Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein

Hier kun je discussieren over Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein.
Rob skate een redelijk bekende van onder andere de occupy Amsterdam (beweging/groep/hyve) werd vanavond rond 19:00 om een voor de getuige (mij) onduidelijke reden afgevoerd door de arm der wet. Rob was voor zover ik het inschatte zijn innemende zelf, zonder de situatie daarmee beter of erger te maken. Veel mensen vinden hem een randfiguur, ik heb de ervaring met hem dat als hij lastig is, dit dan vaak wel een duidelijke reden heeft. Deze reden zal niet iedereen meteen accepteren, maar blijft een even goede of slechte reden.

Ik vroeg iemand van de (beveiliging, organisatie, peacekeaper, weet ik veel) occupy amsterdam beweging om commentaar en het commentaar dat ik kreeg liet me een beetje vertwijfeld.

"de politie zal wel een reden hebben en moet zijn werk doen anders wordt het een chaos"

Nu snap ik wel dat ocupy niet links of rechts is en je niet perse mededogen moet verwachten. Maar ik ben het met deze redenatie niet eens, als u zich daarin kunt vinden, voorzie hen dan aub hier van onderbouwd commentaar en dan kan iemand deze draad later (of vroeger) naar hen emailen ofzo..

Tot zover de bijdrage van een oud gediende :)

suuk6


Is dit niet de Occupy dat?

Is dit niet de occupy die nauw samen werkt met de politie om ongewenste elementen zoals 'junks' en 'zwervers' te laten verwijderen door de politie.
Is dit niet de occupy die vd Laan (diegene die jullie gaat ontruimen) gezellig mee aan de thee zit?
Is dit niet de occupy die afstand nam van krakers?
Is dit niet de occupy die graffiti spuiters wilt uitleveren aan de politie?

Kom op...Jullie speelde zelf met vuur. Mogen de vele lange latten op jullie geprivilegieerde hoofdjes neerdalen.

Re: Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein

Nee, je ruikt het goed hoor!
Men schijnt niet door te hebben dat een nieuwe wereld creëren anders dan de Nieuwe Wereldorde een ietwat andere benadering behoeft.
De enige kans die we als mensheid hebben is de éénheid zoeken. Maar zo gaat het de andere kant op!
Jammer dat men denkt orde te moeten houden...

Re: Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein

Politie beschermt bij definitie dit systeem.

Politie beschermt de staat, en bewaart de orde.
Als zij hun werk doen, houd iedereen zich aan hun wet.

is het dan niet duidelijk dat de staat en/of het systeem bij definitie tegen 'occupy' is?
omdat de gedachte achter occupy een verandering eist aan het fundament van dit systeem?

en als zij tegen occupy zijn, is het dan niet duidelijk dat de politie een einde eraan zou maken zodra ze ophouden met tolereren?

Re: Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein

Occupy Amsterdam bezet eigenlijk alleen maar het " gebied " van mensen die door de gevestigde orde en degenen die daar graag toe willen behoren als " rand figuren " worden betiteld. Wie zijn dat die rand figuren ? Dat zijn de mensen die het hardst getroffen worden door die economische crises systeem crisis.
Hou op met mensen als rand figuren of wat vriendelijker maar even goed neerbuigend paradijs vogels te benoemen. Zelf denk ik dat het goed is als het enorme aantal daklozen in de steden meer zichtbaar worden door Occupy. Een " gewoon " daklozen kamp was immers al lang ontruimd in het centrum van Amsterdam. Occupy is inmiddels gewoon duidelijk het monster dat het altijd al was. Een " nette mensen " protest waar rand figuren geen plaats hebben. Om het eigentijds te stellen : oprotten Occupy. Jullie zijn zelf de rand figuren. Notabene die Occypers hebben over het algemeen gewoon een dak. Pervers om dan in een tentje te gaan liggen. Een echte armoe zaaier zo als ik doet dat alleen als hij dakloos is. Ik denk dat ik wat dat betreft wel voor meer mensen spreek. met name omdat dat hele Occupy niks bereikt. Ik moet regelmatig aan studenten Arbeideristen denken begin jaren 70 die om zich te verbroederen emt arbeiders industrie baantjes namen. Inmiddels zijn ze gearriveerd. Neem nou zo'n oud Mao ist als Paultje R. Die verdient toch maar lekker aan tv filmpjes en spreek beurten e.d.
Zijn partij genoot Femke is ook al filmpjes aan het maken en ze werd meteen vz. van de zielige mensen in Afrika hulp toen haar dat gevraagd werd. Occupy deugd niet ik herhaal het nog maar even.

Re: Rob skate onder (luid) protest afgevoerd van het beursplein

Weet je wat niet deugt je droevige commentaar....
Als je even je adres door geeft dan stuur ik even 40 van je geliefde slachtoffers van het systeem mag jij er lekker mee aan de slag.
met je grote hart...

protest?

een hoop frust weer..

zonder daar op in te gaan, ik vraag me af wat dat (luide) protest tegen het afvoeren dan inhield.. iemand?

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech