een nieuw paradigma

Hier kun je discussieren over een nieuw paradigma.
Begin vorige eeuw meende de Zuid-Afrikaanse activiste W.E.B. DuBois dat het grote probleem van de 20ste eeuw het rassenprobleem zou worden. Een groot deel van dit probleem zou worden uitgewerkt in Amerika. Inderdaad kreeg hij gelijk. Na de grote depressie kreeg Amerika te maken met racisme aan het thuisfront en met Nazism buiten de deur. Deze strijd duurt op kleinere schaal nog steeds voort.

Net als DuBois hebben veel velen gespeculeerd wat het thema van de 21ste eeuw is. Velen menen dat het om technologische wonderen gaat. Misschien denkt men aan doorbraken in kankeronderzoek, een medicijn voor Aids of de ontdekking van nieuwe planeten buiten ons zonnestelsel. De magie van het internet doet zijn werk al op dit punt om nieuwe ontdekkingen bij elkaar te brengen. Het thema duurzaamheid is ook zo'n grote vis in de vijver van de toekomst.

Al deze speculaties hebben een optimistisch aura om zich heen.

Ik kijk graag met een andere bril naar de toekomst dan de meeste vrije geesten. Genoemde problemen van armoede, klassenstrijd, racisme en milieuvervbuiling zullen nog wel een tijd voort sudderen. Op een bepaalde manier zijn ze in menselijke termen gesproken oplosbaar maar vaak ontbreekt de wil hiervoor.

Ik kijk naar de 21ste eeuw door de bril van UFO-ontvoeringen, de komst van de Mahdi en de nieuwe aion die voor de deur staat. Wat ik zie tot aan de komst van christus stemt me niet bepaald optimistisch. Er is nogal wat onderzoek gedaan naar UFO-ontvoeringen. Het schijnt zo te zijn dat de gray aliens (incubus) zoals ze worden genoemd bezig zijn met een hybride programma om de mensheid zelf te koloniseren. Misschien zoiets als wat er in genesis 6 is gebeurd.

Om W. DuBois te citeren, denk ik dat de 21ste eeuw de eeuw wordt van UFO´s en de Mahdi zoals de 20ste eeuw de eeuw werd van de holocaust en Adolf Hitler. Het UFO mysterie is nog lang niet opgelost. De samenleving zal steeds verder disintegreren door het hybride programma dat onzichtbaar om ons heen plaatsvindt. Zie de studies van Budd Hopkins, John Mack en David Jacobs.

De tijd van Rosa Luxemburg en Lenin is voorbij. Het gaat niet meer om Trotskisten en Anarchisten. Er komt een heel nieuw paradigma, dat van de eindtijd die zal worden gecentreerd rond de Mahdi. Geert Mak, Noam Chomsky en naomi Klein kunnen hun boeken wel dichtklappen. De Eindtijd is bij uitstek occult en het laatste rijk op aarde zal een demonisch rijk zijn. De voortekenen zijn er al.

Gelukkig is er hoop. Toen Alarik in 410 na christus Rome plat legde, dacht men dat het afgelopen was met het christendom. De geschiedenis van Rome was nauw verweven met die van het christendom. God was er echter ook nog en gaf ons bij monde van Augustinus een nieuw boek, de Stad van God geheten. Rome, de stad van de mens was verwoest maar de stad van God was en is er nog steeds. Zo zal ook de periode van de Mahdi worden afgesloten met de komst van christus.

De mensen die dit afdoen als conspiracy en onzin moeten serieus eens bijgaande youtube bekijken:

http://www.youtube.com/watch?v=OOtb2-Ucbow


nou nou, word ik weer door

nou nou, word ik weer door die hippies bij de ruis gegooid. Het is duidelijk dat die 99% er nog lang niet bij hoort.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech