Deze pet past ze allemaal

Hier kun je discussieren over Deze pet past ze allemaal.
Voel je vrij om de poster te verspreiden, uitgeprint of op internet!

p.s. Cohen, ik heb zitten twijfelen met je pet. Maar je bracht de Vreemdelingenwet uit. En ja, daar heb je de pet toch ruimschoots mee verdiend...


groot formaat?

Kun je er voor groot formaat printen ook het juiste formaat aanhangen hier? JPG? PDF?

wel een beetje jammer dat je

wel een beetje jammer dat je Albayrak bent vergeten! Die past hem ook heel goed!

OVERDONE

Ik vind dit vergelijk wat overdreven en te ver. Ook Cohen is nu niet bepaald representatief om een dergelijk vergelijk te treffen met Nazi`s.
Nee Joke , graag andere vergelijkingen treffen voortaan.

Hoor eens even reaguurder

Hoor eens even reaguurder hier boven. Niet alles wat er gebeurt, komt bij mij vandaan. Er zijn gelukkig meer mensen die het durven om een radicaal en confronterend statement te maken om mensen wakker te schudden. Daar ben je blijkbaar bang voor, en dat wil je niet erkennen. Liever heb je dat het allemaal in de schoenen van één persoon kan worden geschoven zodat deze uitgeschakeld kan worden. De Nederlandse staat probeert dat inmiddels al twee jaar met mij te doen. Maar ik hoef niet zonodig alle credits! Voor het overige zou je moeten weten dat ik mijn teksten en tekeningen e.d. altijd onderteken met het gebruikelijke "Joke Kaviaar, datum"
Deze is wèl van mij:
PARTICIPEER IN VERZET! GEEF FASCISME GEEN KANS!
https://www.indymedia.nl/node/19216

Inhoudelijk: het beleid is wel degelijk fascistisch. Er is geen vergelijk met de uitvoeringsmethoden van de nazi's (deportaties per goederentrein, vergassing), maar wel met de ideologie van het beleid. Zo wordt ook nu de schuld van de crisis bij een bevolkingsgroep gelegd (toen de joden, nu de migranten/moslims) en hier stelselmatig hetze tegen gevoerd zodat het volk daarachter kom te staan. Dit doet niet alleen Wilders, dit is al jaren overheidsbeleid. E.e.a. heb ik bij herhaling beargumenteerd. Deportaties per goederentrein zijn vervangen door deportaties per lijn- of chartervlucht. Concentratiekampen heten tegenwoordig detentiecentra maar zijn in hun functie exact hetzelfde (het op één plaats verzamelen en deporteren van mensen die als ongewenste volksvijand nummer één worden aangeduid), en vergassen, nee dat doen we niet, daar zijn we veel te beschaafd voor. Het deporteren en het uitmoorden en uithongeren gebeurt elders. Dat hebben we netjes uitbesteed en onzichtbaar gemaakt. Er gaat alleen wel eens wat mis als de doden in eigen land vallen, zoals Dolmatov en de talloze onbekende doden die vallen op straat, in detentiecentra en in AZC's. Door wanhoop. Door ziekte.
En ook nu zijn er weer mensen die hier onder het mom van 'wij doen alleen maar ons werk' aan dit moordbeleid meedoen en die er geld aan willen verdienen!

VN

Ik zie inderdaad ook overeenkomsten tussen de VVD en mensen als Rost v T.
De VVD is ook de hele tijd bezig met het coromperen van de Verenigde Naties net als onze afgevaardigde voor Nederland bij de Volkenbond mr. MM Rost v T dat deed.
Terwijl juist de Verenigde Naties de beste manier is om volksverhuizingen en vluchtelingen op een goede manier te begeleiden en om ergens op de wereld een plaatsje te vinden waar deze mensen een normaal bestaan kunnen opbouwen.
Dat doe je niet met de nederlandse justitie want die veroorzaken alleen maar troumas bij mensen en die zijn vervolgens waarschijnlijk hun hele leven bezig om dat te verwerken.
Een jaar achter de tralies is een hele zware straf, en niet voor mensen die niets hebben gedaan.
Dus in plaats van een normale begeleiding door VN medewerkers zitten we hier met zwijnen van Justitie die deze mensen ook nog is na een verblijf in de gevangenis zonder papieren of rechten op straat gooien om onze linkse mensen te overwerken.
Wat is de echte reden dat het niet op een normale manier wordt opgelost met de VN?
Waarschijnlijk omdat de VVD bestuurders geil worden van leedvermaak net als de echte fascisten.
Dit leedvermaak bestaat kennelijk uit machtswellust over mensen en sadisme.
Het zijn gewoon boeven die niet te vertrouwen zijn.

ter aanvulling...

Scherp gereageerd trouwens Joke. Straf antwoord.

VVD gelijk schakelen met Rost van Tonningen echter... Oef, die ligt wel weer gelijk zo zwaar op de maag. Moet dat nu weer zo, beste nn? :)

Maar ok, ik ga wel mee in al dat 'gegodwin' hier... : Qua ideologie ging Rost wel wat verder dan de VVD denk ik. Hij had belangrijke functies tijdens WO2 waaronder president nederlandse bank, maar concreet van de afdeling 'uitzwaaien&uitzetten' was hij niet meen ik. Dus om nu net juist dit figuur in deze asieldiscussie te gebruiken is wat missplaatst. Je kunt ook gaan demonstraren bij Nout Wellink, ja die is zeker ook een deel van het probleem, maar het is allemaal wat te ver gezocht mijns inziens.

Gast!

Deze 'bollox' is ver onder joke haar nivo... Dat zie je zelf toch ook wel! Wat mij betreft is 't zwaar 'n overdreven Godwin... En leer ajb ook fatsoenlijk 'photoshoppen', want -echt- 't nivo is laag. Zeeeeer laag.
Wat moet/ kan ik er verder over zeggen? Cohen dik vet nazi zwijn? ik-weet-niet.... Nee... moeten 'we' niet doen, denk ik.

Inderdaad

Veel te soft voor Joke Vissekuit.

Leert nu eerst eens lezen,

Leert nu eerst eens lezen, nn-db, want een Joke zelf schreef reeds eerder (op 'ma, 23/09/2013 - 10:43 — Joke Kaviaar' welbepaald -al-; jouw walgelijk en denigrerende comment heb je gepost op 'za, 28/09/2013 - 00:25 — nn-db'):

"Hoor eens even reaguurder

Hoor eens even reaguurder hier boven. Niet alles wat er gebeurt, komt bij mij vandaan. Er zijn gelukkig meer mensen die het durven om een radicaal en confronterend statement te maken om mensen wakker te schudden. Daar ben je blijkbaar bang voor, en dat wil je niet erkennen. Liever heb je dat het allemaal in de schoenen van één persoon kan worden geschoven zodat deze uitgeschakeld kan worden. De Nederlandse staat probeert dat inmiddels al twee jaar met mij te doen. Maar ik hoef niet zonodig alle credits!...(lees verder haar hierboven geposte comment)..."

Bovenstaande reactie van Joke -zelf- is ook op jouw van toepassing!

Want ik kan uit jouw reactie alleen maar concluderen, dat het je er meer om te doen schijnt te zijn te 'Joke bashen' dan dat je een inhoudelijke reactie geeft. Dit -vooral- door het gore lef te hebben te stellen "Deze 'bollox' is ver onder joke haar nivo... Dat zie je zelf toch ook wel! Wat mij betreft is 't zwaar 'n overdreven Godwin...", waarbij het vooral opvallend is dat je -zo nodig- moet vermelden dat het "ver onder joke haar nivo" zou zijn. Iets wat een Joke zelf in haar reactie -al- ten stelligste indirect ontkent heeft. Met te stellen "Er zijn gelukkig meer mensen die het durven om een radicaal en confronterend statement te maken om mensen wakker te schudden."!

Wat ben jij voor een gluiperig en geniepig manneke zeg, het verzet zelf schade trachten toe te brengen door op de persoon te spelen en OOK nog eens een repressief staatsbeleid daarmee ondersteunend!

Bah!!!

Nu -met juist bovenstaand comment waarop ik nu reageer- heb je je eigen ramen definitief ingegooid. Ben je -haast- een collaborateur te noemen, die zwicht voor de macht (& het monopolie op geweld, wat diezelfde staat vorm geeft door repressie) dat door de staat wordt toegepast.

Pleur toch eens gauw op, met je commenting op indy nl!

Hebben mensen nou echt niet

Hebben mensen nou echt niet door dat juist frank/nn-db hier op indy de trol is?

Degenen die het hardst roepen dat mensen een scheet hebben gelaten (of trollen).....

---

Jezelf verschuilen achter nn is anders ook behoorlijk trollerig als je 't mij vraagt... De pot verwijt de ketel... Je moet je voorstellen dat ik jou NIET kan 'betrappen' op eerder gedane uitspraken. Ik kan niets met jou opbouwen... een discussie oid, een samenwerking wellicht, we kunnen niet van elkaar leren. Je opereert schimmig, anoniem, als een trol.

Gluiperig en geniepig ben je zelf, kwast!
NN=TROL

NN-DB trol van het jaar 2013

NN-DB trol van het jaar 2013 http://i.imgur.com/ZKazVyA.jpg

ha ha

Stoer die bokser!
Maar ben je nou een trol of een reaguurder?
Wat is nou eigenlijk jouw agenda?

---

Vooral niet inhoudelijk ingaan op de aantijging inderdaad nn-db.

Zou je dan namelijk wel doen, gedaan hebben, dan geef je uiteindelijk in eigen bewoordingen toe, dat je gewoon een gluiperig vies manneke bent die alleen maar kan 'Joke bashen' onder andere.

Dat kan natuurlijk niet. Liever woester en doelloos om je heen slaan en alles en iedereen die niet jouw verderfelijk gedachtegoed ondersteunt gelijk maar mede mee een kopje kleiner te willen maken. Waarmee je uiteindelijk NOG meer prijs geeft over je walgelijke en naar dictatoriale stinkende brein.

TERECHT -als we jouw gedachtegangen 'mogen' lezen- profileren de meesten zich hier n.n. Want doet men (ik ook niet) dat niet, dan heb je NOG meer slachtoffers erbij gekregen om te gaan bashen, naast het 'Joke bashen' wat je nu al keer op keer weer -ver voorbij het inhoudelijke wat gesteld wordt- onder de aandacht denkt te moeten brengen.

Tot slot. Hoe DURF je, te poneren dat je 'Joke gebash' o.a. "...opbouwen... een discussie oid, een samenwerking wellicht, we kunnen niet van elkaar leren" is?

Krapuul!!!

Ik doe niet aan 'joke

Ik doe niet aan 'joke bashen'. Om de zoveel tijf bedien ik haar schrijfsels met enige kritiek, dat is wel waar ja. Woest en Doelloos om mij heenslaan doe ik ook niet.. (Ik roep niet dat alles en iedereen fasiscistisch is en dat overal maar de fik in moet).

"TERECHT -als we jouw gedachtegangen 'mogen' lezen- profileren de meesten zich hier n.n. Want doet men (ik ook niet) dat niet, dan heb je NOG meer slachtoffers erbij gekregen om te gaan bashen, naast het 'Joke bashen' wat je nu al keer op keer weer -ver voorbij het inhoudelijke wat gesteld wordt- onder de aandacht denkt te moeten brengen. "
Wat zeg je nu? Ben je bang van mij? Ben je bang dat ik je niet anonieme reactie zal gaan bashen? Gast kom op! En wat dan nog, jij kan mij dan ook bashen, desgewenst. 'het probleem' hier lijkt mij en dat is jammer voor mij dat ik en vooral ik hier diegene ben die gebashed word.

Eigenlijk moet ik me niets aan trekken van al dat nn-getrol hier. ik laat het hier bij. Tot de volgende keer. groetjes

Het lijkt wel alsof iedereen

Het lijkt wel alsof iedereen is vergeten dat onze lieve lobbes job cohen, de architect, ja letterlijk ja, hij heeft het geschreven, van ons huidige asielbeleid is.

Jaja, niet verwacht? makkelijker om rita verdonk en geert wilder van alles in de schoenen te schuiven?

Toch zijn uiteindelijk pvda en vvd veranwoordelijk voor het invoeren (onder paars toen nog) van het huidige rasistische en fascistische beleid.

Credits to whom they belong i say!

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech