Persbericht: “Stop de NSS 250 demonstranten tegen NSS onderweg in Den Haag”

Hier kun je discussieren over Persbericht: “Stop de NSS 250 demonstranten tegen NSS onderweg in Den Haag”.
Tijdens de Nuclear Security Summit, die aanstaande maandag en dinsdag in Den Haag gehouden wordt, zullen 58 wereldleiders praten over nucleaire ‘veiligheid’. Stop De NSS vindt het frappant dat de nucleaire top alleen gaat over de minieme kans dat ‘terroristen’ aan de haal gaan met nucleairmateriaal. De kans dat er rampen gebeuren met kerncentrales en kernwapens is vele malen groter, kijk bijvoorbeeld naar de rampen in Tsjernobyl en Fukushima. En juist de landen die bijeen komen op de top hebben bijna allemaal kernwapens en kerncentrales. Dat juist daar niet over gesproken wordt maakt de top tot een farce.

De dingen die besproken worden op de top zijn al lang door ambtenaren besproken. Deze week werd zelfs bekend gemaakt dat de eindverklaring al geschreven is terwijl de top nog niet is begonnen. De top is dan ook een showbijeenkomst waarbij de aanwezige wereldleiders elkaar op de schouders kloppen.

Op de top wordt in totaal slechts 7 uur overlegd en wordt er meer tijd gestoken in etentjes en fotoshoots. Voor die 7 uur wordt Den Haag omgetoverd tot een militaire vesting. 13.000 agenten, 4.000 marechaussee en 4.000 militairen worden ingezet om zo Den Haag in hun greep te houden. Dit kost de gemeenschap ruim 200 miljoen euro terwijl er steeds meer mensen ontslagen worden in onder andere de zorg, en de voedselbanken steeds meer klanten krijgen. Het overleg van de wereldleiders kost meer dan dat er in Den Haag op cultuur en buurthuizen is bezuinigd, bezuinigingen waar juist de mensen aan de onderkant van de samenleving het slachtoffer van zijn. Hier wordt geen seconde bij stil gestaan en alles moet wijken voor de machthebbers die op hun beurt verantwoordelijk zijn voor de armoede in vele delen van de wereld.

https://stopdenss.nl


A Anti Antikapitalista was de

A Anti Antikapitalista was de leuze in de kop groep. Kapitalisme is wat mij betreft waar het om gaat de kwaal de ziekte dus waar bij de A wat mij betreft voor oplossingen staat. De rest komt daar uit voort de keuzes die worden gemaakt door het regime. Voor de financiering van zo'n top bijv. Te simplistisch ? Er is inderdaad meer over te zeggen maar samengevat komt het daar op neer. De nadruk leggen op hoeveel Euro zo'n top kost leid af van waar het om gaat. Als het idee is die Euro's die zo'n top kost dat spreekt de burgerman aan daarom noemen we zo expliciet die Euro's met het idee die burgermannen / vrouwen te winnen dan zeg ik dat werkt niet.
" Regime " ook dat is een samenvatting het regime dat over jou beslist over jou leven en sterven. Je kan je gezin niet beschermen bijv. BOOOOOOOM !!!! begrijp je wel de atoombom paddestoel. Ik heb geen probleem gemerkt met het ov heen niet en terug niet. De demo was een erg lange wandeling zonder inoemenswaardige incidenten. Wel een noodzakelijke wandeling voor de duidelijkheid. Bedankt dat ik er niet alleen stond zou ik bijna zeggen. Om 13:10 stond ik even te twijfelen in dat opzicht op Hobbemaplein. We zijn er en we blijven ons verzetten tegen het regime. Wat ik nog verder wil bespreken in kader bovenstaand ? Niet via Internet. We komen elkaar wel weer tegen in goede harmonie wat mij betreft.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech