EU resolutie tegen houding Wilders.

Nieuws, gepost door: nn op 13/03/2012 03:12:00

Wanneer: 12/03/2012 - 23:55

EU vs Wilders

Daar waar Rutte en Verhagen zich doof en blind houden inzake de houding van Wilders tegenover de rest van de wereld gaat de EU wel inzetten dmv een resolutie.
Nu onze internationale vriendschappen en handelsbelangen ondermijnd worden door de volledig doorgedraaide Wilders zal deze regering onder druk van de EU zijn "zegeningen" moeten tellen en normaliter moeten aftreden.

De uitstraling van Wilders heeft ondertussen het CDA/VVD/SGP de extreem rechtse hoek ingetrokken.
Nu is het afwachten of deze regering de resolutie serieus gaat nemen, of dat zij doorgaan om Nederland voorgoed naar de verdommenis te helpen.
Preventieve actie's zijn verantwoord en noodzakelijk wanneer deze regering in gebreke blijft.

Tags: extreem rechts Nazi's Wilders


Wie: 
nn

Bovenstaand artikel is de maatstaf van de mening van velen.
Het is echter niet in overeenstemming met de werkelijkheid.
Citaat:
De uitstraling van Wilders heeft ondertussen het CDA/VVD/SGP de extreem rechtse hoek ingetrokken.
Dit klopt niet.
Op het moment dat CDA en VVD deelnemen aan deze regering,
erkennen CDA en VVD zelf extreem-rechts te zijn.
De PVV wordt hierbij gebruikt als bliksemafleider.

Niemand zegt bijvoorbeeld dat de VVD extreem-rechts is.
Dat is precies de bedoeling van de heersende klasse.
De pijlen zijn gericht op de PVV en CDA en VVD hebben
daarbij vrij spel zonder dat ze er van verdacht worden
extreem-rechts te zijn.
Helaas voor CDA en VVD zit niet iedereen in een politieke winterslaap.Wie: 
nn

Waren ze al extreem-rechts ?
Misschien wel, maar onder Wilders is er in ieder geval duidelijk geworden :)Wie: 
anarcho

FOCK machtsmonopolie, FOCK de EU!!! (kom op, wat is dit voor een rechtseruk shitsite geworden zeg?)Wie: 
nn

Probeer je eerst eens normaal uit te drukken wanneer je een reactie plaats.
Misschien maar eens naar school gaan of zoiets ?Wie: 
nn

Is er ook een bron voor bovenstaande beweringen of zuigt de plaatser van dit topic deze info direct uit z'n duim?

Het is verstandig om zorgvuldig om te gaan met termen als extreem rechts. Door alles en iedereen maar als extreem rechts te bestempelen word het steeds onduidelijker hoe gevaarlijk de werkelijk extreem rechtse clubjes zijn.
De VVD is een rechts neo-liberale partij, in de rechtse uithoek en racistisch dat wel, maar extreem rechts zijn ze duidelijk niet.
Het CDA is een christelijk conservatieve partij met een duidelijk rechts neo-liberale houding, ook zij zijn vaak racistisch, maar niet extreem rechts.

Overigens is het misschien nog wel gevaarlijker om te vertrouwen op actie van de EU. Als er een (ondemocratische) instelling is die een beleid van racisme en uitsluiting voert dan is het de EU wel.Wie: 
nn

Ja, er is een bron voor deze beweringen.
Met jou aanvulling geef je aan dat vlgs jou de rest van de wereld ongelijk heeft.
Gezien eerdere uitlatingen van Wilders en nu weer de site waarin ze Arbeiders uit voormalige oostbloklanden als A-sociale dronkaards en ruziezoekers bestempelen durven wij aan te geven gezien het stilzwijgen van Rutte en Verhagen dat deze regering extreem rechts is.
Komt misschien wat hard aan maar de feiten liggen op tafel.
Thanks.Wie: 
nn

Eensch met de vijfde reactie

Als het CDA en de VVD extreem rechts zijn, wat maakt dat dan clubjes als de VNU en Blood and Honour? Nog extremer rechts, het extreemst rechts?Wie: 
nn

' Ja, er is een bron voor deze beweringen.
Met jou aanvulling geef je aan dat vlgs jou de rest van de wereld ongelijk heeft.
Gezien eerdere uitlatingen van Wilders en nu weer de site waarin ze Arbeiders uit voormalige oostbloklanden als A-sociale dronkaards en ruziezoekers bestempelen durven wij aan te geven gezien het stilzwijgen van Rutte en Verhagen dat deze regering extreem rechts is.
Komt misschien wat hard aan maar de feiten liggen op tafel.
Thanks.'

Twee vragen:

1) Wat is de bron voor deze beweringen dan? Enkel stellen dat er een bron is, is discussie-technisch niet echt steekhoudend

2) Wie zijn ' wij' in bovenstaand treurig stukje proza?Wie: 
dec

Het is inderdaad zo dat die oorspronkelijke bericht redelijk vaag was, en met termen zoals extreem rechts gooien zonder onderbouwing is gewoon luiheid. Maar hier zijn een paar feiten:

Invoering hogere griffiekosten - Resultaat: Toegang tot de rechtbank wordt duurder en moeilijker - Ivo Opstelten VVD
Invoering nationale politie - Resultaat: Machtsconcentratie bij het ministerie voor Veiligheid en Justitie - Ivo Opstelten VVD
Invoering supersnelrecht - Resultaat: Verdachten hebben weinig tijd om een verdediging voor te bereiden - Piet Hein Donner CDA
Voorstel om de WOB af te schaffen - Beoogt resultaat: Onmogelijk maken voor de burger om informatie over de beslissingen van overheidsinstanties te verkrijgen - Piet Hein Donner CDA
Verhoging van huren door extra huurpunten - Resultaat: Verder afsluiten van de huurmarkt voor burgers met minder vermogen - Piet Hein Donner CDA
Uitbreiding bevoegdheden poitierechter - Resultaat: Zonder raadplegen van een rechtbank en degelijk proces kunnen verdachten meteen straffen tot een jaar worden opgelegd - Piet Hein Donner CDA
Blokkeren van een EU resolutie omtrent mensenrechtenschending door Israel in Gaza - Resultaat: Israel kan doorgaan met buitenproportionele geweld tegen civiele bevolking zonder consequenties - Uri Rosenthal VVD

Deze lijst is ver van compleet. Men zou het nog verder over de oorlog in Afghanistan en Irak kunnen hebben, of verdere uitholling van de rechtsstaat en de afbraak van het sociale stelsel. Elke keer stonden VVD en CDA ministers aan de bakermat van de betreffende wetgeving of beslissing. Een aantal van de genoemde wetten, uitspraken en maatregelen werden ingevoerd voor de tijd van de gedoogsteun door de PVV. Achter het rookgordijn van Wilders' rabiate retoriek zijn dus vooral twee andere partijen bezig. Worden ze daardoor extreem rechts? De antwoord op die vraag wil ik aan de lezer over laten.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech