Starbucks Sucks!

Hier kun je discussieren over Starbucks Sucks!.
In Engeland ligt de Amerikaanse multi Starbucks onder vuur. Het afgelopen weekend werd bij minstens 50 vestigingen actie gevoerd, omdat de koffieketen in dat imperium belasting ontduikt. Dit via een brievenbusfirma in Amsterdam (Accraweg).

meer hierover: http://www.ravagedigitaal.org/2012nieuws/0--dec/10/nws.php


Engeland hier wel hypocriet

Ja Starbucks is fout bezig. Maar dat is geen nieuws. Alleen is Engeland hier best hypocriet. Om de zeer winstgevende banken en andere financiële activiteiten in de City te beschermen zijn ze tegen elke belasting op financiële transacties en tegen andere maatregelen om de banken in toom te houden. Wel verdienen aan de rest van de wereld, maar als een bedrijf dezelfde kapitalistische regels meespeelt en heel slim de kosten drukt dan is het land te klein.

De boosheid van de engelsman/-vrouw is best begrijpelijk. Maar laat ze dan eerst bij het zelfstandige café op de hoek een bakkie troost (of thee) drinken en daarna opstomen naar het centrum van Londen.

Re: Starbucks Sucks!

Dank voor deze inspirerende posting!!! (allemaal naar de Accraweg) Copy Past? Het hele leven is copy past, zo'n beetje alle postings op deze site zijn het gevolg van copy-past. Het gaat om de inhoud!!! (en ravage heeft niks met spam te maken, oelewapper)

Re: Starbucks Sucks!

Ravage = spam.

Ik lees de hele dag allemaal interessante berichten op allerlei linkse, socialistische en anarchistische websites. Als al die websites net zoals Ravage hun berichten hier op Indy gaan pluggen, wordt het een teringzooi. Dan komen we om in een woud van berichten. Ik denk dat Indymedia er daarom voor kiest om geen copy-paste doorgeefluik te zijn voor Ravage (of voor die paar Ravage-aanhangers die hier Ravage-content dumpen). Want waarom wel een uitzondering voor Ravage, maar niet voor al die andere websites. Die spelregel is toch simpel!

Daarbij, maar niet heel ter zake doend, zijn veel Ravage-berichten ordinair jatwerk van reguliere media, zonder een kritische noot erbij. Maar dat is weer een heel andere discussie.

Re: Starbucks Sucks!

Dit is net zoiets als artikelen van ravage op marktplaats zetten. Niet de juiste plek en niet het juiste medium. Maar dan toch roepen dat het censuur is als je bericht verwijderd wordt is behoorlijk infantiel.

Is dat nou echt zo moeilijk te begrijpen? Of is het een gevalletje negatieve aandacht is ook aandacht. Wordt eens volwassen.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech