Bannerdrop aan voormalig Ubica pand.

Hier kun je discussieren over Bannerdrop aan voormalig Ubica pand..
Het was de nacht van zondag op maandag, omstreeks half 5.
Het bouwterrein van de helaas ontruimde Ubica panden,
lag er verlaten bij.
Langs de nog steeds geschilderde ruggengraat,
klommen zij omhoog.
Wat zij binnen aantroffen, was iets, wat er niet om loog.
De mooie binnenkant er uit gesloopt, geen muur meer overeind.
De politiek trekt weer aan het langste eind.
Geen vrijplaats meer, maar verdere veryupping is een feit.
Godverdomme!!! Utrecht is de Ubica kwijt!!
Klaassen en Vloet hadden natuurlijk baat,
MAAR WIJ HOUDEN DE RUGGENGRAAT !!!!!

Solidariteit met de arrestanten, de ontruimde bewoners en iedereen die de
afgelopen 21 jaar de Ubica hebben gemaakt tot wat de Ubica was......
KRAKEN GAAT DOOR !!!!


Re: Bannerdrop aan voormalig Ubica pand.

Even vergeten waar kraken voor bedoeld was ?

Wat een ziekelijke ondoordachte vertoning heeft zich daar plaatsgevonden na 20 jaar wonen.
De inzet heeft de tegenstanders van kraken behoorlijk in de kaart gespeeld.
En bedankt he...

Re: Bannerdrop aan voormalig Ubica pand.

SLECHTE VERLIEZERS.
Dus geen ruggengraat!!!

Re: Bannerdrop aan voormalig Ubica pand.

Mee eens.

Het verlaten van het pand had 1 groot feest moeten worden op dat stadhuisplein.
Hoe ziek.
En rot op met je zielige spandoeken.

Het was toch ook een groot

Het was toch ook een groot feest! Alleen de straat stenen miste nog.. maar goed dat kan volgende keer altijd beter!

Re: Bannerdrop aan voormalig Ubica pand.

Beargumenteer je mening of houd je kop ;)

Beargumenteren prima,maar jij

Beargumenteren prima,maar jij gaat nooit en never uitmaken wat ik te zeggen heb.
De vrijheid van meningsuiting is iets waar we ons ook sterk voor maken,weet je nog minkukel

Kraken heeft tot doel om leegstand weer toe te voegen aan het woningbestand/bedrijfsruimte.
Wanneer er na zo'n 20 jaar spijkers met koppen worden geslagen en een ondernemer het risico neemt om het pand te renoveren en in gebruik te nemen is daarmee het doel bereikt.
Wanneer je dan vervolgens het stadhuis,het plein en diverse winkels loopt te bombarderen met verf en vuurwerk ben je niets meer dan een godvergeten loser.

Ben het met een andere schrijver eens dat je met opgeheven hoofd en een leuk feestje het pand had moeten verlaten waardoor je de publieke opinie voor je had gewonnen.
Nu heb je met die waanzinactie de Utrechtse bevolking tegen je doen keren.

Donderstraal lekker even voorgoed de stad uit en laat het kraken over aan mensen die de echte doelstellingen voor ogen houden.
Oprotten dus.

Ubica

Kraken heeft niet tot doel om uiteindelijk de eigenaar en een ondernemer zijn zin te geven maar in dit geval te zorgen voor tegenwicht tegen de alsmaar opdringende fascistische rechtse orde die het oude systeem weer helemaal aan de macht brengen bijna zoals voor het algemeen kiesrecht in 1919 het geval was.
In plaats van met overleg het evenwicht in de Sociaal democratische rechtstaat te verzorgen denkt de gemeente Utrecht alleen aan de belangen van de eigenaar/ondernemer in plaats van deze te onteigenen wat allang had moeten gebeuren vanwege de belangen van de linksautonome mensen in de binnenstad van Utrecht.
Het belang van de eigenaar/ondernemer weegt in het onderhavige geval totaal niet op tegen de belangen van autonoom links en is dus machtsmisbruik samen met de gemeente Utrecht.

Dit bleek uit? Een

Dit bleek uit? Een schitterende campagne? Meer activiteiten dan drinken en wonen de laatste jaren? Vertel eens!

Nou nou, er werd zo

Nou nou, er werd zo gereageerd door de Ubicanen omdat het bevel tot ontruiming nogal voorbarig was. Er was nog geen koopovereenkomst op dat moment en Vloet kennende kan het dan nog wel even duren, hij houdt al 20 jaar zijn poot stijf. Uiteindelijk is het toch heel snel gegaan, wat mij ook wel een beetje verbaast. Maar ook goed dat het pand opgeknapt wordt en niet gaat staan verkrotten.

Als je ook zo'n kanker

Als je ook zo'n kanker kapitalist bent die graag de bezittende klasse verder helpt dan is je argumentatie best logisch. Kraken is alleen meer dan vastgoed redden van verkrotting. kraken is het veroveren van een vrijplaats van de verotte en verstikkende maatschappij. Dat geef je dan vervolgens niet zomaar op.

Laat ik nu net het

Laat ik nu net het tegenovergestelde zijn van een k-kapitalist.
Wie ik wel ben is iemand die over enig realisme beschikt.
Denk je nu echt dat je met dat soort acties sociale samenhang kan creeren, wat je uiteindelijk nodig heb om de wantoestanden rondom wonen te lijf te gaan !

Nogmaals,een tunnelvisie ontstaan in een paranoia omgeving met ja-knikkers.
Zielig zooitje.

Define vrijplaats. Ik ben

Define vrijplaats. Ik ben geheel voor een vrijplaats, maar maakt een kraakhol iets direct tot vrijplaats? Nee, dat is het niet. Dat is het pas als er activiteiten ontplooit worden. De gehele media PR kon vernomen worden via de reguliere pers. Dus bring on the arguments. Tot op heden is er nog niets te zien, behalve geschreeuw uit een tunnel.

niet zo mopperen mensen

Leuke spandoek aktie hoor. Altijd goed om te protesteren tegen het verlies van woonruimte en vrijplaatsen.

Leuk! Nu maar hopen dat ze

Leuk! Nu maar hopen dat ze hem nog even laten hangen.

Neem niet weg dat we heel

Neem niet weg dat we heel snel zo'n 7.400.000m2 aan het woningbestand moeten toevoegen willen we het in dit landje nog een beetje rustig gaan houden.
Krijg hier steeds meer mensen aan de deur die geen woning meer hebben omdat ze het eenvoudig niet meer kunnen betalen.
Gaat met die a.s. bezuinigingen helemaal uit de klauwen lopen.

Mijn breekijzertje ligt al klaar maar handelen zoals dat groepje Ubica.........never.
Weerbaar wanneer het niet anders kan,maar wel je hersenen gebruiken.

Ik krijg meer het idee dat hier gasten bezig zijn geweest die de kraakscene willen ontwrichten.

Als je met kraakscene

Als je met kraakscene bedoeldt reformistisch gejank over het behouden en opknappen van al dan niet monumentale panden dan mag dat zeker onwricht worden! Je ziet zelf toch ook wel dat we niet veel meer over hebben om nog te verliezen en dat dit dus wel degelijk het moment is dat het noodzakelijk is om weerbaar te zijn. Hoe lang moeten we nog over ons heen laten lopen?

Zielig

Dit monument wordt onder zwaar toezicht van de bouwhistorici van de Gemeente Utrecht en de Rijksdienst Cultureel Erfgoed gerestaureerd. De wanden die zijn gesloopt zijn de in de jaren 90 ingebrachte metalstud wanden en plafonds die niets met het monument te maken hebben.

Ik heb Klaassen noch Vloet ooit horen klagen over de zooi die de krakers in de panden hebben achtergelaten en de schade die de krakers nog even snel hebben toegebracht aan monumentale onderdelen van het pand voor hun laatste feestje waarop ze alleen zelf waren uitgenodigd.

Net zoals de wanvertoning tot ontlokking van de ontruiming, kan ik niet anders dan concluderen dat dit weer een erg zielige en verkeerde actie is. Betreden van andermans eigendom is ook nog eens strafbaar. Maar schijnbaar hoeven deze mensen zich niet aan de wet te houden.

Als alle storm-fronters nou

Als alle storm-fronters nou even op hun eigen forum blijven houden we het nog een beetje gezellig hier. Maargoed, het is natuurlijk ook wel heel erg makkelijk om nn je kritiek (gebaseerd op waanzin) te uiten.

LOL, beweer je nu dat elke

LOL, beweer je nu dat elke NN'er hier vanaf Stormfront komt. Ach ja, een Godwin kon er nog wel bij.

Werd gewezen op dit bericht

Werd gewezen op dit bericht door een kraker die net als ik van mening is dat het zooitje ongeregeld beter Utrecht kan gaan verlaten.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech