Molli Phyton Frying Vegans

Hier kun je discussieren over Molli Phyton Frying Vegans.
Heb jij ook een killer vega vette hap recept?
Een supergoeie burger of berehap?

Neem stuur een mailtje naar molli@squat.net of kom even langs op woensdag avond.

De eerste paar keer zijn om de frituurpan terug te verdienen, daarna wordt het een benefiet snackbar.
Op zoek naar een potje voor een poster of ander benefiet? Neem contact op met de vega snackbar.


Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. getroll

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. getroll

Re: Molli Phyton Frying Vegans

kom graag snacken lieverds maar alsjeblieft geen gmo troep

Natuurlijk geen

Natuurlijk geen GMO's!

afgelopen woensdag hadden biologische oma frieten met heerlijke sojarma broodjes.

komende woensdag weer oma friet met vega kroketten.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. niet grappig

mmmmmmmmm

mmmmmmmmm

‘Te weinig vlees eten leidt tot geweld’

Een dieet met te weinig vlees zou kunnen leiden tot gewelddadig gedrag, vooral bij tieners. Dat zegt onderzoekster Sylvia Onusic in een artikel dat is gepubliceerd in het tijdschrift van de Weston A. Price Foundation.
http://www.vleesmagazine.nl/Slagersnieuws/Algemeen/2013/9/Te-weinig-vlee...

Ja, dat komt heel

Ja, dat komt heel geloofwaardig over als je een organisatie citeert wiens doel het is om vlees(industrie) te promoten. Een lobby groep voor de vleesindustrie die zelfs door de amerikaanse food and drug administration wordt bekritiseerd.

Natuurlijk zowiezo onzin, het is al tal van keren onderzocht en aangetoond; behalve dat sommige mensen problemen ondervinden bij het opnemen van voldoende B12, is een veganistisch dieet geen risico voor de gezondheid. Als je veganistisch wilt eten zul je inderdaad een bewuste strategie moeten bedenken om genoeg b12 binnen te krijgen. Sommige mensen, wiens lichaam b12 slecht opneemt, zullen wegens hun fysiologie niet in staat zijn om een veganistisch dieet vol te houden, als je veganistisch gaat eten is het verstandig om de eerste 5 jaar je bloed op b12 te laten testen.

Overigens, er zitten ook ontzettend veel voordelen aan veganistisch eten (even los van de ethische kant van het verhaal), er zijn veel meer ziektes en lichamelijke gebreken ge-associeert met het eten van ongezond vlees, eten van veel vlees, antibiotica en hormonen dan het ene b12 voorbeeld dat met veganisme te maken heeft. Toch hoor je van alles over de gevaren van veganisme, maar noot iets over de gevaren van het hersenloos mee eten met de rest van je generatiegenoten...

re:

>Sommige mensen, wiens lichaam b12 slecht opneemt, zullen wegens hun fysiologie niet in staat zijn om een veganistisch dieet vol te houden<

Kan natuurlijk ook prima synthetisch worden aangevuld, of zo lijkt me toch.

Is dus wel een erg

Is dus wel een erg onnatuurlijk dieet.

re:

Mweh, me dunkt dat als je moeilijk B12 opneemt, dit uit vlees opnemen ook geen makkie zal zijn.

Wist je dat Nederlanders structureel vitamine D tekort komen, en dat dit nauwelijks uit enige voeding valt te halen? Op naar de drogist. Als onze lieve Here niet had gewild dat we ons zouden evolueren tot een stadium waarin we dit in pilvorm kunnen leveren, dan, afijn.

Re.

Probleem is dat er geen B12 in plantaardig voedsel zit. Je kan het dus ook niet opnemen.

Door B12 gebrek kun je

Door B12 gebrek kun je behoorlijk mataglap raken. Denk aan Volkert van der Graaf.

re:

Wat mij nou weer tegenvalt is dat niemand opmerkt dat evolueren geen wederkerend werkwoord is.

Tsk, tsk.

vitamine D

Vitamine D haal je vooral uit vette vis maar ook uit eieren en vlees. Het wordt onder invloed van zonlicht in je eigen huid aangemaakt.

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. Off-topic.

Comment was hidden

Deze aanvulling was reactie op verwijderde comment.

echt waar

b12 zit ook in veel bieren

Zoals jullie kunnen zien

Zoals jullie kunnen zien staat dit in de aankondigingen, niet in de discussie.

Als jullie hierover willen discussieren prima, kom langs woensdag!

Deze draad is echt alleen een aankondiging, als je met ons erover wilt praten zul je langs de molli moeten komen.

Wil je met indymedia bezoekers discussieren over veganisme, ook prima, maar begin dat gewoon een eigen draadje, een discussiestuk in de discussie sectie van deze site ofzo.

dat roepen van holle kreten bij andermens' aankondigingen is zo loos...

re:

>Zoals jullie kunnen zien staat dit in de aankondigingen, niet in de discussie.

... Wil je met indymedia bezoekers discussieren ... begin da[n] gewoon een eigen draadje, een discussiestuk in de discussie sectie van deze site ofzo.<

Deze site heeft geen discussiesectie als zodanig, dus dat gaat toch echt niet werken ;) We zullen het moeten doen met ons eigen lukrake gezwam in de marge, vrees ik. Ach ja, het houdt een mens van de straat.

Als je op indymedia met

Als je op indymedia met anderen over veganisme wilt discussieren kun je dat denk ik beter doen onder een stuk in de opinie sectie, dan kan daar fijn over gediscussieerd worden. maar ja dan moet iemand een goed onderbouwd stuk schrijven voor ie zn uitlatingen kwijt kan :o

dit is een aankondiging, waarom indymedia aankondigingen de mogelijkheid geeft om een discussie over te starten, ach ze zullen hun reden wel hebben. Maar goed.

wij vinden het verder ook niet erg, de aankondiging wordt wel meer gezien zo, als ie steeds in t kollometje discussies blijft staan :D

just sayin'

Poppenkast

Niet zo -huilie huilie- doen, molli... Jij weet anders best dat in 't aankondiginggedeelte ook gereageerd kan worden. Als je dat niet wil, moet je dit nieuws maar elders aankondigen. Of anders spreek de indymodderaars eens in -reallife- aan, ik meen dat ze weleens in de molli komen, voorzover je ze al niet persoonlijk kent...

just sayin'

Ps: de reden dat er discussie gestart kan worden bij aankondigingen is denk ik het gegeven dat de programmatuur die deze website draaiende houdt niet voldoende beheerst wordt door de moderators hier.

niet zo azijnpisserig doen

niet zo azijnpisserig doen nn-db

of wacht, dat is jou default mode....

Zoals je zelf al hebt kunnen lezen had degene die onder de naam molli postte al vermeld dat het ons van de molli verder aan ons kont zal roesten als mensen hier willen discussieren over veganisme. vooral doen.

hij/zij gaf alleen aan dat je dan misschien beter een draad over veganisme kan starten. had je nou over het verschijnsel friet-voku in de molli willen discussieren, ja dan zou dat logischer zijn hier.

dat 'molli' de noodzaak niet inziet van een reactiemogelijkheid wil dus nog niet zeggen dat 'molli' denkt het beter te weten dan de indy crew, zoals molli al zei 'ze zullen hun reden er wel voor hebben'.

verder nog even over je, op mij vrij triest overkomende, complot denkbeelden over een indy collectief dat eensgezind achter de schermen hier de boel orchestreert en censureert, en met hun handjes in allerlei andere zaken zit.... en bovendien vast ook wel algemeen bekend zal zijn...

Je zit er naast, wij van de molli hebben volgens mij geen enkele indy mod regelmatig (if ever) over de vloer, en als dat wel zo is weten we het zelf niet eens... er is geen overlap met kraakforum mods, en ze zijn het 9 van de 10 keer onderling ook niet eens, dus die eensgezinde orchestrerende indy goelag van jou bestaat gewoon niet.

superdoei!

Zuur

Zeker joop, je hebt gelijk mijn reactie op Molli was nogal zuur zogezegd.... Maar Molli zijn (haar?) reactie was ook zuur. Ik ben slechts de reactie op de actie.
Daarbij gaf ik ook antwoord op de vraag wat de reden is dat er bij aankondigingen ook een discussie mogelijkheid bestaat. Wat is jou verklaring daarvoor dan?

Joop.... 'mijn probleem' is juist dat er een waarschijnlijk een aantal pluche-anarchisten al jaren hier op de indy-troon zitten. Langzaam maar zeker.. (dit is een proces van enkele jaren) blijven alleen deze nihilistische types over. Daar probeer ik tegen in te gaan. Een kenmerk hiervan is dat ze het inderdaad 9 van de 10keer niet met elkaar eens zijn. Dus we blijven lekker doormodderen hier...
M.a.w. : Iets meer beleid en organisatie zou niet misstaan hier op deze site.

PS: ik geloof je gewoon niet dat er geen overlap tussen KF en Indy is/was. Aangezien ik niet op de hoogte ben, kan ik niets met zekerheid zeggen hier. Jij en ook ene 'Lee' zouden hier vast meer openheid (transparantie) over kunnen geven... Hardstikke fijn trouwens dat Lee zichzelf Lee noemt, hierdoor kun je er nog een keer op terug komen. Ook fijn dat jij 'joop' bent en molli 'molli' is. Dat meen ik echt! Zo kun je namelijk nog een beetje praten met elkaar, ipv al dat nn-getrol hier.

PS2: Als mijn default mode dus 'azijnpissen' is dan is jou default mode 'zwijgen'. Ik lees echt nooit iets over jou op deze site. "Wie zwijgt stemt toe" ??

Verder wens ik je nog een prettige avond... doei!

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels.
Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech