Zeg NEE tegen ZP Ahoy Rdam

Aankondiging, gepost door: nn op 25/10/2016 10:03:20

Waar: Rotterdam Ahoy, Ahoyweg 10, Rotterdam, Netherlands
Wanneer: 27/11/2016 - 12:45

De club van Sinterklaas (SBS o.a.) heeft besloten om de uitspraken van meerdere instituties met betrekking tot Zwarte Piet te negeren en vooralsnog een groot evenement te organiseren voor kinderen en hierin traditionele Zwarte Pieten te gebruiken.


Dit is waar wij zeggen: tot hier en niet verder.

Als een logische volgende stap hebben wij besloten om een tegenreactie tegen racistische indoctrinatie te geven. Wij accepteren niet dat donkere kinderen langer de dupe moeten zijn van een "traditie" die in een multiculturele samenleving een groepering buiten sluit.

In samenwerking met Kick Out Zwarte Piet

Voor updates en om je vrienden uit te nodigen voor dit evenement: https://www.facebook.com/events/1098467343607717/Wie: 
nn

woensdag 23 november 2016 om 16:37

Lieve mensen,
Aanstaande zondag is het zover en hierbij de meest recente update.

Afgelopen maandag zijn wij in gesprek gegaan met gemeente en politie naar aanleiding van de kennisgeving die wij hebben gedaan voor onze demonstratie & manifestatie op het Zuiderparkplein (voor Ahoy) en hebben hierbij aan onze gemeente wettelijke plicht voldaan. Om onze goodwill te tonen (gezien de framing in de media en door onze burgermeester Aboutalen zelf) zijn wij met hen in gesprek gegaan om de veiligheid te kunnen bespreken.
De afspraken die zijn gemaakt is dat wij een concessie hebben gedaan op de manifestatie locatie. Eveneens weer om onze goodwill te tonen, en om de veiligheid van onze deelnemers te garanderen. Hierbij is de afspraak gedaan dat wij het terrein P3 krijgen om onze manifestatie te houden en dat er een kleine groep van 5 man het plein op mag onder begeleiding van politie.
De politie heeft vervolgens hun advies gegeven aan burgermeester Aboutaleb.

Wij zijn zojuist gebeld door de gemeente om het besluit na aanleiding van het advies te horen te krijgen. Burgermeester Aboutaleb (schuilend achter gemeente Rotterdam, wat niet kan aangezien meerdere partijen het oneens zijn met het inperken van ons recht tot betoging & meningsuiting - EVRM & Grondwetten) heeft hij besloten dat deze kleine groep van 5 personen onder begeleiding van politie niet mag. Opnieuw wilt burgermeester Aboutaleb een totalitair en autoritair besluit nemen tot het inperken van onze vrijheid van betoging ondanks onze goodwill.
OPNIEUW WILT ABOUTALEB MENSENRECHTEN SCHENDEN: TOT HIER EN NIET VERDER!

Dit is een open brief: deel zoveel mogelijk!

https://www.facebook.com/events/1098467343607717/permalink/1129261940528...Wie: 
nn

Manifestatie voor vrijheid van meningsuiting & een inclusief Sinterklaasfeest!

PRAKTISCHE INFORMATIE
Locatie manifestatie: Ahoy Rotterdam
Verzamelplaats: 12.00 uur theater Zuidplein (naast ABN AMRO Bank)
Aanvang programma: 13.00 uur
Einde programma: 15.30 uur
Bijdrage: U-Niq, Jerry King Luther Afriyie, Jessy de Abreu, Insayno, Gikkels, Kunta Rincho en veel meer!

Op 12 november zijn er 200 vreedzame demonstranten met politiegeweld in Rotterdam opgepakt, omdat zij gebruik van hun vrijheid van meningsuiting wilden maken. De vreedzame burgers waren onderweg naar Maassluis om zich met behulp van anti-Zwarte Piet T-shirts en spandoeken uit te spreken tegen de racistische karikatuur Zwarte Piet.
De mensenrechtenorganisatie Amnesty International heeft in een verklaring laten weten zich ernstig zorgen te maken over de mensenrechtenschennis tijdens de gewelddadige arrestaties. Zowel het demonstratieverbod als het beëindigen van het protest was volgens Amnesty disproportioneel en onrechtmatig. Amnesty wil een onafhankelijke onderzoek naar het optreden van de politie en burgemeester Ahmed Aboutaleb.

Op 27 november gaan wij van 13.00 uur tot 15.30 uur een krachtige manifestatie houden bij Rotterdam Ahoy. Tijdens deze krachtige manifestatie gaan wij in gemeenschappelijkheid onze mening over racisme uiten op een vreedzame manier. Tijdens de Manifestatie kun je je laten inspireren door krachtige toespraken afgewisseld met poëzie en live muziek van o.a. U-Niq, Jerry King Luther Afriyie, Jessy de Abreu, Insayno, Gikkels en Kunta Rincho. Het volledige programma volgt snel!

DE CLUB VAN SINTERKLAAS
Op hetzelfde moment organiseert SBS6 in Ahoy Rotterdam ‘De club van Sinterklaas’ met honderden racistische Zwarte Pieten. SBS6 en de stad Rotterdam verzaken in hun maatschappelijke verantwoordelijkheid om de sinterklaastraditie een inclusief feest voor alle kinderen te realiseren. Wij eisen een sinterklaasfeest dat niemand buitensluit en alle kinderen evenveel plezier verzorgt.

BLIJF NIET THUIS!
Jouw aanwezigheid is hier van essentieel belang. Breng minimaal één andere persoon mee en laten wij luid en eensgezind onze stem laten horen voor een Nederland dat racisme en politiegeweld niet langer tolereert!

De politie en de gemeente zijn hiervan op de hoogte gesteld. De locatie is goedgekeurd door de Burgemeester. We maken hierbij gebruik van ons grondrecht zoals vernoemd in artikel 9 van de Nederlandse grondrecht!

In samenwerking met Kick Out Zwarte PietWie: 
nn

Anti-Pieten zetten demonstratie in Rotterdam door
http://www.ad.nl/dossier-nieuws/anti-pieten-zetten-demonstratie-in-rotte...


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech