Vluchteling? Geen dak boven je hoofd? Je kunt het krijgen!!

Hier kun je discussieren over Vluchteling? Geen dak boven je hoofd? Je kunt het krijgen!!.
Occupy? Dat gebeurde dus daadwerkelijk dáár. De straatarme en volkomen kansloze en uitgebuite 99%? Die kon je daar gedurende 9 dagen op de stoep ontmoeten. Een kamp van in totaal dertig op straat gezette Somaliërs hield er stand, kou of geen kou, want ze hadden geen keus. Waar de occupy kampen van de protesterende Nederlanders, die elders kunnen gaan slapen als het ze te koud wordt, overal in het land worden getolereerd - niet altijd van harte, maar toch - hoef je het als dakloze uitgeprocedeerde niet te proberen. Wie keek er naar om? Haast niemand, vooral de staatsterroristen, maar die wil je niet hebben. Niks geen halve maatregelen of gepraat over uitkeringen, want die laatste hadden de vluchtelingen niet eens. Neen. Keiharde vervolging en repressie. Racisme van de bovenste plank. Terreur met een hoofdletter T.

Geen dak boven je hoofd? Dát kan geregeld worden! En dus lokten de DT&V en de IND de mensen naar binnen. Nee, er zou niets gebeuren. Nee hoor. De vreemdelingendienst stond niet klaar. Nee hoor, er waren geen cellen gereserveerd in uitzetkamp Rotterdam. Nee hoor. Kom, praat met ons over je problemen. We vinden wel een oplossing.
Dus je bent dakloos? Dáár is de arrestantenbus, we hebben een dak voor je, en een muur, en een deur, en tralies. Dáár heb je je dak! Maar niet de sleutels van de deur. Niet de sleutels tot een beter bestaan. Niet meer klagen en zeuren nu!

Het ergste soort mensen dat je kan tegenkomen in je zoektocht naar een luisterend oor zijn deze laffe ambtenaren die zich voordoen als redelijk, die praten over 'terugkeer' alsof het werkelijk een optie is en voor het overige tegen betaling doof en blind zijn. Maandenlang hebben ze op mensen ingepraat, hun best gedaan om een vertrouwensband op te bouwen, zodat, op het moment suprême, de netten kunnen worden uitgegooid en dichtgetrokken. Kom me niet aan met het verhaal dat deze mensen alleen maar hun werk doen! Dat we tegen hen nog geen boe of bah mogen zeggen omdat ze hun loonstrookje van vadertje staat krijgen. Waarom zouden we ook boe of bah zeggen? Het helpt helemaal niks! Luisteren deze lieden ooit naar mensen? Nee. Gelijk terugslaan lijkt me effectiever. Boehoe, meneer Leers, “kom niet aan onze mensen” hoor ik je alweer zeggen.
Ik zeg: blijven jij en 'jouw' mensen met je verraderlijke klauwen van déze mensen af!

Dáár hadden we allemaal moeten zijn! Daar, in ter Apel. Daar had heel Nederlands occupy bij moeten zijn. Ik had er ook moeten zijn. Maar we kunnen niet zijn waar de staat het inititief neemt om razzia's te houden, ID controles uitvoert, vingerafdrukken afneemt, waar trams worden stilgezet om 'illegalen' te vangen, waar mensen in de val worden gelokt. We kunnen niet in de agenda's van de jachthonden kijken. Het is maar één situatie van de vele. Misschien moeten we een alarmlijn opzetten. Staan ze ergens te controleren? Erop af! Vluchtelingen op Straat demonstreren de laatste tijd vaker in verschillende steden. Daar kunnen we bij zijn. Laten we er allemaal naar toe gaan. Wat kan óns nu gebeuren? Wij hebben toch papieren!? Een klap voor ons kop? Pepperspray? Arrestatie? Overleven we wel weer. We komen wel weer vrij. We kunnen wel weer een keer naar huis. Dus laten we ertussen gaan staan.
Laat de smeris de klere krijgen, en de geillegaliseerden onze steun.

Gaat dit te ver? Is dit te grof? Wat in ter Apel is gebeurd, dát is pas grof. Het is het laagste, en je hoort er niemand over! Waar is nu Beau van Erven, die een grote bek opzette voor Mauro? Waar is nu Youp van het Hek, die zo leuk over Yossef wist te schrijven, dat 9 jarig jongetje dat in Alkmaar woont en weg moet? Wanneer zien al die BN'ers in dat het niet gaat om één zielig 'geval', maar dat het een beleid is dat wordt gevoerd ten einde mensen zo murw te maken dat ze vertrekken, ook al kunnen ze niet vertrekken? Dat de regeringen die beweren ons te vertegenwoordigen als kooplieden op een markt de migranten uitkiezen die 'we' kunnen gebruiken en de rest dumpen als afval?
De verontwaardiging van de voorop lopende BN'ers is als altijd selectief, moet verkoopbaar zijn aan het grote publiek, zoals boeken en cd's. Protesterende vluchtelingen, die zijn niet zielig. Die zijn lastig. Die moeten weg. Strijdbaarheid? Verzet? Valt niet uit te leggen. Lijdzaamheid, da's zoals het hoort. Je kunt beter gaan huilen en jammeren. De vuist op tafel? Vooral niet doen. In actie komen? Uit den boze! Maar wat anders kan je doen om te overleven, of om solidariteit in daden om te zetten? Wat anders dan jezelf met hand en tand te verdedigen?

Wat valt er nog te zeggen? Niets meer. Laten we wat gaan dóen! Ook wij kunnen ons moment kiezen, we hoeven niet te wachten tot de jachthonden op pad worden gestuurd en we het zoveelste verhaal horen. We kunnen naar de jachthonden en hun bazen toegaan, naar de ambtenaren en hun wapens. We kunnen opzoeken de kantoren van de DT&V, de IND, de vreemdelingendienst, de marechaussee, de politici, de ministers, ze zijn niet zo moeilijk te vinden. Om te beginnen en op zijn minst, laten we vooral meedoen met vluchtelingenprotesten en demonstraties, laat die mensen niet alleen ervoor staan!

Hier bijvoorbeeld:

11 december, Rotterdam: demonstratie bij uitzetkamp Rotterdam, waar nu die twintig Somaliers ook zitten, om 15 uur. Voorverzamelen; P&R uitgang metrostation Meijersplein, Meijersplein, om 14 uur. Neem spandoeken mee, en dingen op herrie mee te maken. https://www.indymedia.nl/node/953

18 december, Ter Apel: demonstratie bij 'vrijheidsbeperkende locatie' ter Apel, waar die twintig Somaliërs gekampeerd hebben en zijn opgepakt. Om 14.30 verzamelen: viaduct uitzetcentrum Ter Apel. https://www.indymedia.nl/node/741

tot daar en dan of ergens anders!

Zie ook: http://vluchtelingenopstraat.blogspot.com/

Joke Kaviaar, 2 december 2011


prioriteiten stellen

Waar veel mensen met hoog moraal gaan smijten en een strikt arbeidsethos predikken worden tegelijkertijd andere mensen als, problemen weggezet en als een entiteit behandeld die uitgeroeid dient te worden blijkbaar. Iedere belastingbetaler maakt het salaris van de ambtenaren mogelijk die dit beleid uitvoerd (en eigenlijk hiermee ook goedkeurt). Waar de enigszins verouderde tegenstellingen van politiek links en rechts nu door rechts vertaald word als pragmatisc en realistisch, zou in dit geval een radicale verandering in etisch besef meer op zijn plaats zijn. Of om Nigel Farage te qouten: "who the hell do you people think you are" maar hij was niet de eerste en waarschijnlijk niet de laatste.

http://www.youtube.com/watch?v=2gm9q8uabTs

Joke Kaviaar

Dus Joke Kaviaar vind dat we de mensen op moeten gaan zoeken die zich bezig houden met de asielzoekers ?
En dan Joke,en dan ?
Zou de positie van de asielzoekers hier beter van worden ?
De realiteit leert ons dat de huidige regeringscoalitie dan repressiever gaat optreden toch....!
Beste Joke, ben jij behalve dat geschreeuw in de ruimte ook wel eens aan het nadenken hoe we echt met dit probleem aan de gang kunnen gaan om op
korte en langere termijn het asielzoeken overbodig te maken door bv de inzet te verplaatsen naar de landen van herkomst ?
De hele dag achter je computertje de wereld in lopen janken dat alles radicaal moet veranderen en dat we alles en iedereen aan moeten vallen die het met jou stupide gelul niet eens is ?
Mijn reactie zal wel naar de ruispagina worden overgeheveld maar zo zij het.
Zwijgen bij het geruis van deze vrouw gaat me net iets te ver.

inhoud?

Joke kaviaar is naar mijn weten uit eigen ervaring met de maatschappij op de hoogte van de problematiek. Inderdaad een politicus is per defenitie verrot maar soms zegt ie wat nuttigs, het nuttige is nuttig en het verotte is net zoals ieder ander. Waar blijft de inhouddelijke kritiek? Mogen mensen zomaar het land uit gesmeten worden. Kijk als je ze om te beginnen niet toelaat is het al minder hypocriet. Waarom mag de ene mens iets wat de ander niet mag? geld?

Joke Kaviaar

Joke schreeuwt maar wat.
Haar voornaamste doel is om in de belangstelling te blijven staan.
Zij criminaliseert op deze manier juist al diegenen die zich het lot van de asielzoekers aantrekken.
Ook jou uitspraak dat elke politici bij voorbaat verrot is geeft weer aan op welk niveau jullie communiceren.
Doe ons een plezier en val ons niet langer op deze manier lastig.
De tijd van de schreeuwers en hoogdravertjes is voorbij en gaan plaats maken voor mensen die wel over het intellectuele vermogen en
communicatie netwerk beschikken om dit probleem op de juiste wijze aan te pakken.

Het links activisme maakt onder de huidige omstandigheden momenteel een radicale verandering door.
En laat duidelijk zijn dat daarin geen leidende rol kan zijn voor figuren a la Joke Kaviaar.

@nn

"De tijd van de schreeuwers en hoogdravertjes is voorbij en gaan plaats maken voor mensen die wel over het intellectuele vermogen en
communicatie netwerk beschikken om dit probleem op de juiste wijze aan te pakken.
Het links activisme maakt onder de huidige omstandigheden momenteel een radicale verandering door."

Kun je iets concreter beschrijven hoe je dit voor je ziet? Wat is volgens jou de nieuwe koers van links activisme en hoe moet die vorm krijgen?

Joke Kaviaar

Proberen om niet meer in links/rechts verhoudingen te denken is bv al een enorme winst .
Heb er al iets over meegekregen en thanks daar :).
Word een belangrijk weekend na die EU top .

See you on the Gathering :)

Kaviaar.

Weekend a go go :)

@nn

Dat blijft wel een beetje vaag. Hoe zie je die nieuwe koers concreet voor je?

verrot? ok verrot en waardeloos

Ok ik herstel, een politicus is niet bij voorbaat verrot, maar een mens heeft geen andere motivatie dan uiteindelijk zijn of haar gelijk te halen en is daarom waardeloos. Dus een politicus is niet verrot maar verrot waardeloos.

Ik denk dat ik over genoeg intellectuele vermogens beschik om een (eventueel) probleem aan te pakken, ik denk dat er niet genoeg mensen zijn om in te zien dat ik dat heb om naar mij te luisteren. Vandaar dat ik mijn ambities op dat vlak een beetje heb laten varen, want ik ben ook gestopt me te interesseren voor het lot van de "Nederlander" alleen als ik merk dat fascisten de overhand krijgen en jullie daarop reageren in de trant van "who cares over wat azielzoekers, het zijn toch geen intellectueel gezegende mensen en al waren ze dat dan vinden we ze nog irritant" Dan zeg ik, ik verwacht dat Nederland over een paar jaar onbewoonbaar is, jullie dus moeten verhuizen, maar jullie verpesten het nu al en ik zou zeggen misschien ben je op de Noordpool welkom, als er niemand is. Het imago van Nederland is een lachertje, maar mocht dit niet genoeg zijn, dan zal ik persoonlijk pleiten voor het laten afsterven van de hele cultuur en de paar mensen die niet verziekt zijn hier zullen zich graag laten heropvoeden volgens een wat minder walchelelijke cultuur. Helaas geld de walgelijkheid op dit moment voor elke cultuur. Wat niet is kan nog komen.

Joke is ok... deze wel een gezien? http://jokekaviaar.nl/RARA.html

Als je zo'n sterke afkeur hebt voor de motivatie iemand die het wel kan schelen dat de wereld naar de klote gaat, heb dan tenminste het lef dit onder een herkenbare naam te doen.

peter weter

kritiek is ok, maar dit is gewoon karaktermoord!

"Joke schreeuwt maar wat. Haar voornaamste doel is om in de belangstelling te blijven staan."
Ken jij Joke persoonlijk dan dat je dit zo goed kan zeggen? Ik wel nml! En ik weet uit eigen ervaring dat Joke inderdaad een schreeuwertje is! Maar een erg lieve, warme schreeuwer die zich juist erg bekommert om het lot van anderen. Iemand die niet stil is (het tegenovergestelde van schreeuwen) zoals de meerderheid van de Nederlandse bevolking. Niet iemand die gaat lobbyen bij verotte politieke partijen (de keuze tussen stil zijn en schreeuwen in).
Maar voornamelijk shcreeuwt Joke niet alleen, zij zet haar idealen om in actie ter verbetering van de rechtspositie van 'illegalen' en ter afbreken van de wereldwijde hegemonie van het katialistische systeem cq natie-staat.

"Zij criminaliseert op deze manier juist al diegenen die zich het lot van de asielzoekers aantrekken."
Dit is een oeverloze discussie. Repressie van de staat wordt veroorzaakt door de 'slechte' activisten en wij de 'goede' geweldlozen zijn de dupe. Lees eens ene goed boek om dit soort zooi te debunken. (bijv Ward Churchill - Pacifism as Pathology of Peter Gelderloos - How Non-Violence protects the State). Het gata bijk repressie van de staat er niet om of je gewelddadig, geweldloos, directie actie, lobby of wat dan ook als actiemethode gebruikt. Denk je nu echt dat de Nederlandse overheid zich zonder slag of stoot van racistische koers laat veranderen? Of moeten we de politici zien te "overtuigen" van ons gelijk (het radicaal linkse gelijk?). Dan zullen we weinig common ground hebben en zullen onze woorden vooral langs elkaar heen gaan.
Maar als je over de 'linkse beweging' spreekt dan neem ik aan dat je directie actie voorstaat. Dan vraag ik je, wat is er zo fout aan wat Joke doet? Waarom precies? En dan niet wat lullige generalisaties van "ze schreeuwt! en dsusseh das heel verkeerd en counterproductief.... Nee ik denk dta het probleem nu juist is dat er niet genoeg geschreeuwd wordt, dat mensen niet meer oprecht boos worden over onrecht. Indivdualistisch zijn ingesteld en alles wat links is afzeiken, en zo ook demonstratie en protest of iedere andere vorm van verzet bij voorbaat afkeuren als "niet meer van deze tijd" Wat is dan wel deze tijd? Je bek houden, naar boven likken en vooral hard om je heen en (vooral) naar beneden schoppen?

"De tijd van de schreeuwers en hoogdravertjes is voorbij"
Do I need to say more?

"plaats maken voor mensen die wel over het intellectuele vermogen en communicatie netwerk beschikken om dit probleem op de juiste wijze aan te pakken."
Lobbyen? meedoen in de politieke molen?

En het dan hebben over links "activisme". Sta jij wel enig activisme voor dan? Geef graag een voorbeeld:
"Het links activisme maakt onder de huidige omstandigheden momenteel een radicale verandering door.
En laat duidelijk zijn dat daarin geen leidende rol kan zijn voor figuren a la Joke Kaviaar."

Ik steun Joke en ik steun de strijd die zij voorstaat. En ik zet me dan ook hevig af tegen het heftige bashen wat er nu lijkt te ontstaan tegen haar persoon. Zeker meer nu het op een moment gebeurt dat zij zelf onder hevige stress en repressie van de staat staat. Zie: 13-september.nl

Ik ga weer verder met actievoeren. ik denk namelijk dat dat nog best van deze tijd is!

Joke Kaviaar

Nogmaals,er is geen plaats meer voor mensen die lopen te raaskallen zonder daadwerkelijk met oplossingen te komen.
Laat Joke met haar vriendjes en vriendinnetjes maar naar de landen gaan waar de problemen zijn ontstaan en daar hun grote bek opentrekken.
De grenzen hier opengooien voor Jan en alleman is toch pure waanzin.
Mensen zoals Joke zijn er de oorzaak van dat populisten een gewillig oor vinden.
Nogmaals,er is geen plaats meer voor notoire mannenhaatsters zonder enige intellectuele inhoud.
Opzouten nu.

Joke Kaviaar

De goede geweldlozen :)
Je haalt 2 boeken aan met trefwoorden als "Pacifisme" en "Geweldloos".

Heb je de waanzin artikelen, waarin ze oproept tot geweld tegen alles en iedereen weleens goed gelezen.
Buiten dat discrimineert dit figuur mannen waardoor wij haar bij voorbaat al wegzetten.
Ik heb de reacties naar Joke Kaviaar goed gelezen en wat vooral opvalt is dat de positieve reacties alleen van haarzelf komen en nog wat gefrustreerde dames die niet in staat zijn om enige liefde om zich heen te vergaren.
Ik kan geen enkel respect opbrengen voor dit zooitje.

Proest

Misschien moet je eerst eens even heel hard met je eigen problemen aan de slag gaan, dan eens goed na gaan denken over hoe de wereld in elkaar zit en dan heel misschien nog eens een zinnige discussiebijdrage proberen te leveren.

Joke Kaviaar

Voor een zinnige discussie met ene Joke Kaviaar ben ik altijd in :)
Het enigste wat mij tegenhoud is het feit dat de dame in kwestie al genoeg blijk heeft gegeven van haar ondeskundigheid wat betreft vluchtelingen en asielzoekers, en dan vooral de oplossingen die zij voor ogen heeft.
Ook haar verwensingen ,uitlatingen wanneer een discussie negatief voor haar uitvalt heeft mij doen besluiten dat ik beter mijn energie kan steken in het
vinden van realistische oplossingen om wel de juiste bijdrage te leveren inzake het welzijn van deze ongelukkigen.
Joke,eerst nadenken voordat je gaat lopen schreeuwen.
Je mist zelfreflectie en een goed analyserend vermogen, plus dat de vooroordelen die je hebt tegenover het mannelijk deel van de bevolking het er voor jou ook niet beter op maakt.

Ik hoop dat naar aanleiding van al deze reacties Joke even bij zichzelf te rade gaat.
Tijden veranderen Joke.
Gezien de urgentie van een dergelijk probleem ook de mensen die er zich mee bezig houden.
En dat is toch van een niveau waarin je een stapje terug moet doen.
Deze mensen erkennen wel de gezamenlijke verantwoording van hun handelen.

Pacifist,Geweldloos ?
Ga toch lekker even ergens anders de clown uithangen meisje.

blijft karaktermoord

Niet dat het ons wat kan schelen verder, links rechts, u moet gewoon uw muil houden op een gegeven moment, werken en geen vragen stellen, want dat werkt het en dan alleen kunnen we de verantwoordelijkheid nemen voor ons handelen. De reden dat wij ons hier mee bemoeien is geheim. In jullie straattaal zouden jullie daarna zeggen "duh".

Joke is de sigaar want ondanks dat ze haar best gedaan heeft, nemen jullie haar niet meer serieus, dus ons werk zit erop (of niet hahahaha we rule). Wat mij niet verbaast is dat Jakhals weg komt met het slopen van deze voor justitie prominente persoonlijkheid, volgens onze data zou dit een links bolwerk zijn en niet een dependance van Pow net ofzo. Maar we vinden het hier ook erg leuk om linksigge tere zieltjes te bashen met wat make believe zogenaamd emotioneel geladen argumenten, keep up the good work, op een dag werken jullie allemaal voor ons.

Bob Rertholee

dit vinden wij nou leuk

https://www.indymedia.nl/node/1189 there's is no way back.

Joke en Rob

Een groot links bolwerk ?

Robbie,doen jullie je werk wel goed daar :)
Helpen ?
Oke,het is een behoorlijk bolwerk waar overheden na de 2e wereldoorlog nooit een hand op konden leggen.
Ze hebben naar aanleiding van een aantal gebeurtenissen hun denktanks in de verschillende Europese landen neergezet.
Deze octopus ziet alles en raakt alles.
Ik vermoed dat er een hoop gaat veranderen.
Ze zijn onderwerp van gesprek binnen alle overheden.
Naar ik heb vernomen zijn ze al zo'n 4 jaar bezig in Nederland en wees er blij mee, want ik weet een klein beetje maar voldoende
om weer hoop te hebben.

heb maar een ding van rechts geleerd

Namelijk schijt hebben aan diegenen die niet vatbaat zijn voor de juiste info. Dit bv http://newsblogged.com/fukushima-nuclear-power-plant-reactor-latest-news...

Toen ik klein was dacht ik dat Nederlanders in staat zijn tot (logisch/onlogisch) redeneren, tegenwoordig denk ik echt dat mensen zoals jullie twee waar ik nu op reageer (Ik ben Joke niet, ik ben een stuk erger) gewoon beter af zouden zijn met een ernstig ongeneeselijke ziekte omdat dat de enige manier zou zijn om het bord voor je kop te gaan vernietigen. Maar hee, maakt u zich om mij geen zorgen, ik lach me elke dag dood omdat ik uw domme opmerkingen voorspel en ik weet dat ik u nog meer haat dan u de wereld (die u blijkbaar liever kappot wil zien dan gered, omdat dit het gelijk van links zou betekenen) Het gelijk van rechts is, waarom zouden we de wereld redden, je moet plezier hebben en het niet te serieus nemen. Accoord, waarom zou het lot van de domme massa die nog steeds niet doorheeft hoe zij genaaid en afgeslacht wordt mij interreseren, ik ben 21 jaar bezig geweest ze te informeren, met als gevolg dat ik dan een probleem heb (dat krijg je als je wijst op de reeele mogelijkheid van de totale onderang) Nou rechtsmensen en linksmensen, u krijgt allemaal uw zin, Rechts zal de leidende rol hebben bij het einde der tijden en links zal het intellectuele gelijk hebben, maar wat koop je ervoor, niets want de rechtsmens heeft het geld zich toe geeigend en de markt zo gemanipuleerd dat er alleen korte termijn bevredigingsproducten te koop zijn die vaak vervangen moeten worden. Jullie zijn allemaal losers en niemand van jullie weet iets meer dan hoe je een ander moet vernietiggen omdat je jezelf dient te bevestiggen. Ik wens jullie twee annoniemen wat jullie ons toe wensen en aangedaan hebben. Sterf in een nieuwe dimensie van pijn en wees bang dat die voor eeuwig zal zijn.

met vriendelijke groet voor diegenen die zich niet aangesproken voelden.

Peter weter

wat vergeten

zal wel de stralingsbijwerking zijn.

Ik was vergeten Jakhals ook te beledigen, bij deze, jij hoort er ook bij hoor :)

Wat valt er dan precies niet te haten aan mannen? (ben er zelf 1, dus ben benieuwd) We hebben het "niet" verpest met onze geldingsdrang ofzo? Voor zover ik weet wel namelijk, en daar doe ik nu zelf ook weer aan mee :) We zijn zielig en we gaan er aan..boehoehoe.

Joke Kaviaar

Het feit dat je mensen een ongeneeslijke ziekte toewenst om hun de vrijheid van meningsuiting te ontnemen zegt heel veel over jezelf.
Het is juist dit geraaskal waarop mensen reageren.
Roepen a la Joke Kaviaar.

Leuk hoor, dat

Leuk hoor, dat discussie-gedeelte van Indymedia tegenwoordig. Je schaamt je de tering. Het is een open riool voor nietszeggend gezeik en trollen.

luxe

Als het er op aan komt (voordat een fascistisch systeem geimplementeerd wordt een nuclaire centrale gebouwd wordt) dan is vrijheid van meningsuiting niet meer ter zake doende, mocht een meerderheid vinden dat dit mag, dan heeft de minderheid de eithischerecht en plicht om dit op welke manier dan ook onmogelijk te maken. U mag in meerderheid niet geintreseerd zijn in het vortbestaan van de wereld, de minderheid overrulled u en op een gegeven moment heeft u (door aantoonbare achterlijkheid) uw recht op een mening verloren (en kunt u idd maar beter een ernstigge ziekte krijgen, de enige manier waarop u dan persoonlijk gemotiveerd wordt om het lot van de zwakkere interessant te vinden, omdat dat de enige manier voor u is om in te zien dat ook u zwak bent). U mag recht buigen wat krom is, als u fascisme wilt kan u het krijgen, alleen dan vindt ik het ook niet erg om me tijdelijk tot die methode te verlagen en u en al uw mede fascisten figuurlijk en eventueel letterlijk uit te roeien... dont call me white

Nare Nigel

Die Nigel Farage is ook een stuk tuig. Zijn partij, UKIP, is dikke maatjes met Wilders. Een van de speerpunten van UKIP is een immigratiestop, dus laat die flauwekul voor wat het is.

PROTEST OP HET DOMPLEIN IN UTRECHT OP WOENSDAG, 7 DECEMBER

ONGEDOCUMENTEERDE VLUCHTELINGEN PROTESTEREN TEGEN HET ONMENSELIJK ASIELBELEID VAN DE OVERHEID OP HET DOMPLEIN IN UTRECHT OP WOENSDAG, 7 DECEMBER VAN 14.00 TOT 16.00
Op Woensdag, 7 December, demonstreren we tegen het vastzetten van onze mede-asielzoekers die vorige week dinsdag zijn aangehouden. De 19 uitgeprocedeerde asielzoekers uit Somalië hielden een actie buiten het AZC in Ter Apel.
Wij eisen dat deze heldhaftige mensen worden vrijgelaten en dat de IND hun beleid van asielzoekers op straat dumpen staakt. Ieder mens heeft het recht om vredelievend zijn ideeën te uiten en dat is precies wat deze mensen deden (dit wordt ook wel vrijheid genoemd). Waarom wordt dit dan, in een deel van de wereld dat bekend staat als voorvechter van de vrijheid, de mond gesnoerd?
De bezetters bij Ter Apel kwamen uit Somalië, maar mensen uit verschillende landen zitten in hetzelfde schuitje. Afgewezen asielzoekers uit verschillende landen worden de straat op gejaagd zonder toegang tot onderdak, voedsel of medische hulp. Dit is een onmenselijk beleid. De Nederlandse overheid probeert de asielprocedures moeilijker te maken zodat minder mensen hier naartoe zullen komen. Het enige resultaat is dat onze levens ondraaglijk zijn geworden. Wij zijn allen vrij geboren en eisen de erkenning van onze mensenrechten.
Voor meer informatie:
Mustafa: 06 8429 5315
Mohamed: 06 8436 0221
vluchtelingenopstraat@gmail.com /vluchtelingenopstraat.blogpsot.com

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech