[A*dam]Swammerdamstraat 12 15.00 Ontruiming!

Nieuws, gepost door: Kraakgroep Amsterdam Oost op 18/04/2012 04:01:23

Wanneer: 18/04/2012 - 12:18

De Swammerdamstraat 12 te Amsterdam, die afgelopen zondag is gekraakt zal om 15.00 door middel van ME worden ontruimd!


Wij hebben jou hulp nodig om de mensen een hart onder de riem te steken en met de logistieke zaken, zoals spullen uitverhuizen.

De driehoek heeft permissie geven, omdat de eigenaar aannemelijk heeft gemaakt dat hij zogenaamd nu aan de slag kan gaan. De gemeente gaf aan dat de monumenten procedure weinig kans van slagen heeft en dus mag de eigenaar zijn duistere praktijkjes na de ontruiming voortzetten. Opmerkelijk details is dat de welstandscommissie de vergunning heeft afgewezen.

Dit zal inmiddels de 3e ontruiming in zeer korte tijd zijn! Kom dan ook de bewoners helpen!

Tags: amsterdam kraken ontruiming


Wie: 
nn

Alarm, platte petten vallen de mensen lastig die helpen!Wie: 
Kepler

Terwijl het pand op de nominatie staat om een monument te worden, er een negatief advies ligt over de bouwaanvraag van oktober 2011 en er sinds de ontruiming alleen maar is uitgesloopt, heeft de officier van justitie besloten het pand te ontruimen om 15.00 uur.

De cowboys van het politieburo 's Gravesandeplein konden het echter niet laten om de bewoners die bezig waren hun spullen te verhuizen al voor die tijd lastig te vallen. Mensen werden gevraagd om identificatie, gedreigd met preventief fouilleren en gearresteerd. Ook de twee bakfietsen werden in beslag genomen.

Pand is inmiddels ontruimd en er zijn minstens twee mensen gearresteerd. De advocaat en de arrestantengroep zijn geinformeerd.

Dit verhaal zal een staartje krijgen..Wie: 
nn

http://twitpic.com/9b8rn8

Foto: 


Wie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

op een plattepetten busje na is de gestrekte arm van de wet, met mede nemen van het waanzinnige circus van 12+ bussen, waterkanon, romeo's, paarden, arrestanten bussen, motormuizen, scooterpannekoeken etc etc dat ze uit de "turkse president staatsbezoek" kast hadden getrokken weer vertrokken.
2 arrestanten voor "diefstal/heling", de bakfietsen met de zogenaamd gestolen waar (maar eigenlijk natuurlijk prive bezittingen van de krakers) zijn nu onbeheerd (maar gelukkig wel op slot) aan de overkant van het buro ruyschstraat gepleurd.
De eigenaar heeft op dit moment zowaar nog wat uit te slopen gevonden in het pand en is nog maar wat historische delen in puin in zijn aanhanger aan het tyfen.
het is nog onbekend hoe het gesteld is met de persoon die naar het ziekenhuis is gebracht.Wie: 
nn

Circus van de staat komt nadat de bewoners al waren opgepakt nog even de straat in rijden om te zien dat er ook echt niemand meer in het pand aanwezig was.

Foto: 


Wie: 
nn

diefstal eigen bezittingen.

Foto: 


Wie: 
nn

PERSBERICHT: Monumentaal koetshuis Amsterdam ontruimd voor leegstand en vernieling
https://www.indymedia.nl/node/3806Wie: 
nn

zijn de arrestanten al vrij?Wie: 
nn

Gisterenavond zijn ongeveer 40 sympathisanten naar het cellencomplex in zuidoost gegaan om met lawaai te demonstreren tegen de ontruiming en arrestatie van de bewoners.

Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech