Nederlands, beruchte racistische drift

Ruis, gepost door: nn op 01/03/2017 03:01:01

Waar: Alhakan Morilla, Spain
Wanneer: 01/03/2017 - 13:16

Wilders sociopaat onzin, ga weg naar waar je makkelijk nationaliteit krijgen, maar nu al hebben, naar Tel Aviv, uw ware vaderland!


"Logisch, is het niet mogelijk om onderwerpen aan dienstbaarheid aan de mensen zonder inferiorizarlos deel door een deel. En racisme is alleen de emotionele, affectieve verklaring, soms intellectueel, van deze minderwaardigheid". Frantz Fanon

Maar schijn kan vaak verwarren! Dus, op zoek naar de foto van de islamofobe extreem-rechtse zelfvoldaan, waanvoorstellingen vreemdelingenhaat, Nederland demagoog Geert Wilders kan een vermeende archetype van 'ras' lijken bedacht door de mislukte Führer van Duitsland in 1945. Hoewel Nietzsche en afirmase dat "pure race is pure onzin," misschien zijn er zelfs mensen die dat nodig achten met een kapsel te poetsen, naar nul boven de oren en geverfd gouden reflecties, kon je een extra in een film over de II maken wereld oorlog, het spelen vg een nazi-officier gedegenereerd.

Niets is verder van de werkelijkheid. Execrable antisemitische gespecialiseerd in de Maghreb, verbergt een geheime liefde in het Arabisch schiereiland, maar je gaat 'atheïst' (zoals sommige Amerikaanse katholicisme 'atheïst door de genade van God'). Die bewondering beleden schaamteloos te reserveren voor de staat Israël. verluidt toerist toewijding die hem naar de Zionistische staat te bezoeken meerdere malen, zei hij 'backpacker', vergezeld door zijn broer Paul, die nu veracht hem publiekelijk voor zijn hate speech. De 'nationalisme' trashy deze onbezonnen, brutale huichelaar en verrader, laten we het in het publieke bewustzijn in het Spaans sprekende Staten.

En we de behandeling van deze arrogante oaf het land van tulpen in een vorig artikel (zie 'Almeria zulu'), waarbij we benadrukken dat in zijn obsessieve toewijding anti-Arabische propaganda, begon zijn avonturen met de artistieke pseudoniem Scarlet Pimpernel (The Scarlet Pimpernel). Hij vergeet onder haar brutaliteit ten behoeve van kansarme immigranten, en sociaal gediscrimineerd in hun federatieve koninkrijk, dat etnocentrische chauvinisme leidt met imitatie van Le Pen, Trump en Poetin heeft een hoog risico.

Bijvoorbeeld, wanneer kolonies zoals die in Nederland is Nederlands Caribisch hold genoemd. Wat een aldaar die dit feit weten! Ja, dezelfde die al eeuwenlang het aanvallen van de Spaanse kolonialisme in Amerika, maar anderen met cynisme neus varkensvlees, gingen en hun echte geplant tot vandaag aan de Venezolaanse kust (Bonaire, Sint Eustatius en Saba) en de Caribische eilanden : Curaçao, Aruba en Sint Maarten.

We moedigen de ALBA en alle Latijns-Amerikaanse landen om te helpen verdedigen zijn eigen persoonlijkheid onder de autochtone bewoners van deze enclaves in West-Indië oproepen van de Nederlands-Indië; op zelfbeschikking van de Verenigde Naties voor de volledige ontkoppeling, erkend voor de koloniën bij de VN nodig. Eén ding is vrijwillig toegeschreven aan een echt democratisch regime, en een ander merk Kunta Kinte die het midden chauvinistische señorito in de metropool veracht. Het dient het excuus dat de partij arrogante Wilders 'minderheid', zelfs stijgen. Hij is nog steeds voorzitter van de Raad van Ministers Mark Rutte behoort tot de bovenliggende partij die de vorige splitsen, en neemt deel aan racistische 'witte' Pimpernel agenda om de bloedende juiste kiezers bevatten.

En het meest schokkende is nu. Hoe kunt u dit doen belachelijk, grotesk buffoons stemming als Geert Wilders, of imiteren dit hersenloos cabezacuadrada net als het Nederlandse recht! Niet van plan om te geloven dat dit een persoonlijke hobby. Want het zijn landgenoot Lizzy van Leeuwen, de Nederlandse historicus specialist emigranten naar voormalige koloniën, die de moederlijke oorsprong van 'Matamoros' Geert Wilders ontdekt zou zijn. Hij publiceerde het in detail in de krant Der Groene Amsterdammer. Van Leeuwen zegt gegevens die Largemouth Pimpernel grootmoeder van moederskant, Johanna Meijer-Ording, behoort tot een Joodse familie in Indonesië ranzig. Dit zou zijn israelofilia, zijn openlijke zionistische kolonialisme apartheid in het Midden-Oosten liefde en islamofobie te verklaren. Echter, zeker van te zijn louter toeval dat een aantal jaren in een Joodse kibboets in bezet Palestina werkte, en is getrouwd met de joodse Krizstina Marfaï (vergeet niet dat de 'lijn' Hebreeuwse die van die bekentenis moeten trachten te houden maternale) lijn. Niet dat we iets tegen volgelingen van Mozes. We houden van de enorme erfenis van onze oude sefardische / Andalusische cultuur. Maar een Jood stiekem bezig in de schaduw verachtelijke nazibeleid interbellum geeft ons walging.

We noemen een aanwinst voor alle producten en zakelijke relaties met Nederland boycot, en dat kan in de toekomst worden vastgesteld. Als Viktor Orban in Hongarije wil politieke prostituee van Putinism en trumpismo is uw probleem. Maar het kan de inmenging van internationale nazi-Zionisme in West-Europa niet tolereren, met zijn lobby diamant markt en de Nederlandse zaden en discrimineren burgers antisemitische stijl, dat staat buiten de EU, waar de 'concentratiekamp' naar 's werelds grootste blote hemel beleid handhaaft: Gaza.

Wilders sociopaat onzin, ga weg naar waar je makkelijk nationaliteit krijgen, maar nu al hebben, naar Tel Aviv, uw ware vaderland! Als je niet thuishoren, schuim, de Erasmo bewonderenswaardige Nederlandse Nation, Jheronimus van Aken -De Bosco, Van Eyck of Huygens! Omdat de smeltkroes van culturen en volkeren altijd herboren waar nieuwe beschavingen naar grootsheid van de mensheid.

Al-Hakam Morilla Rodriguez, coördinator Andaluza uitgifte: @lascultura


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech