Wat u moet weten over Microsoft

Ruis, gepost door: nn op 21/09/2012 09:07:32

Wanneer: 21/09/2012 - 18:46

Microsoft topman doet nare dingen.


Microsoft topman Steve Ballmer dreigde in 2004 al mensen te willen vermoorden. Ook zei hij dat hij eerder mensen had vermoord.

Mr. Ballmer said: “Just tell me it’s not Google.” I told him it was Google.

At that point, Mr. Ballmer picked up a chair and threw it across the room hitting a table in his office. Mr. Ballmer then said: “Fucking Eric Schmidt is a fucking pussy. I’m going to fucking bury that guy, I have done it before, and I will do it again. I’m going to fucking kill...”

Heeft steve.ballmer@ceo.microsoft.com ook opdracht gegeven Nederlandse IT bedrijven af te persen?

http://i49.tinypic.com/fkxl68.jpg

Beste mensen, daar ik nooit meer mijn beroep van computerprogrammeur mag uitoefenen ben ik ten einde raad maar journalist en reporter geworden. Sommigen onder U zullen mij wel kennen. Ik zal nu vertellen waarom ik letterlijk en figuurlijk niet meer achterom kijk. Ik vraag U een video op liveleak te bekijken, klik op de link. Later na het lezen van mijn verhaal vraag ik U nog een keer te kijken.

3 Microsoft Programmers Found Dead at Seattle HQ

Zoals ik ettelijke malen heb aangegeven word ik sinds 5 mei 2005 dagelijks met de dood bedreigt en heeft de politie samen met andere mensen (AIVD medewerkers) mij zwaar lichamelijk letsel toegebracht doch ik leef nog wel maar ben 3 jaar lang uitgeschakeld geweest. (ernstig vergiftigt, wettelijke term is verstoren) Inmiddels ben ik zo gewent om dagelijks met de dood bedreigt te worden dat ik U van harte een kijkje meegeef en voorbeelden aandraag waarom en hoe ik met de dood bedreigt word. Als voorbeeld haal ik een post op liveleak aan, ik hoop dat je het commentaar wilt doornemen, mijn beleid is dat ik de doodsbedreigingen niet weghaal maar gewoon laat staan.

Ik hoop dat U begrijpt dat ik mensen in groepen heb ingedeeld. Er zijn globaal een aantal groepen.

* De ik kan het niet geloven groep.
* De ‘het is normaal’ dat mensen vermoord worden groep.
* De mensen die het geloven.
* De mensen die twijfelen.
* De groep die mij dagelijks angst aan wil jagen, door groffe bedreigingen te uitten.

De ik kan het niet geloven groep laat ik altijd met rust, en ik zeg ‘je hoeft het niet te geloven’. De ‘het is normaal’ en ik bedoel ‘normaal’ dat een bedrijf jonge mensen vermoord groep beschouw ik als verloren, want ‘het zal jouw familielid’ maar zijn die het overkomt. De mensen die twijfelen daar richt ik me op. Ja de mensen die hun Aluhoedje opzetten en reeds weten dat sommigen zo in en in slecht zijn.

En de groep mensen die me met de dood bedreigt? Zoals ik aangaf ik weet niet meer beter dan bedreigt te worden door justitie, politie en AIVD en onbekenden. Deze groep is zeer klein in verhouding, maar zeer volhardend. Maar zal je zeggen, dan lees je wat ze zeggen toch gewoon niet? Of dan doe je alsof ze niet bestaan? In reallife is het erg moeilijk als je bij een supermarkt komt er een agent voor de deur gaat staan en zegt dat je niet naar binnen mag, of als je achterom kijkt en je merkt dat die ene man overal gaat waar je naartoe loopt. In reallife is het voor mensen niet te begrijpen dat een agent zomaar klappen geeft, omstanders hebben altijd het idee dat ik terecht geslagen werd. Dus altijd negeren kan niet. Maar de bedreigingen op internet tegenover mij kan ik grotendeels ontlopen.

-

KIJK NIET ACHTEROM.
http://i49.tinypic.com/2qwekqa.jpg

Toch heb ik weleens achterom gekeken. En wat ik U zeg is hopelijk voor een Aluhoedje te begrijpen. Zodra het om Microsoft gaat, want in het filmpje gaat het om vermoorde computerprogrammeurs die werkten voor Microsoft worden politiemensen, aivd, en onbekenden plotseling zeer vijandig. Begrijp dat de moord op de computerprogrammeurs en Remy Belvaux en zovele anderen nooit opgelost zal worden. Ik kan wel door blijven gaan met het noemen van vermoorde computerprogrammeurs, denk aan een stuk op 39 vermoorde computerprogrammeurs. Remy is in zoverre een uitzondering. In alle gevallen heeft het met Microsoft te maken, de computerprogrammeurs gaven bij leven vaak aan dat er iets ernstig met hun zou gebeuren. Net zoals ik heb gedaan, ja ook ik getuig dat Microsoft mensen vermoord, ja zelfs hun eigen mensen. Begrijp je waarom de politie,aivd en onbekenden zo vijandig worden? Iets betaald deze mensen veel geld, maar ze gaven ook aan dat het in het belang van de nationale vijligheid is dat mensen zoals ik hun mond houden en definitief het zwijgen wordt opgelegt. Maar is het niet zo dat ik gelukkig was, ja ik wist van niets, ik geloofde dat de Microsoft CEO’s lief en aardig waren, ja Microsoft daar keek ik tegen op, tot de dag dat de AIVD voor de deur stond, en CODE op kwam eissen? Ja wie heeft mijn huis en werkplaatsen in brand gestoken, wie heeft alle harde schijven gestolen, wie heeft dit allemaal gedaan met mij? Ja en ik weet het, het is Microsoft, de CEO zelf, want mijn leven veranderde vlak nadat ik hem had toegevoegd aan MSN en hem projecten liet zien, kant en klaar, direct toepasbaar. Zelfs mijn universiteits papieren, zelfs mijn VWO diploma, mijn Rijbewijs, allemaal vernietigd maar ik wist dat ze de brand hadden overleeft, reeds voordat het cleaning bedrijf kwam en alle spullen meenam.

U zult natuurlijk zeggen, dan had je maar niet moeten praten maar wie mijn overige posts heeft gelezen of http://www.debroncode.nl bezoekt en daar mijn posts doorleest begrijpt dat vanaf het moment dat ik een zeer rijke zakenman toevoegde aan msn ik wordt bedreigt met de dood. Kijk maar op http://www.debroncode.nl en lees gebruikers commentaren na. Dus technisch gezien is mijn eerste post op deze site van 2004 en geef ik aan dat ik de zakenman heb toegevoegd aan MSN, in mijn 2e post geef ik aan met de dood bedreigt te worden. Nogmaals ik was eigenaar van Planar een IT bedrijf. Ja ik heb mijn bedrijf ‘vrijwillig’ afgestaan. Ik heb daarvoor erg veel pijn moeten lijden. In sommige postings vind je op die site ‘U ZULT ALLES KWIJTRAKEN WAT U LIEF HEEFT.’ doch heb ik die waarschuwing nooit gezien voor het te laat was. Ik was 7 jaar fulltime computerprogrammeur en werkte aan het mooiste project wat ik ooit heb ontworpen genaamd Avalon en Universal. Wat me altijd is bijgebleven is dat mensen zelden lijken te geloven hoe duur het is om software te maken. Maar zeg nu eens zelf, is een mensen leven geven voor wat computercode om te zorgen dat een groot bedrijf de computercode krijgt niet een zeer zware prijs.

Maar wat is de implicatie van dit verhaal? Microsoft wordt in mijn ogen beschermt door iets groters, wat zit er werkelijk achter Microsoft?, en dan kom je heel erg hoog, dan krijg je met mensen te maken die zulke nare dingen doen, die kijken niet op mensenlevens meer op minder.

Zoals gezegt ik zou willen dat het niet zo was, en ik vraag je het filmpje nog eens te kijken, en ik heb verdriet, want 1 van de vermoorden was een vriend. En weet dat ik niet anders kan dan computerprogrammeurs en mensen waarschuwen, wees voorzichtig met het in je leven laten van zo’n groot bedrijf.

-
Bedenk eens hoeveel Microsoft van jou weet, en ik verzeker je dat windows uitzichzelf openstaat voor bezoek van buitenaf, en je kan windows niet beveiligen tegen deze mensen. Ik bedoel dat alles wat je op je scherm ziet, alles wat je typt, met wie je mailt, met wie je MSN’ed, ja alles wordt van je bewaard.

En dat betekent dat je moet begrijpen dat Microsoft Windows niet geschikt is voor vertrouwde documenten maken. Onthoud dat Windows uitzichzelf al een systeem aan boord heeft om de computer (zonder jouw toestemming) over te nemen.

Geloof me, laat de ‘gifbeker’ aan jou voorbij gaan, want ik heb er van gedronken en voel me soms een beetje vereenzelvigt met Socrates.

Je kan het volk wel waarschuwen, maar het volk lijkt liever een wrede tiran te hebben, zo lijkt het te zijn.

Maar ik weet dat er mensen zijn, die het verschrikkelijk vinden wat Microsoft doet. Ja er was inderdaad een journalist die schreef in de Panorama, ‘Alles wat in de weg van Microsoft komt, wordt uit de weggeruimt’.

Voor mij kan U alleen maar hopen, dat als ze me uiteindelijk doodmaken dat ze het snel doen. En onthoud dat ik van niets wist, maar ik keek om, en wat ik zie als ik achterom kijk is hetzelfde wat de mensen in de vorige eeuw is overkomen. Voor mij is het leven in een ‘oorlogs’ situatie. Voor jouw is het hopelijk een leven in vrijheid. Waar voor jou de politie heel vriendelijk is zit ik met een lijst met vermoorde politieagenten, ja ik zou hun namen hier willen noemen, maar dit is niet de plek. Vermoord door hun eigen collega’s. (Met vergif. Politie agente Bianca de Kovel etcetera....)

Ja ik ben gemarteld door de AIVD en de politie, heel erg, en het is niet mijn schuld. Nee het is niet mijn schuld. En op de dag dat een politie agent mij een pistool op het hoofd zet zal ik kalm en rustig zijn, want ik weet dat ik zoveel heb geleden dat ik niets meer om voor te leven heb. Nee ik heb geen deel gehad aan de dood van deze mensen, maar ben getuige, tegen wil en dank.

En vraag je kijk het filmpje nog eens, maar zet het geluid wat harder, en luister goed, doch luister dan niet naar mij. O ghosh o ghosh, kijk naar de commentaren(vanaf pagina 2), en begrijp dat in een ander filmpje zulke gruwelijke dreigementen staan, dat ze m’n vriendin uit d’r roelstoel zullen trappen, dat ze nog niet genoeg pijn heeft gehad, dat ze mij wel zullen komen halen. Ze hebben me wel eens gezegt ‘je was nu eenmaal tegen het monopolie van Microsoft’.
3 Microsoft Programmers Found Dead at Seattle HQ

Zoals iemand in een post al aangeeft over mensen zoals ik, ‘Whoever created/posted this can go ahead a die too.’ Ik slaap zacht. En wacht met moed op mijn laatste uur.

http://i49.tinypic.com/34ou9sz.jpgWie: 
nn

complot theorie --> ruis. Btw, dat Microsoft evil is, is ook geen nieuws.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech