Straatintimidatie wat te doen als je als man verbaal word aangevallen ?

Ruis, gepost door: nn op 09/08/2021 08:03:27

Straatintimidatie tegen mannen.

https://www.ad.nl/utrecht/emma-23-heeft-veel-last-van-straatintimidatie-...
Straatintimidatie is een onderwerp en terecht. In artikel waar van Link word zeer terloops gemeld dat ook mannen verbaal worden aangevallen op straat " Bij mannen is dit nageroepen worden met beledigende opmerkingen. "
Ik wil het wat betreft aanvallen op mannen wat breder benoemen dan alleen homofobe aanvallen. Hoe wel al dan niet vermeende seksuele " deviantie " in de opinie van de aanvaller een uitgangspunt is voor de aanvaller(s) .
De aanvallers zijn niet alleen mannen maar ook vrouwen en zeker ook kinderen als mannen worden aangevallen.
Het word niet serieus opgepakt als ik een melding doe en ik denk dat geen unieke ervaring is. Nota bene ik woon niet in een grote stad maar in een dorp waar dan ook het merendeel van de straat intimidatie die ik ervaar plaats vind. Wat er word geroepen is " homo " maar meestal " pedo " ook wel " enge pedo " met toevoeging van mijn familie naam door kinderen inde leeftijd van een jaar of zeven tot en met een jaar of elf waar in enkele gevallen een volwassene een ouder denk ik aanwezig is. Ik ken die mensen niet. Vaak uit migranten minderheden maar niet alleen maar. Migranten zijn in het dorp waar ik woon een kleine minderheid in vergelijking met de grote stad. Melden bij de politie heeft weinig zin ik kreeg uiteindelijk een email met als conclusie van uit de politie wijkagent dat ik maar eens met mijn huisarts moet gaan praten. Geweld tegen mannen word niet serieus opgepakt door overheid instanties vind ik. Veel mensen zijn nu zonder grens in hun gedrag dat is niet afhankelijk van leeftijd van jong tot oud. Maar het moet gezegd dat gedrag is meer algemeen bij primitieve achterlijke mensen en bij kinderen en tieners. In die kringen is het recht van de sterkste wat de toon zet helaas. Er is daar alleen " respect " voor keihard geweld. Wat moet je dan als je niet in staat bent tot dat geweld dat er een rem op zit . Het is toch echt de mens is de mens een wolf. Wat ik stel is dat als je je niet beschaafd kunt of wilt gedragen blijf dan in de omgeving waar je woont en ga daar niet buiten blijf in je flat gebouw blijf in je straat of buurt . Tot je het tegendeel hebt bewezen. Heel erg als je doelwit bent van zulke primitieve lieden en in de zelfde flat moet wonen. Daar moet toch echt wat gebeuren gezien de lange wachttijden voor met name sociale huur woningen. Er moet een keuze zijn . Wil je bijv. niet tussen de gezinnen wonen ? Dan moet er een keuze zijn. De gezinnen zijn vaak het meest problematisch denk ik en jonge mannen die ik omschrijf als primitief en achterlijk. Junks in woon containers zetten zo als al gebeurd ? Het gaat niet om een handvol het gaat om hele stadsdelen hele buurten hele straten en flats in dorpen en niet alleen maar om junks die problemen veroorzaken. Sociale verhuurders en gemeenten willen daar niet aan straat verboden voor een hele buurt alleen omdat je in een bepaalde buurt woont ? Nee. Maar wel voor die bewoners die te primitief en te achterlijk zijn om in de openbare ruimte te zijn.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech