Nijmegen against hate laat Pegida spreken

Nieuws, gepost door: nn op 10/02/2017 02:09:38

Wanneer: 10/02/2017 - 21:11

We wisten het al. We hebben het geweten. De demonstratie ‘Nijmegen Against Hate’ was een volgend dieptepunt in het ‘linkse verzet’ tegen de voortdurende escalatie van rechtse oprispingen.

Trump, Wilders, Le Pen en ook Pegida konden alleen maar zo groot worden doordat linksige types ze zo eindeloos veel ruimte hebben gegeven. Laten we het even houden bij het gebied dat als Nederlands territorium geclaimd wordt: sinds de opmars van nieuw-rechts in het begin van dit millennium, schieten linksige types in een tolerante kramp van vrijheid van meningsuiting kramp zodra fascistoïde types het woord nemen. In plaats van aan belangrijke standpunten (die onveranderlijk zouden moeten zijn) over discriminatie vast te houden, wordt rechtse kots getolereerd en zelfs gefaciliteerd.

Vandaag werd een Pegida spreker getolereerd en beschermd door organisatoren van de demonstratie ‘Nijmegen Against Hate’. Het is moeilijk om woorden te vinden om aan te geven hoe pijnlijk dit is, hoe waanzinnig. Op het moment dat het algemeen geaccepteerd is dat duizenden mensen verdrinken en in gruwelijke kampen opgesloten worden aan de grenzen van Fort Europa. Op het moment dat racisme en allerlei intolerante bullshit algemeen geaccepteerd worden. Dat moment is nu. Het is veel te laat om de wereld met liefde te willen veroveren, en sowieso absurd om een podium te bieden aan een vijand van vrijheid en menselijkheid.

Het was al genoeg dat politieke partijen (uit welke hoek dan ook) die allemaal medeverantwoordelijk zijn voor de huidige situatie het podium betraden. Het laten spreken van Michael Jansen was een bizarre misser die elke voorgaande speech teniet heeft gedaan. Ja dit is 2017, en ja de moderne fascisten zijn overal te vinden. In plaats van ze te tolereren moeten we hun woorden en daden onmogelijk maken. Net zoals het de hoogste tijd is de uitsluitende uitbuitende staat (en haar structuren) van vandaag aan te vallen. We kunnen niet langer in dit linksige gezever blijven hangen. Nooit meer fascisme.

“Ga niet achteraf zeggen: ‘I told you so’, of ‘Wir haben es nicht gewusst’, maar handel met de kennis van nu en kom in opstand!”Wie: 
nn

Mag het iets concreter dan "een Pegida spreker getolereerd en beschermd door organisatoren van de demonstratie ‘Nijmegen Against Hate’"?
Wie zou deze "Pegida spreker" zijn en waar blijft het bewijsmateriaal?Wie: 
nn

Er was een demonstratie tegen haat/trump met allerlei sprekers, waaronder een Pegida spreker. Mensen die leuzen begonnen te roepen werden tot stilte gemaand door de organisatie. Een en ander aan discussie is op facebook( ja sorry) te lezen https://www.facebook.com/events/1327717673969066/?active_tab=discussion
.Wie: 
nn

Michael Jansen vandaag op het podium en eerder op een Pegida bijeenkomst naast Pegida leider Edwin Wageveld

Foto: 


Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

De organisatie van de ‘Nijmegen Against Hate’ manifestatie heeft op vrijdag 10 februari 2017 - de ongekende blunder gemaakt door - Pegida Nederland activist en Nederlands Verbond lid Michael Jansen (Nijmegen) letterlijk een podium te gegeven om zijn racistische opvatting te verkondigen. En of dit alles nog niet krankzinnig genoeg was waren de Nederlandse Volksunie (NVU) neonazi’s Adé Jansen en zijn vrouw Frieda Bastiaans en de Zwart Front fascist Ritchie Kolvers ook aanwezig bij deze manifestatie.

Spreker Michael Jansen is de agressieve rechtsextremist die een geweldloze anti Pegida activist - met zijn krukken - te lijf ging tijdens de Pegida manifestatie in het Hogelandsepark in Utrecht op acht november 2015.

Ook op vrijdagavond 4 november 2016 zocht Michael Jansen - met een stel extreemrechtse maten - de confrontatie met linkse tegenstanders. Ditmaal met vergaderende Anti-Zwarte Piet actievoerders voor cultuurhuis De Klinker in Nijmegen.

Tijdens de nationale Sinterklaas intocht 2016 in Maassluis maakte Jansen deel uit van een groep van 20 tot 25 neonazi’s en rechtsextremisten. Beruchte en veelal gewelddadige figuren uit Blood and Honour scene (Barry Kluft, Tom van den Hoek, Willem van Dijk, Wesley Hols), de uitbaters van neonazi kroeg ‘De Nationalist’ (John Willemse en zijn vriendin Patricia Visser) en rechtsextremisten van Identitair Verzet waaronder Paul Peters en Floris Groeneveld.

Foto 1. Met krukken rechtsextremist Michael Jansen (Nijmegen) en daarachter in zwarte jas de Belgische Voorposter Seth Van Passel.
Foto 2. De Nederlandse Volksunie (NVU) neonazi's Adé Jansen.
Foto 3. In de donkergroene leren jas de fascist Ritchie Kolvers van Zwart Front. De rechtsextremist met de megafoon is Ruben Rosiers.

Foto: 
Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

" Trump, Wilders, Le Pen en ook Pegida konden alleen maar zo groot worden doordat linksige types ze zo eindeloos veel ruimte hebben gegeven. " Wie wil er dan nog verder lezen ? Triest en arrogant dat het sinds lange tjjden falen van links door jou zo word afgedaan. Mogelijk zie jij liever een directe aanval ? Zo als rellen organiseren in buitenwijken van Europese steden vb. Parijs waar bij de laatste buurtwinkel met levensmiddelen word geplunderd en in brand gestoken ?
Je zal er maar moeten wonen. Hoe kom je er nog weg als je een klein inkomen hebt ? Niet. Er word door bewoners van dat soort ramp plekken uit lijfsbehoud weggekeken bij criminaliteit intimidatie drugshandel enzv. Verkrachting voor al van vrouwen is in de buitenwijken van Parijs niet ongewoon om het voorzichtig te zeggen de daders niet bij de politie.
De positie van vrouwen is zwak in dat soort buurten stadsdelen dan blijft het niet bij nafluiten en sissen. Opvallend genoeg breken er grote rellen uit in Parijs als er een jonge drugsdealer zou zijn " verkracht " maar word verkrachting van vrouwen en meisjes blijkbaar niet een reden gevonden om grootschalig te gaan rellen.
Ik zag op een video kanaal dat de Franse president de jongen die zou zijn mishandeld en verkracht bezoek bracht. Overigens is op het filmpje van de aanhouding niks te zien van een verkrachting tenminste ik zag niks het was dan ook niet een erg duidelijk fimpje.
Wanneer heeft die president j zich zo om vrouwen en meisjes bekommerd die gedwongen wonen in die verschrikkelijke omgeving na te zijn verkracht vaak meerdere keren te zijn verkracht ? Wie is er de baas in de flats waar de werklozen wonen in de armoe stadsdelen als je er woont weet je het antwoord namelijk asoos criminelen degene met de grootste bek en zonder geweten.Wie: 
dan zo maar

Bij "linksig gezever" denk ik aan boerka verdedigers.
Sommigen weten blijkbaar niet dat de nazi's toen gewonnen hebben. Ze leven niet voort in de gedaante van pegida voor zover ik weet.
https://everythingisarichmanstrick.webs.comWie: 
nn

Love Trumps Hate? Liberalism’s False Opposition to Trump: https://www.indymedia.nl/node/38337Wie: 
nn

.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech