Camera en microfoon in mensen hun slaap en woonkamer

Ruis, gepost door: nn op 09/09/2021 09:10:35

Wanneer: 09/09/2021 - 21:16

Sadisme en voyeurisme zijn voor sommige mensen krachtige drijfveren. Mind control-slachtoffers kunnen 24 uur per dag een live martel camera stream van een persoon leveren, en kunnen de sadist zelfs toestaan aan de knoppen te spelen en schade toe te brengen of de 'show' te beïnvloeden. Het zou een doorlopende snuff film zijn waaraan je zou kunnen deelnemen.

Entertainment freakshow. – Sadisme en voyeurisme zijn voor sommige mensen krachtige drijfveren. Mind control-slachtoffers kunnen 24 uur per dag een live martel camera stream van een persoon leveren, en kunnen de sadist zelfs toestaan aan de knoppen te spelen en schade toe te brengen of de 'show' te beïnvloeden. Het zou een doorlopende snuff film zijn waaraan je zou kunnen deelnemen.

Voor de doeleinden van dit essay verwijst mind control naar elke methode die niet-consensueel wordt gebruikt bij een slachtoffer om heimelijk en ontkennend te proberen het gedrag van die persoon te beheersen of te wijzigen. Dit gebeurt in situaties waar een persoon een redelijke verwachting heeft dat hij niet zal worden geschonden, zoals in zijn of haar huis of in zijn of haar privé-mentaliteit. Het is dit soort overtreding dat een mind control-misdaad onderscheidt van een gewone sociale interactie, net zoals het gebrek aan toestemming seks in verkrachting verandert.
Neem als voorbeeld 'straattheater'. Straattheater verwijst naar een vorm van intimidatie waarbij een groep folteraars kleine sketches opvoert, letterlijk op straat of op internet, in de media, enz., bedoeld om een persoon lastig te vallen en te storen of om het gedrag van het slachtoffer op een andere manier te veranderen. Dus als een groep mensen "straattheater" speelt voor een willekeurig persoon om hem of haar te storen, dan zou ik het niet per se mind control noemen, hoewel dit misschien een misdaad is. Wanneer surveillance wordt gecombineerd met de "skits" om zowel een persoon in de loop van de tijd te volgen voor intimidatie en om persoonlijke informatie te verkrijgen over een persoon die bij de intimidatie moet worden gebruikt, zou ik zeggen dat er een mind control-operatie wordt uitgevoerd.
Natuurlijk zijn er veel soorten mindcontrol-operaties, maar ze hebben allemaal de neiging om dit soort feedback-configuratie te hebben: een persoon met extreme bewaking schenden en die bewakingsinformatie gebruiken om de beïnvloeding aan te pakken. Het is een klassiek soort feedback-opstelling die kan worden beschreven in termen van de wiskundige en technische velden van de regeltheorie, althans in abstracte zin. De bewakingsapparatuur kan variëren van telefoontaps, audio- en videobugs in een huis of auto, internetbewaking en basisvolgapparatuur tot geavanceerde satellietbewakingsmethoden, supergevoelige elektromagnetische sensorsystemen met computeranalyse en geïmplanteerde apparaten in het lichaam van mensen zonder hun toestemming. De "effector" of de controlevariabelen kunnen variëren van lastig vallende telefoontjes, straattheater, het verspreiden van geruchten, het dimmen van het elektriciteitssnoer,en internetberichten tot intimidatie met magnetronapparatuur, akoestische wapens, berichten in de media zoals tv en kranten, het projecteren van "stemmen" naar een persoon die alleen hij of zij kan horen, en directe hersenstimulatie en manipulatie.
Andere methoden voor mind control gebruiken technieken zoals hypnose en drugs om mensen te beïnvloeden, maar de methoden hebben allemaal de rode draad van de ontkende en ontkenbare aanval op de geest van een individu. Het doel van dit essay is niet om specifiek de methoden van mind control te beschrijven. Meer details zullen worden gegeven in de latere essays van deze serie, en men kan boeken en artikelen van verschillende auteurs raadplegen voor de gedocumenteerde geschiedenis van mind control-technologie en operaties in de VS.
Zelfs als u niet gelooft dat dit alles momenteel gebeurt - hoewel dat wel het geval is - moet u zich toch zorgen maken. Op basis van openbare, open bronnen is het voor bijna iedereen duidelijk dat de technologie in de nabije toekomst beschikbaar zal zijn. Maar er zijn nu slachtoffers. Je hoeft niet eens te denken dat de Amerikaanse regering dit doet, maar dat is het wel. "Onze jongens" zullen in toekomstige oorlogen het doelwit zijn van dit soort wapens.
Voor de doeleinden van dit essay ga ik ervan uit dat de lezer een algemeen begrip heeft van het soort mind control-manipulaties dat wordt besproken en ik overweeg mogelijke motivaties die een pester, monitor of controller (of een groep daarvan) zou kunnen hebben om dergelijke wrede misdaden te plegen. Omdat dit essay bedoeld is om mensen aan het denken te zetten, zullen de mogelijke motieven niet noodzakelijk verband houden met een bepaalde technologische methode, maar de lezer met enig gezond verstand zal zien welke methoden in elk geval kunnen worden gebruikt en zal ongetwijfeld kunnen bedenken combinaties en motivaties die hier niet direct worden genoemd. Om de rest van het essay te bederven, komen de redenen neer op geld en macht.
Technologisch equivalent van ... - Veel items verschijnen op de lijst met redenen voor misbruik van mind control, maar de enige primaire reden waarom de technologie is ontwikkeld, is omdat het een wapen is. Dit is de eerste motivatie en waarom miljarden dollars heimelijk aan de technologie zijn uitgegeven. Natuurlijk, als de technologie en technieken eenmaal zijn ontwikkeld, hebben ze de neiging zich te vermenigvuldigen. Afhankelijk van de mate van corruptie in een samenleving, worden vaak andere toepassingen gevonden, en andere georganiseerde misdaadgroepen dan de overheid hebben de neiging om dergelijke wapens en technieken te verkrijgen. Maar de belangrijkste reden waarom dergelijke apparaten voor het eerst werden ontwikkeld en getest, is dat regeringen wapens ontwikkelden en testen.
Een recent artikel in de Air Force Times over een microgolfwapen dat wordt voorbereid voor inzet beschreef dergelijke wapens als "misschien wel de grootste doorbraak in wapentechnologie...", en het specifieke wapen dat ze beschreven is verre, verre van het geheime snijvlak . Een overheid zou inderdaad nalatig zijn als ze dergelijke technologie niet zou onderzoeken. Maar het gebruik van de technologie op mensen zonder hun toestemming, hetzij bij het testen of in toepassingen, is ofwel een oorlogsdaad als het wordt gepleegd tegen buitenlandse individuen, of een daad van verraad als het wordt gepleegd tegen binnenlandse burgers. Het is bijna altijd een daad van marteling.
Het is belangrijk om de echte motivatie niet te verwarren met de rationalisaties of de dekkingsredenen. Terroristen, terroristen, terroristen en pedofielen zijn momenteel populaire rationalisaties om de onvervreemdbare vrijheden van burgers te overweldigen nu de koude oorlog voorbij is. Een week Amerikaanse tv zou daar elke niet-geïndoctrineerde kijker van overtuigen. Er is ook het fenomeen dat ik 'het bloed verspreiden' noem. Dit is het idee dat hoe meer mensen ertoe kunnen worden gebracht om op de een of andere manier deel te nemen aan een grootschalige gruweldaad – om een deel van het bloed aan hun handen te krijgen (medeplichtigheid) – hoe meer politieke steun er kan worden gegenereerd om de gruweldaden voort te zetten.
Er moeten enkele verschillen tussen de som van alle angsten en de mind control-technologie worden opgemerkt. Ten eerste is mind control-technologie bedoeld om heimelijk en ontkennend te worden gebruikt. Het is niet per se bedoeld om te doden, hoewel het kan, maar om uiteindelijk een mens als een automaat te beheersen. Ten tweede is mind control-technologie ontworpen voor gebruik tegen de binnenlandse bevolking, in plaats van alleen tegen buitenlandse doelen.
Wie zou de wereld willen regeren?– Op een bepaald niveau is het verbluffend dat een essay als dit überhaupt nodig is. Mensen hebben altijd al "de geest van mannen willen beheersen" - om nog maar te zwijgen van de geest van vrouwen. Maar historisch gezien zijn mensen ook keer op keer gemanipuleerd, door de ene groep mensen gevolgd door de andere, door de ene grote leugen gevolgd door de andere - vaak ervan overtuigd dat het nu onmogelijk kan gebeuren. Er is ook een "morele grote leugen" waar fatsoenlijke mensen zich niet kunnen voorstellen dat iemand de capaciteit zou hebben om dergelijke gruwelijke gruweldaden en samenzweringen gedurende lange tijdsperioden uit te voeren, omdat ze zich niet konden voorstellen dat ze het zouden doen. Ze hebben kleine morele fouten zoals iedereen (zoals gewone mensen kleine leugens vertellen), maar ze kunnen het idee van de grote morele gruweldaad gewoon niet bevatten omdat ze zulke gruwelen nooit zouden overwegen.
Er zijn altijd mensen onder ons geweest en er zullen altijd mensen zijn die naar niets anders verlangen dan tirannen over andere mensen te zijn. Laten we hier duidelijk zijn op dat punt en het nooit vergeten. Er zal altijd iemand zijn die de volgende Stalin wil zijn - om één historisch voorbeeld te kiezen uit ontelbaar veel - en die voor niets stopt om dit te bereiken. Dit betekent ook dat er nu Amerikanen onder ons zijn die gewoon zo'n persoon zijn - of een lakei voor zo'n persoon – en die ook gewoon onder ons in onze samenleving leeft. Laat de grote leugen en de alomtegenwoordige Amerikaanse propaganda uw denken niet vertroebelen. De dreiging komt eerder van binnen de overheid dan van iemands garage. Eeuwige waakzaamheid is inderdaad de prijs van vrijheid.
Motieven voor mind control – We komen eindelijk bij de lijst met mogelijke motivaties voor mind control. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het niet de verantwoordelijkheid van het slachtoffer van marteling is om de redenen voor de marteling te twijfelen. In die zin is de 'reden' voor de marteling over het algemeen dat de beul de mogelijkheid had om de marteling te plegen en dacht dat hij of zij ermee weg kon komen. Desalniettemin is het nuttig om meer huurlingen of mercantiele soorten mogelijke motivaties te onderzoeken om beter te zien waarom mind control marteling plaatsvindt, waarom het doorgaat, en misschien enig inzicht te krijgen in hoe het kan worden afgeschaft.
Onthoud dat er in elke groep mensen politiek is. Dit is ook het geval met de mensen die betrokken zijn bij de samenzwering van mindcontrollers. Dus bij het overwegen van vragen als "waarom vermoorden ze niet gewoon iedereen die zich uitspreekt" of andere dergelijke vragen - die nuttig kunnen zijn om te overwegen, zelfs als je het exacte antwoord niet weet - is het belangrijk om dit in gedachten te houden. Mind control samenzweerders hebben de neiging om uit dezelfde cultuur te komen en in dezelfde samenleving te leven als de slachtoffers. Als ze de ondergrondse bunker verlaten - letterlijk of figuurlijk - gaan ze in huizen en bij families onder ons wonen. [De low-level mind controllers, zoals Auschwitz bewakers, kennen waarschijnlijk ook niet het hele mind control systeem. Met geavanceerde elektronische vormen van intimidatie kan de intimidatie ook een halve wereld verwijderd zijn met een goede verbinding,maar woont vermoedelijk nog steeds in een gemeenschap tussen enkele fatsoenlijke mensen.]
Op de volgende lijst worden veel onderling samenhangende motieven genoemd, maar dat betekent niet dat in ieder geval precies één motief het werkelijke motief is, of dat de lijst uitputtend is. Een bruikbare vergelijking voor hoe een slachtoffer zou kunnen worden gebruikt, is een vergelijking met een slachthuis, waar een dier binnenkomt en wordt versneden en bijna elk bruikbaar schroot dat voor alles kan worden gebruikt, wordt gebruikt. Om een analogie van een slavenveiling te gebruiken: als de ene slavenhandelaar een slaaf heeft die goed is voor X maar Y nodig heeft, en een andere slavenhandelaar een slaaf heeft die goed is voor Y en X wil, dan kunnen ze misschien een commerciële transactie sluiten op hun menselijk bezit. .
Sommigen zullen tegenwerpen dat het publiceren van deze lijst alleen maar nieuwe ideeën zal geven aan intimiderende personen. Dat zou kunnen, maar het enige alternatief is om de mensen niet op de hoogte te houden en de wreedheden door te laten gaan. Ik vermoed ook dat de mensen die al enkele jaren toegang hebben tot deze technologie al deze redenen hebben bedacht (en toegepast), ook al hebben ze ze niet op deze manier uitgedrukt.
Hier is de lijst met motieven, in willekeurige volgorde.
Lage intensiteit oorlogvoering tegen de binnenlandse bevolking.– (EN) Dit is al lang het beleid van de Amerikaanse regering, hoewel het meestal niet zo direct wordt vermeld. Cointelpro-acties worden heimelijk ondernomen om mensen die, om welke reden dan ook, 'in de weg' staan, lastig te vallen en in diskrediet te brengen. Frank Donner maakt in zijn boek Age of Surveillance uit 1980 dit punt met voorbeeld na voorbeeld. In zijn zin zijn bekeerlingen en intimidatie een onuitgesproken 'bestuursmodus' geworden in de VS. Dus deze nieuwere technologie past gewoon precies in een meer hightech manier om deze 'bestuursmodus' voort te zetten. Een sleutelconcept dat Donner naar voren brengt, en dat veel Amerikanen niet helemaal lijken te begrijpen, is dat de regering je niet van een misdaad hoeft te beschuldigen of je hoeft aan te klagen of te berechten als ze je maar kunnen straffen. Een paranoïde regering hoeft niet eens te vermoeden dat u een misdaad, wangedrag,of überhaupt organiseren: alleen dat je dat zou kunnen doen. Dit soort programma's zijn meestal gericht op potentiële leiders en klokkenluiders, hoewel iedereen kan worden meegeteld.
Ideeën om te mijnen/stelen. – In zekere zin is dit gewoon een vorm van ouderwetse spionage, bijgewerkt met nieuwe technologie die het begrip mensenrechten uitwist. Bedenk wat de eerste stap zou kunnen zijn op een hellend vlak van rationalisaties. Stel dat een briljante "buitenlandse" wetenschapper of ingenieur, de VS zorgen baart. En weg wil hebben. Niet alleen dat, het kan ook worden gebruikt om die wetenschapper te beïnvloeden. Gewapend met een dergelijke rationalisatie gaat de geheime actieploeg aan het werk en zet de massaal invasieve bewaking op. Daarna kunnen analisten jarenlang het onderwerp bestuderen en alle mogelijke 'intelligentie' uit hem of haar halen.
Zou zo'n programma, als het "succesvol" is, worden ingeperkt en alleen worden gebruikt voor buitenlandse wetenschappers? Ik denk van niet. Het zou op alle mensen worden gebruikt, alleen beperkt door de kosten en het waargenomen risico om gepakt te worden. Binnenlandse doelen kunnen zelfs verleidelijker zijn omdat het risico van ontdekking beter zou kunnen worden 'beheerd'. Je zou niet eens een briljante wetenschapper hoeven te zijn, een of andere bureaucraat hoeft alleen maar te denken dat je dat bent, of dat je op de een of andere manier 'interessant' bent. Als genoeg mensen het doelwit zijn, kunnen bijna alle niveaus van wetenschappers en ingenieurs het doelwit zijn. (Als ze een gouden gans hadden, zouden ze hem ontleden.)
Diefstal van intellectueel eigendom door wetenschappers en ingenieurs wordt alleen als eerste vermeld vanwege het voorbeeld van een hellend vlak hierboven; er zijn veel groepen mensen die om soortgelijke redenen het doelwit kunnen zijn. Einstein wordt geciteerd als te hebben gezegd dat verbeelding belangrijker is dan intelligentie, en verbeelding is zelfs nog belangrijker voor geheime organisaties die effectief selecteren tegen werknemers met echte verbeeldingskracht.
Andere soorten creatieve mensen die kwetsbaar kunnen zijn, zijn schrijvers, andere soorten kunstenaars of ambachtslieden, uitvinders, programmeurs, enz. In de zin van economische spionage kan elke vorm van innovatieve of grootschalige aandelenhandelaar of bedrijfsleider een verleidelijk en zeer lucratief doelwit. Dialogen en situaties die uit het echte leven van mensen zijn gestolen, kunnen het 'drama' van morgen worden. Octrooien, auteursrechten, handelsmerken en elke vorm van intellectueel eigendom kunnen onmiskenbaar van deze slachtoffers worden gestolen. Dit kan hen hun levensonderhoud ontzeggen en maakt hen letterlijke slaven.
Statistische profilering van een populatie.– Dit is hetzelfde als het gebruik van niet-consensuele onderwerpen in een focusgroep, om te begrijpen wat hun voorkeuren, antipathieën, behoeften en trends zijn. Het is misschien het meest effectief bij onwetende proefpersonen (die zich niet realiseren dat ze worden gecontroleerd), maar kan nog steeds worden gebruikt bij proefpersonen die weten dat ze worden gecontroleerd. Het is alsof je de mogelijkheid hebt om direct een peiling te houden van een populatie in gevangenschap, die misschien niet eens in staat is om te verbergen wat hun diepste geheimen zijn. Iedereen die iets weet van moderne Amerikaanse verkiezingen, weet hoe invloedrijk en veelgebruikte peilingen zijn. Dit is slechts één aspect van de kracht van het statistisch kunnen profileren van een grote populatie. Het zijn de statistieken van populatiecontrole,waarbij een steekproef van mensen - die niet eens bijzonder groot hoeft te zijn in verhouding tot de honderden miljoenen in de bevolking - kan worden gebruikt om trends in de grotere populatie te voorspellen.
Stel bijvoorbeeld dat een persoon onder toezicht wordt gesteld en nuttig wordt bevonden om als voorbeeld te dienen voor een statistische demografische groep, bijvoorbeeld 100.000 mensen. Dat wil zeggen, het perspectief, de ideeën en reacties van die persoon kunnen worden gebruikt om de hele sociale groep op grote schaal te voorspellen en te manipuleren. Dit soort analyse is al bekend; het wordt veel effectiever met een focusgroep onder nog meer invasieve monitoring. In commerciële zin is de macht om een demografische groep te manipuleren de macht om hen ertoe te brengen goederen te kopen en winst te maken. Alles wordt tegenwoordig op de markt gebracht. Advertentiecampagnes worden gemaakt om politici, zeep, ideeën, laster en al het andere te verkopen.
Ondervraging voor geheimen. - Dit is een andere geavanceerde technologietoepassing voor ouderwetse spionage. Op mensen kunnen "hersenonderzoek" worden gedaan voor geheimen die ze kennen. Dit kan worden gebruikt om kritieke wachtwoorden te onthullen, chanteerbare incidenten te ontdekken en nationale en commerciële geheimen te verkrijgen.
Entertainment freakshow. – Sadisme en voyeurisme zijn voor sommige mensen krachtige drijfveren. Mind control-slachtoffers kunnen 24 uur per dag een live martelcamera van een persoon leveren, en kunnen de sadist zelfs toestaan aan de knoppen te spelen en schade toe te brengen of de 'show' te beïnvloeden. Het zou een doorlopende snuff film zijn waaraan je zou kunnen deelnemen. Dit kan ook een onderdeel zijn van "het bloed verspreiden" door een beroep te doen op enkele van de lagere menselijke instincten en dan iemand aan de haak te slaan omdat hij heeft deelgenomen (zoals is geweest beschuldigd van enkele "satanische" rituelen waarbij mensen een kleine rol spelen in een rituele misdaad, zodat ze onlosmakelijk verbonden zijn met de samenzwering).
Om technologie te onderdrukken die ze niet kunnen beheersen. – Veel mensen geloven dat je altijd de beste kunt zijn als je iemand beter kunt lastigvallen en neerhalen. Dit lijkt de modus operandi te zijn van de Amerikaanse geheime sector, waar als ze de technologie niet beheersen, wordt deze gestolen, de oorspronkelijke uitvinder of ontwikkelaar (of gewoon student) wordt lastiggevallen en vervolgens in het geheim verder ontwikkeld. Zelfs als ze zelf niet geïnteresseerd zijn in de nieuwe technologie, is de verleiding altijd aanwezig om elke mogelijke verstoring van de status-quo te onderdrukken. Er is een wet in Washington dat er geen gebouw groter mag zijn dan het Capitool. Wanneer rekening wordt gehouden met door het geheim gefokte middelmatigheid en gebrek aan verantwoordelijkheid, wordt het Capitool een zeer laag gebouw.
Intimidatieteam ingehuurd voor miljardairs. – Het duurt niet lang voordat een deel van het personeel dat betrokken is bij deze technologie en ervaring heeft met deze technieken, naar de privésector vertrekt. Dit opent de mogelijkheid voor ontkenbare huursoldaten.
Verdeelde concentratiekampen. – De federale regering heeft in het verleden plannen gemaakt voor "noodgevallen", waaronder lijsten van mensen die in interneringskampen moeten worden opgesloten. Nu deze nieuwe technologie is geperfectioneerd, kunnen de concentratiekampen worden "verdeeld", door het huis en de geest van elke op de lijst geplaatste persoon in een elektronische gevangenis te veranderen.
Burgerwacht groepen. – Om “misdaad” te beheersen, of wat ze ook maar willen beweren dat ze het op mensen richten, kan een burgerwachtgroep mensen selecteren die ze niet mogen voor buitengerechtelijke bestraffing. Zoals de meeste van dergelijke groepen, is het feitelijk 'controleren van misdaad' slechts een excuus om mensen uit te kiezen voor slachtofferschap en dit te rationaliseren aan de leden van de groep.
Om een ​​persoon te besturen, zoals een wereldleider of moordenaar (of welke leider dan ook).– Dit is waarschijnlijk de ultieme droom van een mindcontroller (of hun eigen controllers): de leiding nemen over een wereldleider of een ander belangrijk persoon. Dit kan zelfs al op jonge leeftijd beginnen, waarbij de persoon klaargestoomd is voor de machtspositie en waarbij leden van het geheime team de kansen voor de gekozen 'troef' om een machtspositie te bereiken, beïnvloeden en vergroten. Als het van jongs af aan wordt getraind, realiseert een ongelukkig kind zich misschien niet eens dat de beïnvloeding niet normaal was (de "geheime vriend" die niet denkbeeldig is). Subtiele geavanceerde technieken kunnen een volwassene beïnvloeden zonder zijn of haar medeweten. Zelfs als hij of zij het vermoedde, zou er waarschijnlijk al een pool van chantage-informatie en krachtige psychologische hefbomen zijn om tegen de persoon in te zetten.
De zoektocht naar gecontroleerde moordenaars, of Manchurian kandidaten, is bekend. De zoektocht naar dergelijke technieken is nooit gestopt en is nog steeds aan de gang. Evenzo zijn seksuele chantage-operaties een voortdurende realiteit en kunnen slachtoffers van mind control worden gebruikt bij het opzetten van dergelijke vallen.
Als de technologie goedkoop genoeg is of als je een breedveld multi-target apparaat hebt, hoef je je niet eens op de leiders te richten. Je leger kan heimelijk meer en meer inwoners 'vangen' (of een schakelaar op een grootveldapparaat indrukken) totdat het de hoofdstraat de stad in kan marcheren om een held te verwelkomen. Aan de andere kant, als dit eenmaal is bereikt, is het helemaal niet nodig om naar binnen te marcheren, maar blijf gewoon "eerbetoon" uitmelken van de veroverde mensen - die niet eens wisten dat er een oorlog tegen hen was. Het is gemakkelijk om dit te parodiëren als slechts een soort van 'body snatchers'-scenario, maar voor militaire planners is het een heel reëel iets.
Infiltreren in een groep. – Om een marionetleider in een groep te controleren, te beïnvloeden of te installeren waar de controllers niet veel van weten en echt niet begrijpen, kan het nuttig zijn om een lid of leider te controleren om te leren wat effectieve reacties, ideeën kunnen zijn , of acties. Bijvoorbeeld een religieuze sekte die ze wilden beheersen. Een ander voorbeeld zou zijn dat een mindcontroller informatie die is verkregen uit het monitoren van een slachtoffer gebruikt om zich beter voor te doen als slachtoffer, bijvoorbeeld op internet.
Genocide. – Dit kan het impliciete of expliciete resultaat zijn van een mind control-operatie. De groep hier is elke groep die wordt geselecteerd voor marteling, die raciaal, religieus, sociaal-economisch of gerelateerd kan zijn aan welke andere selectiecriteria dan ook die worden gebruikt. Mensen die langdurig buitengerechtelijke martelingen ondergaan, zijn niet vrij om gewoon 'voor het leven te kiezen', zelfs als ze dat zouden willen. Mensen worden gedwongen om te beslissen of ze een kind ter wereld moeten brengen die vervolgens ook elke dag zal worden gecontroleerd en geschonden, zonder toestemming van het kind zelf of de ouder zelf. Ze moeten zich afvragen of ze een kind moeten krijgen als ze voortdurend worden gemarteld zullen worden, wat elk moment kan verergeren. Ze weten dat op zijn minst het leven van elk kind zal worden bedreigd om ouder en kind verder te martelen en lastig te vallen, en ze weten dat de dreiging geloofwaardig is .
Als medische zwendel voor geld. – Tegenwoordig vertegenwoordigen medicijnen en geneesmiddelen veel geld. Als de dekmantel voor misbruik van mind control een geestesziekte is, zullen sommige slachtoffers van mind control verkeerd gediagnosticeerd worden als geestesziek (in plaats van als slachtoffers van marteling) en (of zelfs gedwongen) behandeling en medicatie krijgen. Een gewetenloos bedrijf of een groep individuen zou dit feit kunnen misbruiken om geld te verdienen aan het lijden van de slachtoffers van de mind control.
Om acties te voorspellen en vooruit te lopen. – Naast het willen sturen op gedrag, is een hardlooptrend om gedrag te willen voorspellen, uiteraard voordat het gebeurt. Maar het soort gegevens dat nodig is om gedrag in detail te voorspellen, is precies hetzelfde als de invasieve bewakingsgegevens die worden gebruikt om individuen te controleren en lastig te vallen. Voorspelling is ook een onderdeel van een effectievere controle.
We zien al gevallen waarin de rechten van mensen worden geschonden, niet omdat ze iets hebben gedaan, maar omdat iemand voorspelde dat ze iets zouden doen, op basis van welke methode dan ook. Veel van deze voorspelling is slechts slangenolie en pseudowetenschap, maar dat neemt niet weg dat de schending van rechten zeer reëel is. Er is ook een statistische en wetenschappelijke methodologie om voorspellingen te doen, die ongetwijfeld met de tijd zal verbeteren. Als je iemands acties nauwkeurig kunt voorspellen, kun je die acties vooruitlopen nog voordat ze worden genomen.
Om agenten te trainen om een van deze acties uit te voeren. – Als professioneel martelend uitschot met pensioen gaat, naar andere sectoren verhuist of vol afschuw vertrekt, moeten nieuwe agenten worden ingehuurd om hun plaats in te nemen. Als het systeem uitbreidt, moeten er nieuwe mensen worden aangenomen om het systeem uit te breiden (of om het systeem te automatiseren met computers, zodat steeds meer mensen met minder monitoren kunnen worden aangestuurd). Deze mensen moeten worden getraind in de speciale jeugdige en idiote barbaarsheid die de Amerikaanse mindcontrollers graag aandoen. Daarom moeten er voortdurend nieuwe slachtoffers uit de bevolking worden geselecteerd, zodat deze sadistische varkens hun marteltechnieken kunnen oefenen.
Een bevolking intimideren door 'voorbeelden' van mensen te maken. – Als het een publiek geheim zou zijn dat mensen om welke reden dan ook kunnen worden geselecteerd voor marteling door middel van mind control, dan zou de bevolking die het publiek geheim houdt geïntimideerd, zo niet doodsbang, dat een van hen het volgende slachtoffer zou kunnen zijn. Dit is gewoon een nieuwe methode van geweld waarmee een regime van misdadigers een bevolking kan beheersen met behulp van een lang geoefende terreurtactiek.
Om de technologie en technieken te perfectioneren en minder detecteerbaar te maken. – Dit is het testen van de wapentechnologie op menselijke proefkonijnen, net zoals stralingstests op onwetende burgers. Wapens worden gebouwd, menselijke proefpersonen worden gekozen uit de bevolking en de wapens worden getest op de niet-consensuele proefpersonen. (Sommige proefpersonen met consensus worden ongetwijfeld ook gebruikt, maar dat is geen schending van de mensenrechten als de toestemming echt was geïnformeerd.) Na deze tests analyseert het wapenlab de geterroriseerde of beïnvloede of gemanipuleerde reacties van de proefpersonen (in een "succesvolle" test) en verfijnt het wapensysteem.
Een deel van deze tests dient ook om alle mogelijkheden voor reactie en verhaal te sluiten die openstaan voor de menselijke proefpersonen (en die later binnenlandse doelen van het wapen zouden kunnen hebben). Elke reactie die het slachtoffer probeert te geven, wordt gecontroleerd, en als het succesvol zou kunnen zijn, wordt deze "maas in de wet" in het systeem van rechtsweigering gesloten. Een advocaat kan bijvoorbeeld worden gebruikt om te proberen te zien welke juridische strategieën hij of zij zou kunnen bedenken, zodat ze ineffectief zouden kunnen worden. Een technisch persoon zou worden geobserveerd terwijl hij of zij probeerde de effecten van het wapensysteem te begrijpen, te meten en te blokkeren. Dit zou waardevolle feedback zijn voor de ontwerpers en zou hen zelfs van ideeën kunnen voorzien. Merk op dat het voor dit specifieke aspect van de marteling belangrijk is dat het slachtoffer weet dat hij of zij wordt aangevallen/geschonden.
Natuurlijk heeft een slachtoffer weinig andere keuze dan te proberen weerstand te bieden of anders vrijwillig een slaaf te worden (wat waarschijnlijk nog steeds niet de intimidatie zou stoppen). Hij of zij moet constant nadenken over het "testen", omdat het meestal dag en nacht aan de gang is. Dat is precies de vicieuze vangst 22 waarmee slachtoffers te maken hebben en maakt deel uit van de reden waarom het marteling is. Ik probeer geen enkel slachtoffer te ontmoedigen om welke actie dan ook te ondernemen die volgens hen de beste weg is in zo'n vreselijke situatie.
Verschillende onwetende spionagescenario's. – Misschien is de beste spion iemand die niet eens weet dat hij of zij een spion is. Hij of zij kan het niet onthullen, zelfs niet onder de meest extreme marteling, omdat hij of zij het niet weet. Zulke mensen kunnen in elke groep worden geïnfiltreerd of gewoon uit een bepaalde groep worden geselecteerd en 'verbonden'. In huiselijke sociale zin kunnen gevangenen in gevangenissen worden aangesloten voordat ze worden vrijgelaten, zodat hun waarnemers kunnen gluren in elke criminele onderwereldactiviteit die ze zouden kunnen aangaan nadat ze "vrijgelaten" zijn. (Natuurlijk is het belangrijk de geheime politie niet te verwarren met de reguliere politie en ordehandhavers, al is er zeker overlap.)
Onderhandelingsstrategieën of informatie stelen. – Wapenbeheersing, verdragen, zakelijke onderhandelingen.
Om wetenschappelijke en filosofische inzichten in het menselijk bestaan te verbergen.– Een van de dingen waar repressieve samenlevingen bang voor zijn, zijn nieuwe ideeën en nieuwe manieren van denken. Er zijn wetenschappelijke vorderingen gemaakt die een revolutie teweeg kunnen brengen in de manier waarop de mens zichzelf ziet; maar voor sommige mensen vormt dit een potentiële bedreiging voor hun macht. De nieuwe technologieën kunnen mogelijk ook onze ouder wordende familieleden helpen, bijvoorbeeld als ze op een humane en consensuele manier worden gebruikt. Maar het is een moeilijke filosofische verschuiving om te erkennen dat onze eigen 'stille' gedachten nu misschien niet privé zijn - of misschien niet echt de onze. Dit is een van de moeilijkheden om mensen inzicht te geven in mind control-misdrijven. (Denk er ook aan dat mindcontrollers geen scrupules of beperkingen hebben tegen het gebruik van leugens of bedrog of het bezoedelen en ontheiligen van enige religie in een poging om mensen te manipuleren.)
Menselijke cavia's voor medisch of psychologisch onderzoek. – Als mensen eenmaal onder voortdurend, invasief toezicht staan, kunnen ze proefkonijnen worden voor elke vorm van medische of psychologische menselijke tests die voortdurend moeten worden gecontroleerd. Dit is nu een lucratieve business. Als een persoon bijvoorbeeld op een dag door welke methode dan ook "uitgeschakeld" zou worden en een stukje huid was ingesmeerd met een chemische stof die in ontwikkeling of zorgwekkend was, dan konden de onderzoekers de eigen reactie van de persoon op de mogelijke vergiftiging bekijken. Psychologisch onderzoek heeft een nog groter potentieel voor misbruik. Echte 'veldtesten'.
Om de voortdurende mind control samenzwering in stand te houden. – Omdat er wreedheden zijn begaan, worden er nog steeds wreedheden begaan om ze te verbergen. De mind control-technologie en het intimidatienetwerk worden gebruikt om het geheime systeem geheim te houden, klokkenluiders te straffen en natuurlijk de winst te vergroten, wat de menselijke waardigheid ook kost.
Conclusies – Gezien het feit dat er een lange lijst van mogelijke motieven is, honderden mensen die (minstens) beweren het slachtoffer te zijn van precies dit soort technologie, de bekende ontwikkeling van de technologie, een geschiedenis van dergelijke misbruiken en de voortdurende doofpotaffaires van erkende MKULTRA en andere mind control-slachtoffers in de bevolking, lijkt het redelijk om te concluderen dat niet-consensuele tests en intimidatie nog steeds plaatsvinden met de nieuwste technologie. De vragen zijn, wie zijn de slachtoffers, hoeveel zijn er, wat werd en wordt hen aangedaan en hoe kan deze buitengerechtelijke marteling van de binnenlandse bevolking zo snel mogelijk worden gestopt.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech