Leve de islam van af het podium.

Ruis, gepost door: nn op 07/06/2020 06:09:40

Leve de islam van af het podium tijdens anti racisme demo daar neem ik afstand van als Atheïst.

Als er zo ongeveer Leve de islam word geroepen van af het podium tijdens een anti racisme demo wat is gebeurd min of meer door Afriyie en de demonstranten gaan daar massaal in mee dan maak ik me zorgen als atheist. Als ik in die massa had gestaan wat had ik me in het nauw gevoeld geweten als er leve de islam of variant daar op werd geroepen. Ik schrijf islam altijd met een kleine letter nooit met een hoofdletter. Tegelijk denk ik kan zo'n anti racisme demo worden gekaapt en door wie ? Ik zag de zwart rode vlag van het anarcho communisme in Rotterdam toen ik een nieuws item over die recente anti racisme demo zag. Een groepje weigerde volgens de reportage weg te gaan en in dat groepje was de zwart rode vlag. Jammer genoeg anarcho communisme als ideologie te radicaal voor vrij wel iedereen in die anti racisme demo s in Nederland. Maar de islam als ideologie niet blijkbaar.
Hoe kan je verwachten in een politiek economisch systeem dat op uitbuiting is gebaseerd de kern van het Kapitalisme ooit gelijkheid te krijgen in beloning bijv. Je hoeft je niet te verdiepen in Linkse theorie je hoeft alleen maar naar je loonstrookje te kijken en je "vaste lasten ". Ik realiseer me dat ook atheisme in Nederland een "witte "aangelegenheid is zo als ook Anarchisme. Enkele jaren geleden was ik kort lid van https://devrijegedachte.nl/ In dat kader ben ik toen naar de jaarlijkse lezing en " vrijdenker van het jaar " bijeenkomst geweest. Publiek " witte " heren met stropdas in colbert en een kleine minderheid aan dames. Er was slechts een persoon die daar wat uit de toon viel in dat gezelschap en wel op het podium als vrijdenker van het jaar gevierd . Een schrijver een " afvallige " ex moslim Hafid Bouazza nog even opgezocht dat was in 2014 wat gaat de tijd toch snel. Een " afvallige " ex moslim op het podium van een anti racisme demo ja graag wat mij betreft. Wat betreft De Vrije Gedacht : na afloop van de lezing was er een glas bier bij de toegangsprijs in begrepen en daar na naar huis. De Vrije Gedachte is blijkbaar zo onbekend inmiddels of oninteressant dat het zich kan veroorloven niks aan veiligheid te doen tijdens een lezing zo zag ik toen in 2014 ook niet als er een "afvallige " moslim op het podium word gevierd.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Hafid_Bouazza


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech