Bom beschadigt belastingkantoor Italië

Nieuws, gepost door: Rechtloos op 16/06/2012 06:07:42

Wanneer: 16/06/2012 - 18:23

Bij een belastingkantoor in Zuid-Italië is zaterdag een bom ontploft. Het is het nieuwste incident in een reeks aanslagen tegen de belastingautoriteiten in het land.

De nachtelijke explosie in Lamezia Terme beschadigde het gebouw. Niemand raakte gewond, zei een woordvoerder van de politie. De aanslag is niet opgeëist.
In januari ontploften al drie bommen bij een belastingkantoor in Napels. Een maand eerder ontving een kantoor in Rome twee bombrieven, waarbij een medewerker een vinger verloor. Deze laatste aanslag werd opgeëist door anarchisten.

Nu nog in Vernederland en dan ben ik helemaal blij !Wie: 
nn

Bron? Dit klinkt vooralsnog een beetje vaag eerlijk gezegd. Italië heeft een rijke historie van aanslagen die door extreem-rechts en/of veiligheidsdiensten gepleegd zijn, om vervolgens 'linkse groepen' en 'anarchisten' aan te wijzen als daders. De gevolgen in de vorm van invallen, arrestaties, processen, heftige straffen en 'verongelukte verdachten' zijn veelal tragisch geweest, en hebben in anarchistische en linkse kringen diepe littekens achtergelaten. Ik kan me eerlijk gezegd haast niet voorstellen dat Italiaanse kameraden zo'n aanslag vandaag de dag zouden plegen (waarbij ook nog iemand een vinger heeft verloren, lees ik hierboven), en geen goed doordachte verklaring achter zouden laten. Bovendien is een fixatie op belastingkantoren eerder iets voor een rechts gemotiveerde dader dan een links of zelfs anarchistisch georienteerde groep.
Wat mij betreft mogen dit soort sensatie-geile berichten in de Ruis verdwijnene totdat iemand met een wat meer geloofwaardige verhaal aankomt.Wie: 
nn

Ja want het is super geoorloofd in een strijd voor de anarchie om de vinger van een simpele belastingdienstmedewerker (?!) er af te blazen :/
En de pizzabezorger die de 'bompizza' bezorgt mag ook best ongevraagd het risico lopen voor jou als bomverstuurder. Super solidair, super anarchistisch... NOT. Als we het over tactieken en doelwitten gaan hebben valt er nog wel heel wat te bediscussiëren en leren.

Er moet echt gehakt worden gemaakt van dit soort tendensen waarbij klakkeloos elke aanval tegen 'het systeem' maar wordt verheerlijkt of aanbeden. Ik zie ook graag het kantoor van de belastingdienst verdwijnen. En dat gaat ook niet zonder slag of stoot. Maar er mag best wat kritischer gekeken worden naar welke middelen daar voor worden ingezet en op welk moment...Wie: 
nn

Als ik Nederland wil kapot maken doe ik dat zonder bommen.
Ik steel gewoon met ene groep mensen boten in heel Nederland en laat deze afzinken bij sluizen en bruggen.
Waterverkeer vast, wegen gaan dan ook dicht zitten want de voorraad van onze slavenmaatschappij mnoet toch doorgaan.
Her en der wat rails uit de grond trekken (wel meteen melding van maken als je klaar bent om ongelukken te voorkomen).

Als dat ook in Belgie gebeurd, want anarchisten zijn overal. Dan ligt binnen notime heel Europa plat, geen grondstoffen geen handel.

Er is niets zwakker dan het systeem dan wat we nu hebben, want zonder vervoer/bevoorrading gaat alles plat.

En ook ik zie het belastingkantoor graag neergaan, radiografisch bestuurbaar bootje in het riool, onder het gebouw laten afgaan. Fundering weg gebouw weg.
Kan ook zonder slachtoffers.

Maar welke strijd je ook voert, of je nu met bommen of met bloemen gooit. Als er een winnaar is , is er ook altijd een verliezer. Dus slachtoffers zijn er altijd !
Dus dan is de vraag, hoeveel slachtoffers vallen er nu door het systeem, ?

Ik ken genoeg mensen die zonder eten zitten, te ziek zijn om te werken en daarom tot armoede veroordeeld zijn. Door die armoede kunnen dezelfde mensen ook niet optimaal van de zorg gebruik maken want na de diefstal van 150 euro per maand want voor deze mensen bijna 20% van hun inkomen is moeten ze nog steeds bijbetalen voor de zorg. En dat is geen bullshit. Ikzelf heb COPD (een longziekte) en zit zelf in die situatie en kan niet eens voor mezelf beslissen wat ik eet.
Het is dat ik goede vrienden/buren heb, ik noem mezelf dan ook een geluksvogel. Want velen moet het alleen doen.

Het systeem vermoord mensen door ze zorg en eten te onthouden en kom je in verweer is er vast wel een GGZ arts die je wel even opsluit zoals de waxinelicht gooier die nog steeds vast zit.

Het systeem mag en moet kapot wil de mensheid overleven , anders is dat enkel weggelegd voor de machthebbers en zijn alle burgers de lul !Wie: 
Galila Rebel


Ze durven de baas van de belastingdienst te omschrijven als 'arbeider'. Dit is niet alleen beledigend voor eenieders inteligentie, want het is vrij duidelijk dat het doelwit een van de bazen is die hen elke dag beroofd van hun zuurverdiende lonen, maar het blijft puzzelen omdat ze net doen alsof ze geven om het lijden van deze doelwitten. Als ik trouw ben aan mezelf, kan ik zeggen dat het me niet eens een beetje uitmaakt als deze bureaucratische dief word aangevallen, verwond, vermoord. Eigenlijk ben ik er blij om. Ik stel me veel mensen voor die het ook niets uitmaakt, en die zelfs wat bevrediging en vreugde voelen bij het nieuws.Wie: 
nn

http://www.nu.nl/buitenland/2836755/bom-beschadigt-belastingkantoor-ital...
http://uk.reuters.com/article/2012/06/16/uk-italy-bomb-idUKBRE85F03Z2012...

Volgens Nu.nl gaat het om " Anarchisten " volgens Reuters onduidelijk wie verantwoordelijk.

http://italy.indymedia.org/

Op wat zich Indymedia Italy noemt heb ik niks kunnen vinden maar ik lees geen Italiaans dus mogelijk wat gemist.

Meer dan bovenstaand heb ik effe niet kunnen vinden.

Anarchisme is volgens mij volkomen gemarginaliseerd tot Boekenwurmen die boeken beurzen organiseren. Als je de geschiedenis van het Anarchisme bekijkt is geweld uit naam van zeer zeldzaam afgezien van de Spaanse bevrijdingsoorlog in de twintigste eeuw.
Met geweld bedoel ik moord geweld tegen mensen dus gewonden tot gevolg hebbend en bomaanslagen.
Als er al geweld was dan was dat door types die zich op een gegeven moment Anarchisten gingen noemen of als zodanig benoemd werden door de pers en / of autoriteiten maar eigenlijk ook van oorsprong " gewone " criminelen waren.
Anarchisten zijn types die alles wikken en wegen en daar na nog eens ter discussie stellen vaak gewetensvolle mensen.Wie: 
nn

Het is maar hoe je Nu.nl leest suggestief is het wel.Wie: 
nn

italië is altijd meester geweest in de strategie van de spanning (valse vlag operaties) , iemand die het land kent zal zich inderdaad vragen stellen bij het doelwit , de maffia en de kapitalistische fascisten hebben veel meer geld te verbergen voor de fiscus als eender welke anarchist ....


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech