Beatrix, Shell, Milieu, Milijarden en Niger Delta op afgrond van leven

Opinie, gepost door: MISTER_M op 27/11/2011 11:10:38

ROYAL DUTCH SHELL VEROORZAAKT IN DE NIGER DELTA JAARLIJKS DE TOTALE BP RAMP ZO ALS IN DE GOLF VAN MEXICO

1 VAN DE AANDEELHOUDERS VAN ROYAL DUTCH SHELL IS KONINGIN BEATRIX DER NEDERLANDEN

http://www.youtube.com/watch?v=3U7O9qcJJvE&feature=player_embedded

BEATRIX, SHELL, MILIEU,MILJARDEN EN SHELL IS HELL NIGER DELTA OP DE AFGROND VAN LEVEN

DEEL 1 > http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=lyQLp-9Gdxk

DEEL 2 > http://www.youtube.com/watch?v=Cfsa8PYgV4Y

DEEL 3 > http://www.youtube.com/watch?v=hlva6tDMf7U

Weer een mooi voorbeeld van het oranje- fascisme in de praktijk

Royal Dutch Shell veroorzaakt volgens bronnen in de Niger Delta jaarlijks de totale BP ramp in de Golf van Mexico.

Wat er in de Hel van de Niger Delta jaarlijks weg sijpelt uit de pijpleidingen van onze nationale trots, tart iedere beschrijving. De gevolgen voor mens en milieu zijn niet te overzien. In de media begint nu door te sijpelen dat de maatschappij om te beginnen € 1 miljard moet vrijmaken om met de opruiming te beginnen. Als ze het goed willen doen, zo wordt er berekend, zou het wel eens een schadepost van meer dan € 25 miljard kunnen worden. Tijd voor de beide groot aandeelhouders Rothschild en van HUIS VAN ORANJE B.V. om actie te ondernemen. De doelstelling is en blijft dat er helemaal NIETS wordt betaald, althans niet specifiek door de aandeelhouders. Daar zijn namelijk overheden voor……

In verscheidene media wordt nu voorzichtig gemeld, dat Shell op basis van de VN rapporten verantwoordelijk is voor deze milieu ramp, voor het grootste deel te wijten aan achterstallig onderhoud van de pijpleidingen in het gebied. Shell heeft dat ook doodleuk toegegeven. Het bewijs dat mevrouw van amsberg de lakens in haar wingewest Nederland uitdeelt, wordt geleverd door de commentaren van Uri Rosenthal en Henk Bleker. Beiden zijn als dienaar des konings trouw gezworenen aan het ongekozen staatshoofd, die nu met speciaal Shell kapsel rondloopt. Tactisch wordt steeds het bedrag van € 1 miljard genoemd. U zult begrijpen, dat de werkelijke schade een veelvoud zal blijken te zijn, maar nergens in de commentaren zal voorkomen.

Met knikkende knietjes geven de heren nu de Nigeriaanse overheid de schuld en vinden dat die de rotzooi maar moet opruimen. Want ook een door Shell zwaar omgekochte regering (via de olie joint-venture in Nigeria) heeft boter op het hoofd. Dat mag waar zijn, het neemt niet weg, dat linkse parlementariërs vinden dat Nederland en de in dit land gevestigde olie-maatschappij hoofd verantwoordelijke zijn voor deze ramp. De parlemetariërs spreken de regering er dus op aan.

BELACHELIJK LINKS STANDPUNT

Rechts roert zich uiteraard niet en links heeft tonnen boter op het hoofd. Met de afschaffing van de slavernij werd de “schade” verhaald op de hardwerkende belastingbetaler. Het linkse milieu-bewuste echelon in onze maatschappij trekt nu de grote broek aan en gaat de een kabinetje van dienst onder druk zetten, hetgeen tot niets leidt. Het gaat er om wie er aan de touwtjes trekt. U en wij weten hoe het zit, maar zouden figuren als Ewoud Irrgang (SP) dat niet weten? Wij wagen het te betwijfelen en in dat geval is links nog erger dan rechts, want er wordt gedaan alsof er iets kan veranderen. Men weet, dat noch het kabinet, noch het parlement dat bepalen.Want als we niet oppassen wordt het net zo geregeld als de afschaffing van de slavernij. Wij Nederlanders worden als thuisbasis van Shell een complex aangepraat, zodat we over de brug komen met hulp, expertise en geld. Al was het alleen maar om Shell uit de brand te houden. We weten allemaal, dat wanneer de druk vanuit parlementariërs, Amnesty en de VN te groot dreigt te worden, er door de macht naar een bekend wapen wordt gegrepen: een militaire coup in Nigeria, het zou niet de eerste keer zijn.

De werkelijkheid

Het volgende scenario is voorspelbaar en logisch. De tijd zal uitwijzen of het scenario gaat kloppen, maar we hebben genoeg precedenten in het verleden gezien. De werkelijkheid is dat twee groot aandeelhouders bepaald hebben niet voor de kosten op te gaan draaien. Rothschild bepaalt dat van amsberg de kastanjes uit het vuur mag halen, zoals altijd, anders komt er een schandaal( tje ). Van amsberg trekt aan de touwtjes in haar “regering”. Deze regering geeft opdrachten aan het rampen kabinet je met hoofd lakei Rutte, wiens lakeien Rosenthal en Bleker keihard de schuld ergens anders leggen. Parlementariërs spelen (noodgedwongen, want trouw gezworen aan de verkeerde) het spel mee en draaien de bevolking een rad voor ogen. Het lintje komt er aan!

Hoe het dan wel moet ?

Je moet als parlementariër het geld halen, waar het zit en dat is niet bij de belastingbetaler. De belastingbetaler heeft via de loon strook en de benzinepomp Shell en de “regering van amsberg” al dubbel en dwars betaald. Het geld moet dus bij de aandeelhouders vandaan komen, die de in Nigeria crimineel geboekte winsten hebben opgestreken. Alles en iedereen die met dit probleem aan de gang gaat en de juiste toedracht nalaat te signaleren én te bestraffen, collaboreert met de daders.Met de schandalige vertoning in de parlementaire commissie en de onwezenlijke antwoorden van de lakeien van dienst in gedachten, moeten we nog maar eens stil staan bij de rampzalige toestand ter plekke. Dat is nu precies de bedoeling, zodanig dat wij ons schuldig moeten gaan voelen en “over de brug komen”. Wat met de collectebus niet wordt opgehaald langs de deuren, gaat via afpersing door de belastingdienst, Lott, Staatsloterij en andere oplichters praktijken. Het oneigenlijke machtsmisbruik door het regering's hoofd / staatshoofd / voorzitter Raad van State / DGA HUIS VAN ORANJE B.V. is in deze bananen kolonie nog grondwettelijk geregeld ook.Straks met de kerstboodschap moeten we weer aanhoren, hoe zeer het Secreet van Neurende vooral is begaan met zichzelf en ons vermanend toespreekt, dat we wat vaker een pondje suiker bij de buren moeten lenen in ruil voor een bakkie……Ondertussen laat ze ene heer Schnabel (benoemd Chef Cultuurpolitie), maar vooral commissaris bij Shell, de wereld in bazuinen, dat de oudjes moeten worden uitgekleed om het systeem overeind te houden. Het systeem dat het “ HUIS ” in stand houdt, nota bene. Misschien vraagt u zich nog af, wie in dit land nog werkelijk integer is en de waarheid durft te verkondigen?

___________________________________________________________________________________________________________________


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech