[A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de genocide op de Palestijnen!

Hier kun je discussieren over [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de genocide op de Palestijnen!.
Spoedprotest 20 juli te Amsterdam!

Beste vrienden, zoals we allemaal weten is de terreurstaat, Israel, al 11 dagen bezig met het platbombarderen van Gaza. Sinds 17 juli zijn ze ook een grondoffensief gestart en Gaza wordt nu ernstig van allerlei kanten aangevallen; grond, zee en lucht. Genocidale afslachting terwijl de hele wereld toekijkt.

Wij mogen het hier niet bij laten! De wereldleiders kijken de anderen kant op, wij niet. De media kijkt de andere kant op, wij niet. Wij moeten opstaan. Wij hebben elkaar nodig als eenheid. Wij roepen iedereen op om zondag te komen demonstreren.

Spoedprotest: Stop de genocide op de Palestijnen
zondag 20 juli a.s. 15:00 op het MUSEUMPLEIN!!..

Wees erbij en laat je stem horen, we mogen niet stil zijn!!!
Deel en nodig je vrienden en familie uit!


Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

genocide. toe maar...

Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

genocide
Waarom gaan deze mensen toch niet de straat op om tegen de barrel-bommen van Assad te demonstreren.

andere keer

Dat is misschien een idee voor een andere keer, misschien kun je dat organiseren. Vandaag echter stond in het teken van de genocide waar Israel mee bezig is in het buurland Palestina.

Waarschijnlijk weet je niet

Waarschijnlijk weet je niet wat genocide inhoud. School niet afgemaakt?

wel afgemaakt

Genocide (of volkerenmoord) is een oorlogsmisdaad die verboden is volgens het internationaal recht. Onder genocide wordt tevens massamoord verstaan, als deze het gevolg is van xenofobie.

Kortom waar israel dus mee bezig is

genocide

Knap over geschreven van Wikipedia maar als je even verder leest blijkt duidelijk dat Israël geen genocide pleegt.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

was eerder een islamytisch protest dan een pro-palestijns protest, en dan al die talrijke turkse vlaggen, waar slaat dat nou op! draag dan nederlandse vlaggen als je al zo nodig wilt, het zijn toch medelalnders?

niet zo raar

Neehoor het is allemaal niet zo raar, de mensen in Palestina zijn in tegenstelling tot het agressieve buurland israel overwegend moslim. Het zou dus pas een beetje raar zijn als het een boedhistisch protest zou zijn geweest vandaag. Volgens mij lag het hele accent van de demonstratie ook niet bij religie maar bij de genocide die momenteel in Palestina gaande is.

Zelf ben ik helemaal niet zo een voorstander van al die vlaggen maar de mensen met een turkse vlag zullen wel een binding met dat land hebben. Veel mensen in turkije zijn overigens ook een beetje boos op israel.

zo duidelijk?

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

We wijken af

We wijken af van het onderwerp want het ging over Palestina en niet over turkije. Die gekken in Israel maken wel heel veel mensen boos dus mogelijk dat het binnenkort wel een onderwerp wordt.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.

Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

De demonstratie is vanwege het onrustige verloop voor de helft ingekort. De hele binnenstad werd niet aangedaan. De demo ging heen over de Nassaukade en terug over de Marnixstraat.

Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

demo werd niet ingekort vanwege onrustige verloop.. demo werd ingekort omdat de manifestatie op het museumplein veel langer duurde dan gepland.

Re: [A'dam | Zondag 20-7 | 15h Museumplein] Protest: Stop de gen

De antisemitische rapper Appa wist op het podium te vertellen dat de Joden achter de rellen in Parijs zaten waarvoor natuurlijk luid geapplaudisseerd werd.

Appa

Hebben ze die serieus gevraagd om te komen spreken? Een lesje hoe help je je geloofwaardigheid om zeep!
Het ging toch om die fucking burgerslachtoffers niet om een rondje antisemitisme wordt gewaardeerd door mensen die de Palestijnse burgers steunen en willen dat Israel stopt het bombarderen van alles en iedereen in Palestina..
Deze vorm van steun is geen steun, maar een roep escalatie van het algehele conflict, hoe kunnen mensen zichzelf en onschuldige slachtoffers zo in de rug steken.

censuur!

Enige duiding over de Turkse vlaggen is blijkbaar niet toegestaan.

Re: Video solidariteit Amsterdam Gaza

Solidair met Gaza maar Koerden en Alevieten moeten volgens dezelfde demonstranten dood.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech