protestakties tegen israelisch staatsterreur

Hier kun je discussieren over protestakties tegen israelisch staatsterreur.
donderdagavond werd er in amsterdam gedemonstreerd tegen het concert van het israelisch legerorkest tzahal die uitgenodigd was door de liberale joodse gemeente.. het is onacceptabel dat zionistische staatsterroristen in amsterdam muziek staan te maken terwyl hun collega terroristen dood en verderf zaaien in gaza.. zo'n 20 aktievoerders maakten dan ook uit protest een hoop kabaal aan de overkant van het gebouw vd joodse gemeente in amsterdam-zuid..

veel beveiliging om de concertbezoekers zoveel mogelyk af te schermen van de demonstratie, maar een aantal bezoekers reageerde geïrriteerd en zochten een zinloze confrontatie op waaronder 2 oudere vrouwen die de aktivisten uit maakten voor nazi's en volstrekt niet voor rede vatbaar waren.. als antwoord op het israelisch legerorkest hadden de aktievoerders hun eigen mini orkest meegenomen; niet bestaande uit staatsterroristen maar uit vredesaktivisten..

dinsdag 20 november speelt het israelisch bloed-aan-de-handen-orkest in den haag in de sporthal ockenburgh, wijndaelerduin 27.. aanvang concert 19.30 uur, verzamelen voor protestaktie om 18.45 uur..


Raketten op burgers afvuren

Raketten op burgers afvuren is zeker wel humaan ? Israel verdedigd zijn burgers en is in dit geval niets kwalijk te nemen !

Comment was hidden

Deze aanvulling voldeed niet aan de spelregels. BM21Gradraketten zijn geen 'vuurpijltjes' en ze worden heus niet 'lukraak in de lucht geschoten'.

Re: protestakties tegen israelisch staatsterreur

Niet zo verstandig om vanuit woonwijken raketten op Israel af te schieten.

Re: protestakties tegen israelisch staatsterreur

een kat in het nauw maakt rare spronken, lul/kut

Vuurpyltjes: Aanvulling met duidelijke onwaarheid

Gaza Strip

Grad coverage of southern Israel.
Since 2006 Hamas has fired 122mm Grad rockets, copies made in Iran, and Eastern-bloc versions modified to expand their range and lethality, into Israel.[4] The rockets were believed to be smuggled into the Gaza Strip via tunnels from Egypt.[4] Some of the rockets were of a Chinese Grad variant.[5] Hamas sources said they were pleased by the performance of the Chinese variants of the BM-21 Grad rocket, which demonstrated a far greater range and blast impact than Palestinian-made rockets, as well as Russian-origin Grads or Katyushas.[5][6]
On 28 February 2008 at least ten 122mm Grad rockets hit the coastal city of Ashkelon.[7] In other incidents, longer range rockets were used, with twice that of the BM-21 Grad. These longer range rockets were erroneously reported by the media to be also Grad rockets.[7]
http://en.wikipedia.org/wiki/BM-21_Grad
De raketten van Hamas
http://nos.nl/artikel/441396-de-raketten-van-hamas.html

die raketten zyn kinderspel

die raketten zyn kinderspel vergeleken by wat israel aan oorlogstuig inzet tegen de palestynse bevolking.. zoals gezegd worden die dingen lukraak in de lucht afgeschoten zonder op een specifiek doel te richten.. de eerder gemaakte opmerking dat raketten op burgers worden afgeschoten is dan ook onzin (vreemd dat die reaktie niet is gecensureerd door indymedia als zynde een "duidelyke onwaarheid")..

palestynen hebben geen leger.. zy hebben niet de middelen zich te verdedigen tegen de israelische militaire bezettingsmacht die systematisch een meedogeloze staatsterreur uitoefent op een weerloze burgerbevolking.. de raketten die willekeurig de lucht in worden geschoten staan dan ook totaal niet in verhouding tot de israelische oorlogsmachine..

en weer mn reaktie

en weer mn reaktie verwyderd.. dit keer onder het mom van "duidelyke onwaarheid"..

zelfs al zou het een onwaarheid zyn voor de moderator in kwestie, dan nog is dat geen reden tot censuur.. tenzy je hier alleen mag discusseren als je mening synchroon loopt met het waarheidsbeeld van de moderator, maar dan heeft discusseren dus geen enkele functie gezien discusseren er nou juist op is gericht dat mensen de ruimte krygen om botsende en afwykende meningen met elkaar te delen..

synchroon is niet altijd schoon

Rustig aan hoor. Censuur wordt door de staat gepleegd, wij van de mod-team van Indymedia proberen alleen de discussie op indymedia een beetje begaanbaar te houden. En die discussie wordt er niet beter van als je erg kort door de bocht gaat, maar goed, wij zijn de slechtste niet hoor, dus nu is de reden voor op 'hide' zetten van de eerdere comment veranderd van 'duidelijk onwaarheid' in "BM21Gradraketten zijn geen 'vuurpijltjes' en ze worden heus niet 'lukraak in de lucht geschoten'". Zo goed? En nu graag verder on-topic en een beetje moeite doen om op niveau te blijven. Alvast dank.

liberaal joodse gemeente

De Liberaal joodse gemeente had ook het Tzahallegerorkest uitgenodigd. Boze dames die politie nazi's noemde toen zij hen verzochten om naar de synagoge te gaan, na een demonstrant te hebben gespuugd.
http://www.roeben.nl/uncategorized/protest-tegen-israelisch-legerorkest/

In Den Haag waren 130 demonstranten aanwezig. 1 persoon is aangehouden daar hij voordat het concert begon zijn protestbord tegen de wand van het complex neer wilde zetten. De politie wilde ons zover mogelijk bij het gebouw vandaan hebben , tegen de afspraak in die gemaakt is met de operationele dienst ,moesten wij toch helemaal achter op de parkeerplek staan. De christenen voor Israel onder leiding van Ben Kok moest ongeveer 100 meter vanaf het gebouw waar het concert werd gegeven staan,toch stond hij naast de ingang met 20 man. Dubbele standaard, nazi zeggen tegen de politie en rustig mee worden genomen , hondenkop zeggen en gearresteerd met 400 euro boete wegens belediging en tegenwerken bij arrestatie. Ben Kok kon doen wat hij wilde( miscommunicatie) en wij moesten zover mogelijk weg.
http://johnito.nl/blog/

daar gaan we weer

Tsja, en wat moet de lezer m/v/ met zo'n reactie? Hier is duidelijk sprake van verwarring, modewillig of niet. Allereerst wordt hier op een verklaring van 'just another mod' gereageerd, terwijl uit de inhoud blijkt dat het bedoeld was aan comment cq aanvulling op het hoofdartikel. Daarnaast is het op zijn minst ergerlijk dat nn 14:05 twee stukken teksten neerzet alsof het citaten zijn van de websites die hij aanhaalt, terwijl op de bewuste websites een genuanceerder verhaal te lezen valt. Als laatste is de zin "Boze dames die politie nazi's noemde toen zij hen verzochten om naar de synagoge te gaan, na een demonstrant te hebben gespuugd." dusdanig mank dat er geen duidelijke betekenis uit valt te destilleren. Wie zegt wat en doet wat in dit verhaal?
Kortom: blijf gewoon van het internet af als je niet in staat (of niet de wil hebt) om een beetje leesbaar en begrijpelijk te schrijven.

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech