleurstof uitdelen op de markt in Spijkenisse.

Hier kun je discussieren over Geert Wilders gaat op Zaterdag 23 januari a.s. verzetspray met een kleurstof uitdelen op de markt in Spijkenisse..
Geert Wilders gaat op Zaterdag 23 januari a.s. "verzetspray met een kleurstof" uitdelen op de markt in Spijkenisse. Hij wil deze spray uitdelen aan met name vrouwen, die zich daarmee zouden kunnen verweren, tegen de hordes van islamitische mannen die als testosteron bommen worden beschouwd.
Dit is de zoveelste propagandastunt van Wilders' PVV om angst en haat te zaaien tegen moslims en vluchtelingen om deze mensen in een bijzonder kwaad daglicht te stellen. Gelukkig zijn de meeste nuchtere Nederlanders er zich bewust van dat Wilders' PVV een neo-fascistische partij is, die racisme doet aanwakkeren en hiermee voortdurend bezig is om moslims en vluchtelingen en arbeids-migranten te willen criminaliseren.
Anti fascistische actie Fryslân roept inwoners en activisten in het Rijnmond gebied op, en met name in Spijkenisse, om op deze Zaterdag  23 januari een protestgeluid te laten horen tegen racisme en fascisme. Geert Wilders zal om 12.00 uur op de markt in Spijkenisse zijn om de illegale verzetspray uit te delen. De samenkomst is tijdens de markt op de 1e Heulbrugstraat in Spijkenisse. Kom en laat je horen !
Toen niet, nu niet, nooit weer fascisme!


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. bekende troll.

Jaja, blabla, zoveel mogelijk

Jaja, blabla, zoveel mogelijk 'rationele argumenten' om de termen fascisme en neo-nazi's maar onder 't vloerkleed te willen schuiven...
1. statushouders hebben geen voorrang op nederlandse burgers. mensen die in aanmerking komen voor een urgentieverklaring, die hebben voorrang. daar zitten statushouders én nederlandse burgers bij. nog even de regels van een urgentieverklaring: die krijg je pas als er een huisvestingsnoodsituatie ontstaat. bijvoorbeeld na een echtscheiding bij huiselijk geweld, (dreigende) dakloosheid (alleen als je kinderen hebt) of... als je al jaren in een gedeelde klotekamer in een AZC woont. hou wel ff in je hoofd dat statushouders vaak al jaren hier wonen en al die tijd géén woningruimte hadden. jij wel, makkelijk lullen.
2. ik snap niet hoe je na woerden, steenbergen, pannerden, anna paulowna, geldermalsen, wormerland en heesch nog iets durft te roepen over 'gewelddadige acties' van de afa.

Wat betreft die spray: ja natuuuuuuuuuurlijk voor vrouwen die zich willen verdedigen. (Ik hoop dat veel vrouwen de spray aanpakken en zich inderdaad verdedigen tegen al hun witte vaders, echtgenoten, ooms, huisvrienden, priesters en opdringerige vriendjes gebruiken want dat is de grootste groep daders hier in nederland.) en hoe lang denk je dat het duurt voordat de een of andere 'bezorgde burger' zoals we ze in alle voornoemde plaatsen hebben gezien zo'n ding gaat gebruiken tegen een willekeurige vrouw met hoofddoek? om maar ff een statement te maken?
wettelijk kader: ding is alleen legaal als er daadwerkelijk sprake is van zelfverdediging. in ALLE andere gevallen is het willekeurig gebruik en daarmee een misdrijf.

Zuivere discussie

Toch bijzonder dat in de discussies bij voortduring met aantallen wordt geschermd en niet met percentages. Natuurlijk zijn er meer "witte ???" mannen in Nederland die fout zijn. Maar procentueel is het pijnlijk te zien hoeveel gelukzoekers de wet en regelgeving van de landen waar ze naar toe zijn gegaan niet willen respecteren. Maak de discussie eindelijk eens zuiver zodat de politiek niet op opportunism hoeft te worden gevoerd maar op feiten kan berusten.

Kijk ook naar het percentage mannen versus kinderen en vrouwen binnen de groep gelukzoekers en trek dan ook je conclusies in plaats van vanuit Friesland mensen in de Rijnmond trachten te mobiliseren. Dat is namelijk exact dezefde angst tactiek als de politiek (links en rechts) toepast !

Ja, tof, percentages. Bij

Ja, tof, percentages.
Bij deze, percentages over plegers van seksueel geweld:
Vrouwelijke slachtoffers: de pleger is vaak de partner of ex-partner (21 resp. 16 procent) of een vage kennis (15 procent).
Meisjes als slachtoffer: zij zijn vooral het slachtoffer van hun vader (19 procent), een ander familielid (32 procent) of een buurtgenoot (23 procent).
Bij vrouwen wordt 52% van het seksueel geweld dus door bekenden van deze vrouwen gepleegd, bij meisjes is dat 74% (meisjes, dat zijn die 'onze dochters' dus!). Bron: http://www.seksueelgeweld.info/feiten_en_cijfers/plegers

Verder verwijs je twee keer naar een percentage binnen een groep 'gelukszoekers'. Eh, definieer gelukszoekers, anders kan ik er geen percentages bij zoeken. Bij het CBS levert het geen zoekresultaten op. Graag ook gelijk even de aantallen en je bronnen voor je percentages man/vrouw/kind verhoudingen en je percentage 'wet en regelgeving niet respecteren'. Dan kunnen we een zuivere discussie aangaan :)

verdwijnt in de doofpot

Zweedse politie verzweeg aanrandingen door Afghanen
http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/4222487/2016/01/11...

doofpotcultuur bij seksueel

doofpotcultuur bij seksueel misbruik van minderjarigen binnen de katholieke kerk. christelijke waarden en normen *kuch kuch*
http://www.onderzoekrk.nl/eerste-onderzoek/eindrapport.html

-

Als de één hetzelfde mag doen als de ander dan mag dat motorenvolk dus wel degelijk met gebroken flessen op nieuwkomers gaan jagen. Die misbruikte minderjarigen mochten hun portemonnee houden?

Willekeurig gebruik van een

Willekeurig gebruik van een spuitbus met verf is dus een misdrijf ?
Hoe verzin je deze onzin ?

Het is niet zomaar een

Het is niet zomaar een spuitbus met verf. De spray vormt bij contact een schuim dat zich verder verspreidt en drie tot zeven dagen zichtbaar blijft. De verkoper 'verzint deze onzin': "Het door ons verkochte pepperspray alternatief is in alle Europese landen legaal te gebruiken mits u het enkel in situaties gebruikt waar u door een persoon wordt aangevallen. Bij willekeurig gebruik kan u wel strafbaar worden gesteld." (http://www.megaspyshop.nl/shop/pepperspray-alternatief/) en Rechtblog 'verzint' het ook: "Dit houdt wel in dat hij alleen in noodsituaties gebruikt mag worden. Je mag de spuitbus dus alleen gebruiken wanneer er echt geen andere optie is om een ‘aanval’ af te wenden." (http://www.rechtblog.nl/2013/het-bezit-en-gebruik-van-pepperspray/).

Ik ben niet tegen het gebruik van de spray in situaties waar het voor bedoeld is - zelfverdediging - en al helemaal niet als het gaat om zelfverdediging bij seksueel geweld (goh, wat gaan we ineens een hoop witte kerels met rooie koppen zien, misschien moesten we die spray ook maar in Thailand gaan uitdelen waar al die witte toeristen minderjarige meisjes gaan neuken), maar iedereen met meer dan een halve hersencel (dus incl alle PVV/rechtsextreme tokkies, die halve hersencel is vereist voor lichaamseigen functies) begrijpt donders goed dat De Grote Blonde Leider dit niet voor zelfverdediging wil inzetten, maar als wapen in zijn opruiingscampagne.
En iedereen met meer dan twee hersencellen kan zien aankomen dat vrouwen met hoofddoekjes en mensen met een tintje hier in no-time aangevallen mee gaan worden.

Gewone verf blijft tot enkele

Gewone verf blijft tot enkele jaren zichtbaar en heeft nog nooit iemand veroordeeld gekregen onder de term "misdrijf" Dat iets strafbaar is betekend niet dat het een misdrijf is.

Als je grote woorden wil gebruiken moet je wel weten waar je het over hebt

Gewone verf op waterbasis kan

Gewone verf op waterbasis kan je er met water en een beetje zeep afwassen, verf op oliebasis kan je er met terpentine afkrijgen. Deze 'verf' krijg je nergens mee weg.

Wet wapens en munitie, artikel 2, categorie II, punt 6: "voorwerpen, bestemd voor het treffen van personen met giftige, verstikkende, weerloosmakende, traanverwekkende en soortgelijke stoffen". Je mag een wapen van categorie II niet voorhanden hebben, niet bij je dragen, niet (ver)kopen en natuurlijk niet gebruiken. (http://www.wetboek-online.nl/wet/Wet%20wapens%20en%20munitie.html) Ieder van deze gedragingen wordt beschouwd als een misdrijf. (Ik ga hier niet linken naar politiepuntnl, zoek het zelf maar op.)
En als het niet via de wet wapens en munitie kan, dan is het nog steeds ernstige mishandeling als je het als aanvalswapen gebruikt. Ook misdrijf.

Als je eigenwijs wilt zijn moet je wel weten waar je het over hebt. En werkwoorden kunnen vervoegen is geen overbodige luxe.

Weer onzin dus, door het

Weer onzin dus, door het selectief aanhalen van artikelen. Er staat duidelijk het volgende op de website van de leverancier "en zal zelfs na intensief wassen niet direct verdwijnen". Dit geeft dus duidelijk aan dat "Deze verf krijg je nergens mee weg" gewoon een illusie is die bij jouw in het hoofdje zit.

Het wetsartikel is verder niet relevant omdat deze spray NIET onder dit artikel valt. De spray is namelijk NIET verboden en alles wat onder dit artikel valt WEL.

Het ging tenslotte volgens jou om een onterecht gebruik wat een misdaad zou zijn. Dit is nog steeds onzin.

wat klets je nou? zelfs na

wat klets je nou?
zelfs na intensief wassen niet direct verdwijnen = nergens mee weg kunnen krijgen (in iig voor 3 tot 7 dagen of zo wat ik in het begin al aangaf)

over onterecht gebruik (en het strafbaar zijn daarvan) had ik in de post daarvoor al twee relevante links gegeven. De spray is niet verboden, onterecht gebruik wel.

hardnekkig, hoor.

lesje wetgeving

De strafwet kan wat mij betreft de prullebak in, maar wie geinformeerd is, weet waar zij of hij aan begint:

Het is met die smurfenspray net als met alles: zelfverdediging mag, aanvallen niet, dat is namelijk 'openlijke geweldpleging', 'mishandeling', '(poging tot) zware mishandeling' etc. Hoe moeilijk kan het zijn om dit te begrijpen.

Dit dus even los van het feit dat ik persoonlijk vind dat de aanval vaak de beste verdediging is, maar daar is de wet het dus niet mee eens. Dan weet je dat.

>Dat iets strafbaar is

>Dat iets strafbaar is betekend niet dat het een misdrijf is.<

LOL.

Wat me bijzonder ergert is

Wat me bijzonder ergert is dat een tegengeluid tijdens de uitreiking van de verzetspray de mond weer eens wordt gesnoerd.
Onder flauwe voorwenselen worden de vrouwen in Spijkenisse opgepakt en zullen enkele uren later wel weer rondlopen.
Allerlei discriminerende en provocerende opmerkingen van PVV aanhangers kunnen blijkbaar ongestraft worden gedaan,
maar tegendemonstranten moeten zich de mond houden.
Ligt dit nu aan de Gemeente Spijkenisse of zien wij het nu allemaal scheef ?

Ik zou zeggen gelijke monniken , gelijke kappen , maar wie ben ik ?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech