UPDATE OCCUPY > Onze zo genaamde helden van de vvd gemeente raad in den haag hebben weer eens democratie gesproken over occupy beweging

Nieuws, gepost door: anoniem op 22/11/2011 11:05:13

Wanneer: 22/11/2011 - 17:19

Wij het volk eisen een verontschuldiging van V V D gemeente raad Fractie voorzitter dhr: boudewijn Revis

V V D gemeente raad Fractie voorzitter dhr: boudewijn Revis heeft het in zijn hooft gehaald vrijheid's van meningsuiting meerdere malen de grond in te boren > deze v v d fractie voorzitter in de haag sche gemeente raad staat in de krant met woorden die nog kant,wal of schip schijnen te raken.

Gericht aan eerste,tweede kamer fractie,Europese hof Brussels en aan hof van de internationale rechten van de mens

>>>> Boudewijn Revis <<<<

DE V V D FRACTIE VOORZITTER VAN DE GEMEENTE RAAD TE DEN HAAG LAAT BELACHELIJKE LEUZEN IN DE KRANT ZETTEN

dat alle uitkering trekkers bij occupy beweging maar hun uitkering in moeten leveren als ze bij occupy verblijven

bewuste schending van de internationale mensen rechten

Fractie voorzitter Boudewijn Revis van de V V D gemeente raad te den haag die momenteel staat vermeld in de krant heeft geprobeerd de occupy beweging in een verkeerd dag licht te brengen door taal gebruik te leveren aan kranten .
de grond in te boren en rechtstreeks naar huis proberen te sturen onder een valse vlag operatie door te zeggen dat alle uitkering trekkers binnen occupy beweging maar hun uitkering in moesten gaan leveren als deze bij occupy verblijven en op deze manier de beweging onder druk zet.Waar slaat dit taal gebruik op Hebben deze mensen geen recht meer van spreken of vrijheid van meningsuiting.Ik neem aan dat we vandaag de dag aardig richting een fascistische staat aan het gaan zijn.ik en meerdere vinden dat deze V V D fractie voorzitter van de gemeente raad te den haag en meer van dat soort mensen niet in de gemeenten raad van den haag horen te zitten.

wij het volk willen geen ra sisten of Neo Nasi praktijken binnen de haagsche gemeente raad eerste,tweede kamer fractie of overheid want dit slaat natuurlijk nergens meer op.Vaak vragen meerdere burgers zich af of u nog wel staat voor het volk der nederlanden.u heeft meerdere malen laten zien dat u er niet meer staat voor het volk maar voor grote corporatie

heeft u als volksvertegenwoordigers u ziel verkocht aan de corporatie en groot belangen van de wereld monarchie
Onze zo genaamde helden van de vvd gemeente raad in den haag hebben weer eens democratie gesproken < DUS NIET >

hieronder een kleine samenvatting van onze V V D gemeente raad Fractie voorzitter dhr: boudewijn Revis
sluiting "gratis" camping Malieveld 18 - nov - 2011

Het recht om te demonstreren is een groot goed in onze democratie. Mensen zijn vrij in het hebben en uiten van hun mening, ook als dat zich in groep's verband uit in demonstraties tegen de gevestigde orde. In Den Haag staat de burgemeester zoveel mogelijk demonstraties toe. Juist in het hart van de Nederlandse democratie -tevens Internationale Stad van Vrede en Recht- moet daar immers ruimte voor zijn. Toch zijn hieraan grenzen. De openbare orde en veiligheid van Hagenaars en demonstranten zijn daar de belangrijkste voorbeelden van. En ook als een protest wordt overgenomen door beroeps demonstranten die ten koste van de leefbaarheid en veiligheid hun hobby komen uitvoeren, is de grens bereikt.

Door Boudewijn Revis
Het wordt daarom tijd te bezien of momenteel op het Malieveld sprake is van een protest, of van een gratis kampeer-uitje op kosten van de belastingbetaler. Wethouder Kool moet met sociale rechercheurs maar eens controleren of de ‘demonstranten’ op het Malieveld uitkeringsgelden van de overheid ontvangen. Als dat zo is, kan die uitkering direct worden stopgezet. Immers: als je in de kou op het Malieveld kan kamperen, kan je ook je eigen boterham verdienen. En tegelijkertijd toont je verblijf daar aan dat je niet erg je best doet weer aan de slag te gaan en van je uitkering af te komen. Als je echt wil demonstreren dat je voor een betere economie bent, ga dan werken. Er zijn banen zat in bijvoorbeeld het Westland.

Bezetting

Op verschillende plekken in de wereld wordt het recht op demonstratie momenteel getest door dit soort bezettingsacties (‘occupy’). Groepen mensen hebben in steden als New York en Berlijn een kamp opgeslagen om 24 uur per dag te demonstreren tegen het wereldwijde financiële systeem. Door ongeregeldheden hebben burgemeesters in verschillende steden zich genoodzaakt gezien op te treden en kampen op te breken.

Ook in Den Haag merkt de burgemeester dat de sfeer verhardt. Zo vergeleek een woordvoerder van de betogers de Politie Haaglanden deze week met de Gestapo, toen politie en burgemeester de betogers vroegen zich aan de gemaakte afspraken te houden over de plaatsing van een bouwkeet. Ondanks de smakeloze opmerkingen en schending van afspraken, blijft de burgemeester de actie vooralsnog gedogen. Wel heeft hij vrijdagochtend de illegaal geplaatste bouwkeet laten verwijderen.

Einde kampeer-uitje op kosten belastingbetaler

De Haagse VVD- gemeente raad's fractie wil dat wethouder Kool eventuele uitkeringen aan Occupy-betogers laat stop zetten. fractie voorzitter voor de V V D gemeente raad dhr: Boudewijn Revis vindt dat de mensen die dag in, dag uit op het Malieveld kamperen dat niet op kosten van de belasting betaler mogen doen.
Lees verder...Wie: 
nn

Einde kampeer-uitje op kosten belastingbetaler

18-nov-2011 De Haagse VVD-gemeenteraadsfractie wil dat wethouder Kool eventuele uitkeringen aan Occupy-betogers laat stopzetten. Fractievoorzitter Boudewijn Revis vindt dat de mensen die dag in, dag uit op het Malieveld kamperen dat niet op kosten van de belastingbetaler mogen doen.

Revis heeft wethouder Kool gevraagd met sociale rechercheurs te controleren of de ‘demonstranten’ op het Malieveld uitkeringsgelden van de overheid ontvangen. “Als dat zo is, kan die uitkering direct stopgezet worden. Als je in de kou op het Malieveld kan kamperen, kun je ook je eigen boterham verdienen. En tegelijkertijd toont het aan dat je niet erg je best doet weer aan de slag te gaan om van je uitkering af te komen. Als je echt wilt demonstreren dat je voor een betere economie bent, ga dan werken. Er zijn banen genoeg in bijvoorbeeld het Westland.”

De VVD-fractie stelt voorop dat het recht om te demonstreren een groot goed is in onze democratie. Juist in Den Haag, als hart van de Nederlandse democratie en Internationale Stad van Vrede en Recht, moet daar volgens de liberalen veel ruimte voor zijn. De burgemeester geeft die ruimte ook, zolang veiligheid en openbare orde niet in het geding komen. Revis: “Maar als een protest wordt overgenomen door beroepsdemonstranten die ten koste van de leefbaarheid en veiligheid hun hobby komen uitvoeren, is de grens wat de VVD betreft bereikt.”

Persbericht
Den Haag, 18 november 2011

~~~~~~~~~~

Vragen
Aan de voorzitter van de gemeenteraad,
Den Haag, 18 november 2011

Het recht om te demonstreren is een groot goed in onze democratie. Juist in Den Haag, als hart van de Nederlandse democratie en Internationale Stad van Vrede en Recht, moet daar veel ruimte voor zijn. Onze burgemeester geeft die ruimte ook, zolang veiligheid en openbare orde niet in het geding komen.

Op het Malieveld vindt nu al enkele weken een uitzonderlijk ‘protest’ plaats door zogenoemde Occupy-beweging. Zij houden zich 24 uur per dag in een tentenkamp op als protest. De burgemeester heeft hen hier alle ruimte voor gegeven.

Net als het college is de VVD van mening dat iedereen die een beroep doet op financiële ondersteuning van de overheid in de vorm van een uitkering zich optimaal moet inzetten om (weer) zelfvoorzienend te worden.

Onder verwijzing naar artikel 38 van het Reglement van Orde heeft de VVD-fractie daarom de volgende vragen:

Is het college met de VVD van mening dat de mensen die zich op het Malieveld ophouden zichzelf vrijwillig (tijdelijk) onbeschikbaar maken voor een baan? Zo nee, waarom niet?
Is het college bereid na te gaan of de individuen die op het Malieveld kamperen een uitkering van de overheid ontvangen? Zo nee, waarom niet?
Is het college bereid eventuele uitkeringen aan deze individuen per direct stop te zetten? Zo nee, waarom niet?

VVD-fractie,

Boudewijn Revis

Foto: Maurits Burgers - Flickr (cc


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech