Ontruiming vloek

Nieuws, gepost door: nn op 09/09/2015 09:07:46

Wanneer: 09/09/2015 - 06:49

De vloek (squat in scheveningen) is being evicted right now, some photos and a timeline here.

Watch a live feed here: http://185.52.224.3/
06:45 riotcops drive into the street
07:13 watertrower is trowing water on the roof, and almost hits the ppl.

07:15 more riotcops are arriving

07:30 ME wacht tot ze naar binnen kunnen.
ME rijd met shovel de voordeur er uit #DeVloek

07:40 ME is begonnen met door het dakzagen. #DeVloek #ontruimingWie: 
nn
Foto: 


Wie: 
nn

De eerste 2 arrestanten zijn via hijskraan naar beneden gebracht en worden ingeladen in het arrestantenbusje

Foto: 
Wie: 
nn

12.00 De Vloek: De strijd is nog niet gestreden! Nog steeds mensen in het pand aanwezig! :-)Wie: 
nn

http://devloek.nl/ .

Zie ook eerder:

zon 6 Sept: Vier en verdedig de onafhankelijkheid van De Vloek!, https://www.indymedia.nl/node/29382 .Wie: 
nn

13:50u in het pand bevinden zich nog steeds mensen in een lock-on.

13:53u GRIP 1 Brandweer met gepaste spoed naar Hellingweg in 's-Gravenhage grootschalige inzet, http://alarmeringen.nl/haaglanden/s-gravenhage/19646208/p2000-brandweer-...Wie: 
nn

na bijna 8,5 uur nog steeds niet volledig ontruimdWie: 
nn

15:52u Lock-on and at least 1 squatter still in he basement. More police units enter De vloek. Excessive amount of police material at the Hellingweg.Wie: 
nn

Brandweer al 1,5 uur bezig met een lockon.Wie: 
nn

https://twitter.com/Suysulucha says:

We just hear the last person screaming 'he is alive' while they pull him out of @DeVloek #devloek @pinknoisemedia
Wie: 
nn

Sneuneuzen van het AT en de Dienst Speciale Interventies vandaag ook ter plekke, https://www.facebook.com/ArrestatieteamNieuws/posts/1643108955927665
Wie: 
nn

omroep west: 10 arrestaties, 7 mannen en 3 vrouwen. 2 hadden zich vastgeketend, geen gewonden.Wie: 
nn

Maak lawaai voor de arrestanten van de Onafhankelijke Autonome Zone De Vloek! Make some noise for the arrestees of the Independent Autonomous Zone de Vloek! (short English summary below)

Kom vanavond, donderdag 10 september, om 19:30 naar de achterkant van het hoofdbureau van de politie haaglanden, (Burgemeester Patijnlaan 35), om de arrestanten van de Vloek ontruiming te laten horen dat we er zijn!

Gisteren is De Vloek, door een enorme politiemacht ontruimd. De ontruiming is live te volgen geweest op Pinknoise (http://185.52.224.3/). De Nederlandse staat heeft met deze ontruiming weer laten zien dat ze de belangen van het kapitalisme belangrijker vindt dan dat van mensen.

De activisten hebben zich tot het bittere eind verzet tegen het wegvagen van weer een sociaal centrum binnen de wereldwijde infrastructuur van vrijplaatsen. Zij deden dit geweldloos maar niet zonder gevaar. De ME kondigde haar komst aan, door te zeggen dat als ze niet vrijwillig het pand zouden verlaten, er ‘geweld zou worden gebruikt’. Zoals op de beelden te zien is zijn mensen meerdere keren door het waterkanon aangevallen.

In totaal zijn er 10 mensen aangehouden die in de Vloek waren. Ze zijn van hun vrijheid beroofd maar maken het naar omstandigheden goed. Het pand aan de Hellingweg in Scheveningen, waar 13 jaar lang culturele vrijplaats De Vloek haar activiteiten heeft ontplooid, en waar vorige week de nieuwe Onafhankelijke Autonome Zone is opgericht, werd na de ontruiming gelijk door de aannemer gesloopt.

We willen de dappere activisten een hart onder de riem steken door zoveel mogelijk lawaai te maken, buiten het hoofdbureau waar ze nu vast zitten. Neem alles mee dat lawaai maakt (en oordoppen), nodig je vrienden uit en laat je horen voor de helden uit De Vloek!

ENGLISH SUMMARY
Tonight at 19:30 we will gather behind the police station at the Burgemeester Patijnlaan 35, The Hague. This is the location where our comrades are being held. They defended the Independent Autonomous Zone De Vloek til the bitter end. We want to make some noise in solidarity with these brave activists.
Please bring your noise (and earplugs) and friends, to show solidarity!Wie: 
nn

Lawaai-demo voor de arrestanten van de vloek 19:30, https://www.indymedia.nl/node/29503 .Wie: 
De Vloek

Vandaag rond 18.00 uur zijn 4 van de 10 arrestanten vrijgelaten. Ze hebben allemaal een dagvaarding meegekregen wegens overtreden van artikel 138A (kraakwet). 6 andere arrestanten zitten nog vast op het hoofdbureau in Den Haag, waarvan een NN (anoniem). Zij worden morgen om 12:00 voorgeleid aan de rechter-commissaris, die beslist of ze nog langer vastgehouden kunnen worden.

Wij willen benadrukken dat er in tegenstelling tot berichten in de media en van de politie er GEEN stenen zijn gegooid.Wie: 
!koekblik!

Op maandag en dinsdag gebeurde er ook het een en ander bij de Vloek!!! Hier enkele fotoś

Foto: 


Wie: 
!koekblik!
Foto: 


Wie: 
!koekblik!
Foto: 


Wie: 
!koekblik!
Foto: 


Wie: 
!koekblik!
Foto: 


Wie: 
nn


Wie: 
nn

Mini Documentaire over de ontruiming van de Vloek op Scheveningen‬
https://www.youtube.com/watch?v=BEvXke76maw&feature=youtu.be&a

‪(DE VLOEK) De 2 laatste krakers worden verwijderd 9-9-2015‬
https://www.youtube.com/watch?v=RoWfejJAeyw

DE VLOEK ontruiming (deel 2) hellingweg scheveningen 9- 9- 2015
https://www.youtube.com/watch?v=uU6oZBS-wjg

‪DE VLOEK (DEEL 3) de sloop kan beginnen scheveningen 9/10-9-2015‬
https://www.youtube.com/watch?v=PdahkE0TssEWie: 
crosslinken kun je ook

Nieuws over de arrestanten van de Vloek ontruiming!, https://www.indymedia.nl/node/29555 .Wie: 
De Vloek

Vijf van de tien activisten die afgelopen woensdag vrijplaats De Vloek hebben verdedigd tegen ontruiming, worden nog vastgehouden tot aan hun rechtszaak op 23 september. Ze zijn gisteren over 5 gevangenissen in heel Nederland verspreid.

De vijf worden verdacht van het overtreden van de kraakwet (art. 138a) en openlijke geweldpleging (art 141). Een zesde persoon, die anoniem vastzat maar helaas toch is geïdentificeerd, heeft gisteren voor de snelrechter 500 euro boete gekregen (waarvan 250 euro voorwaardelijk en 100 euro aftrek vanwege zijn detentie van 2 dagen) voor het overtreden van de kraakwet en is inmiddels weer vrij. De overige personen werden donderdagavond met een dagvaarding vrijgelaten, waardoor ze nog konden deelnemen aan de lawaaidemonstratie voor de toen nog vastzittende arrestanten.

Wij eisen dat de Vloek 5 onmiddellijk vrijkomen!

Initiatief van onderop, ontruimd door stakingsbrekende agenten in dienst van het geld
De Vloek, al 13 jaar gevestigd in de haven van Scheveningen, heeft meer dan een jaar lang een actie-campagne gevoerd tegen de sloop van de vrijplaats en tegen de veryupping van de haven. De Vloek bood ruimte aan kunstenaars en non-profit initiatieven en werd wekelijks bezocht door honderden mensen. Een door mensen zélf opgebouwd anti-kapitalistisch en sociaal centrum. Dit initiatief is afgelopen woensdag ontruimd voor een prestigeproject voor de elite, door stakingsbrekende agenten in dienst van het grote geld.

De Vloek riep op donderdag 3 september haar onafhankelijkheid van het Koninkrijk der Nederlanden uit en stichtte de Onafhankelijke Autonome Zone De Vloek. De dagen erna werd met barricades en verf duidelijk gemaakt dat De Vloek zich tot het einde zou verdedigen tegen de ontruiming van de vrijplaats, en dat ze niet zomaar zouden wijken voor de rijken. De ontruiming van De Vloek begon op woensdagochtend met een ware invasie van de derde haven. Alleen al op de hellingweg reden 15 ME-bussen, 2 BRATRA wagens, twee waterwerpers en een Arrestatie-Eenheid en allerhande ander politiematerieel richting De Vloek, waar ze onthaald werden met verf en leuzen. Na het verzet op het dak verschansten activisten zich in het gebarricadeerde pand, waar er uiteindelijk 5 activisten door de BRATRA uit zijn gehaald. Bovenop het dak van de voormalige Piratenbar (concertzaal van De Vloek) hielden twee piraten met fakkels zich op in een kraaiennest. Het duurde twee uur en een verplaatsing van de kraan voordat de BRATRA het kraaiennest bereiken kon.

Daarna berichtte de politie triomfantelijk dat het pand leeg was… waar ze echter niet op hadden gerekend was dat 3 meter onder de grond er nog twee activisten in een lock-on zaten. Ruim 12 uur en een paar dozijn slijpschijven later werd de laatste activist vastgezet.

Geweld komt van de staat
We willen benadrukken dat er tijdens de ontruiming niet met stenen of glas is gegooid, wat er ook aan leugens beweerd mogen worden door de politie. Het is ons duidelijk dat deze leugens verspreid worden om de totaal absurde politie-inzet te verantwoorden. Al zeker een week voor de ontruiming betrok de politie een permanente observatiepost in het appartementencomplex tegenover De Vloek. Tijdens de ontruiming hebben de activisten in het kraaiennest daar duidelijk een scherpschutter op het dak zien liggen. Tegen de mensen die in het voorste deel van het pand werden gearresteerd is door de politie geschreeuwd dat als ze zich zouden verzetten, ‘er meteen geschoten zou worden’. Verder heeft de politie een ijzeren staaf van 1,5 meter dwars door een dak gegooid, een dak waarvan bekend was dat er zich mensen onder bevonden.

De valse berichtgeving van de politie, alsmede het verspreiden van de ‘Vloek 5’ over verschillende locaties in het land is een repressieve tactiek. Het uit elkaar halen en criminaliseren van de groep is een werkwijze die overduidelijk het breken van de solidariteit tot doel heeft. Wij zullen ons hierdoor niet laten intimideren en zetten onze strijd door. Wij zien het verzet tegen de ontruiming van De Vloek ten behoeve van een elite-project als legitiem en noodzakelijk.

Solidariteit = voor altijd!
Wij zullen onze solidariteit niet laten breken door de macht. Wij staan volledig achter de Vloek 5 en eisen hun directe vrijlating. Totdat dat gebeurd is zullen we iedereen oproepen om hun solidariteit te laten zien en horen bij de diverse gevangenissen en op straat! Zeer spoedig zullen wij acties aankondigen ter ondersteuning van de Vloek 5, en wij zetten onze strijd tegen stadsvernieuwing van bovenaf door!

Ideeën ontruim je niet!

Wij willen onze dank uitspreken aan een ieder die zich de afgelopen 13 jaar, en vooral ook de laatste weken, heeft ingezet voor De Vloek, voor vrijheid en voor autonomie.

Scheveningen, we gaan je missen.

De Vloek, zaterdag 12 september 2015

www.devloek.nl
facebook.com/devloek
twitter.com/devloekWie: 
De Vloek

[ENGLISH]

De Vloek evicted: Convict the repression! Freedom for the ‘Vloek 5’!

Five of the 10 activist who have been arrested last Wednesday for defending De Vloek against eviction will be held in custody until their court case on the 23th of September. Yesterday they have been spread over five different jails throughout the country.

The 'Vloek 5' are suspected of violating the anti-squatting law (art. 138a) and of public violence (art. 141). A sixth anonymous person eventually got identified and was brought before the 'super-fast-court' and got a 500 euro fine (of which 250 euro conditionally and 100 euro deduction because of its detention of 2 days) for breaking the anti-squatting law, and has now been released. The other people were released Thursday evening with a summons, just in time for them to join the noise demonstration which was held in front of the police station for those still in custody.

Bottom-up initiative evicted by capital-serving, strikebreaking cops.
De Vloek, situated in the harbor of Scheveningen was squatted 13 years ago. De Vloek has fought against it's demolition and against the yuppification of the harbor in an action campaign that lasted for more than a year. The Vloek offered space to artists and non-profit initiatives and was visited by hundreds of people every week. A DIY, anti-capitalist social center. This initiative was evicted last Wednesday, to make way for a prestige project for the elite, by capital-serving, strikebreaking cops. [1]

On Thursday September 3rd, De Vloek declared its independence from the Kingdom of the Netherlands and founded the Independent Autonomous Zone De Vloek. The following days, by use of barricades and paint, De Vloek made clear that it would defend itself against the eviction, and that it would not just give way to the rich. The eviction of the Vloek began on Wednesday morning with an invasion of the harbor. Just on the hellingweg (street of De Vloek) alone there were 15 ME-buses, 2 BRATRA ('fire and teargas-unit') vans, 2 watercannons, a SWAT-unit and all kinds of other police equipment driving towards the Vloek, where they were welcomed with paint and slogans. After resisting on the roof, activists went inside the barricaded building, where eventually 5 activists got cut out of and got arrested.
On top of the roof of the former 'Piratenbar' (concert hall of De Vloek) two pirates with flares held up in a crows nest. It took two hours and a displacement of the hoisting crane before the BRATRA could reach the crows nest.

After the removal of the pirates, the police reported triumphantly that the building was empty... however, they did not anticipate that 3 meters underground, two more activists where in a lock-on. Over 12 hours and a few dozen grinding wheels later the last activist was arrested.

Violence comes from the State
We want to emphasize that no glass or stones have been thrown at the cops, and that whatever may be claimed by the police is a lie. For us it's perfectly clear that these lies are intended to justify the absurd police presence.
From at least a week before the eviction the police manned a permanent observation post in the apartment building across from De Vloek. During the eviction, the activists in the crows nest clearly saw a sniper on the roof of that same building. To those who were being arrested in the front side of the building the police shouted that they would 'shoot immediately if anyone resisted'. Furthermore the police threw a 1,5 meter iron rod through a roof, while they knew there were people underneath.

False reports by the police as well as the spreading of the ‘Vloek 5’ throughout different jails in the country is a repressive tactic. This criminalization and breaking up of the group is used with the intent of breaking solidarity. But we will not be intimidated and we will continue our fight. We regard the resistance against the eviction of De Vloek and against a project for the elite as legitimate and necessary.

Solidarity = Forever
We will not let those in power break our solidarity. We fully support the 'Vloek 5' and demand their immediate release. Until then, we will call on everyone to show their solidarity and let it be heard on the streets and at the prisons. Very soon we will announce actions to support the ‘Vloek 5’. We will continue our fight against top-down urban development projects!

You can’t evict ideas!

We want to express our thanks to everyone that for the last 13 years and especially in these last weeks stood by De Vloek, for freedom and autonomy.

Scheveningen, we will miss you.

De Vloek, Saturday 12 september 2015

Notes:
[1] Dutch police have been on 'strike' because they feel they deserve a higher pay. The so called 'strike' includes not writing fines below 200€ and not assisting bailiffs for house evictions.Wie: 
De Vloek

Zaterdag 19 september en Zondag 20 september zal er een bus rijden naar de vijf gevangenissen waar de arrestanten van de ontruiming van vrijplaats De Vloek worden vastgehouden. Zij zitten nog zeker vast tot aan tot aan hun rechtszaak op woensdag 23 september. We zullen bij elke lokatie een lawaaidemonstratie houden om onze vrienden een hart onder de riem te steken en om ons uit te spreken tegen staatsrepressie. Wij eisen onmiddellijke vrijlating van de Vloek Vijf!

Wil je mee met de bus? Stuur dan een e-mail naar vloekvijf[at]riseup.net en vermeld op welke dag(en) je mee wil! Wij vragen een bijdrage voor een gedeelte van de kosten van de bus, met als richtprijs 7,50 per dag, of 12,50 voor beide dagen. De bus vertrekt beide dagen om 10:00 vanaf het Autonoom Centrum (Willem van Outhoornstraat 17 Den Haag) en komt daar ook weer terug. Je kunt ook met eigen vervoer komen. We maken zo snel mogelijk bekend hoe laat we bij welke gevangenis zijn, zodat mensen zich ook lokaal kunnen aansluiten of opstappen. Hou hiervoor en voor praktische updates onze website en Facebook in de gaten.

De Vloek 5 werden opgepakt nadat zij zich afgelopen woensdag hebben verzet tegen de ontruiming van vrijplaats De Vloek. De vijf worden verdacht van het overtreden van de kraakwet (art. 138a) en openlijke geweldpleging (art 141). Vijf andere arrestanten werden vorige week al vrijgelaten.

Nog tijdens de ontruiming van De Vloek verspreidde de politie valse berichtgeving dat er met stenen en glas gegooid zou zijn naar de politie. Het verspreiden van deze leugens is net als het verspreiden van de ‘Vloek 5’ over verschillende gevangenissen in het land een repressieve tactiek. Het uit elkaar halen en criminaliseren van de groep is een werkwijze die overduidelijk het breken van de solidariteit tot doel heeft, en de absurde politie-inzet bij de ontruiming moet rechtvaardigen. Wij zullen ons hierdoor niet laten intimideren en zetten onze strijd door. Wij zien het verzet tegen de ontruiming van De Vloek ten behoeve van een elite-project als legitiem en noodzakelijk. Wij staan volledig achter de Vloek 5 en eisen hun directe vrijlating. Totdat dat gebeurd is zullen we iedereen oproepen om hun solidariteit te laten zien, en roepen wij nu op om aan te sluiten bij het lawaaiprotest!

Wij hebben altijd gezegd dat de strijd om De Vloek groter is dan De Vloek alleen. Ook nu willen wij benadrukken dat solidariteit met onze kameraden breder is dan enkel persoonlijke ondersteuning. Het is belangrijk om ten alle tijden mensen te ondersteunen die strijden tegen kapitalisme, voor vrije ruimte en voor een wereld buiten de klauwen van het geld en de macht.

Vrijheid voor de Vloek 5! Ideeën ontruim je niet!


Facebook event:
Solidariteitstour voor de Vloek Vijf!
Kosten: bijdrage in de kosten voor de bus met als richtprijs 7,50 per dag of 12,50 voor 2 dagen.
Aanmelden: e-mail vloekvijf[at]riseup.net om je op te geven voor een plek in de bus!

Zaterdag 19 september:
Opstap: Autonoom Centrum, Willem van Outhoornstraat 17 Den Haag
Vertrek: 10:00
Locaties: Hoogvliet (vlakbij Rotterdam), Krimpen Aan Den IJssel (vlakbij Rotterdam) en Middelburg (Zeeland)

Zondag 20 september:
Vertrek:
Autonoom Centrum, Willem van Outhoornstraat 17 Den Haag
Tijd: 10:00
Locaties: Nieuwersluis (vlakbij Utrecht) en Zwolle

Updates volgen!

Foto: 


Wie: 
De Vloek

Update solidariteitstour Vloek 5

Morgen, zaterdag 19 september, begint de tweedaagse solidariteitstour voor de mensen die op 9 september vrijplaats De Vloek hebben verdedigd tegen ontruiming. De 5 zitten nog zeker tot aan hun rechtszaak op 23 september vast in gevangenissen verspreid over heel Nederland. We zullen bij elke lokatie een lawaaidemonstratie houden om onze vrienden een hart onder de riem te steken en om ons uit te spreken tegen staatsrepressie. Wij eisen onmiddellijke vrijlating van de Vloek Vijf! De laatste updates vind je hieronder:

Aanmeldingen:
Er zijn voor beide dagen nog een paar plekken in de bus. Ook is er voor zaterdag een opstappunt in Amsterdam bij gekomen. De bus zal daar stipt 08:15 vertrekken vanaf station Sloterdijk. Let wel; de bus gaat zaterdagavond niet terug naar Amsterdam, het eindpunt is Den Haag. Wil je nog mee met de solibus, stuur dan meteen een mail naar vloekvijf@riseup.net!

Tijdschema:
De bus vertrekt beide dagen om stipt 10:00 vanaf het Autonoom Centrum in Den Haag. Zorg er dus voor dat je ruim op tijd aanwezig bent! Uiteraard moedigen wij het van harte aan als je op eigen gelegenheid naar een van de lawaailocaties komt. Hieronder een schatting van de aankomsttijden:

Zaterdag 19 september:

08:15 – Vertrek bus Amsterdam Sloterdijk
10:00 – Vertrek bus Autonoom Centrum Den Haag, Willem van Outhoornstraat 17
12:15 – Lawaaidemo PI Middelburg, Torentijdweg 1
15:00 – Lawaaidemo PI Hoogvliet, Koddeweg 100
16:30 – Lawaaidemo PI Krimpen a/d IJssel, van der Hoopstraat 100
17:45 – Aankomst eindpunt Autonoom Centrum Den Haag

Zondag 20 september:

10:00 – Vertrek bus Autonoom Centrum Den Haag, Willem van Outhoornstraat 17
12:15 – Lawaaidemo PI Zwolle, Huub van Doornestraat 15
15:45 – Lawaaidemo PI Nieuwersluis, Zandpad 3
16:45 – Aankomst eindpunt Autonoom Centrum Den Haag

Kosten:
De richtprijs voor de bus is 7,50€ per dag, of 12,50€ per twee dagen om een gedeelte van de kosten te dekken. Een grotere donatie mag natuurlijk altijd!

Volg het protest:
Kun je niet mee, maar wil je het protest wel volgen, dat kan! Het protest zal live te volgen zijn via:
twitter.com/devloek

Ga je naar een van de locaties en wil je weten of de bus vertraging heeft, of heb je andere praktische vragen op de dagen zelf? Bel dan de info-lijn op +31 6 17 24 16 73.

Arrestantengroep en advocaten:
Wij gaan er niet van uit, maar mochten er onverhoopt overgemotiveerde (en niet-stakende!) agenten ons pad kruisen die mensen willen aanhouden, dan staat er gedurende het protest een Arrestantengroep en een advocaat paraat.
Als je onverhoopt wordt opgepakt, vraag dan om deze advocaat en blijf ook om haar of hem vragen, ook al probeert de politie je wijs te maken dat deze advocaat het te druk heeft of dat ze diegene niet kan bereiken. Leg geen verklaring af. Je hebt het recht om te zwijgen, neem dit recht dan ook! Want alles wat je zegt over jezelf of andere mensen kan tegen jou of tegen anderen gebruikt worden.

De advocaten die voor deze actie klaar staan, zijn:
Zaterdag 19 september: Michiel Kuyp (je kunt vanaf 17:30 om hem vragen)
Zondag 20 september: Michiel Kuyp (gehele dag)

De arrestantengroep is te bereiken op: +31 6 17 21 17 82

Wij hopen jullie allemaal te zien in de bus op bij een van de locaties!

Vrijheid voor de Vloek 5! Fire to the Prisons!Wie: 
De Vloek

Op woensdag 23 september moeten de activisten die nog vastzitten na de ontruiming van De Vloek voorkomen voor de rechter. De 'Vloek 5' zitten dan al twee weken in voorarrest nadat zij zich hebben verzet tegen de ontruiming van de Scheveningse vrijplaats. Dit weekend vonden er lawaaidemonstraties plaats bij alle gevangenissen waar de Vloek 5 over zijn verspreid. Ook nu roepen wij op om naar de rechtszaak te komen om de Vloek 5 te steunen. We verzamelen om 13:00 voor het Paleis van Justitie in Den Haag (Prins Clauslaan 60).

Meer --> https://www.indymedia.nl/node/29761 of http://devloek.nl/898-2/

Foto: 


Wie: 
nn

Za. 26 sep. Benefiet voor de Vloek Vijf in het acu (Utreg)

Last week a lively social centre was stolen. The self-proclaimed autonomous zone ‘De VLOEK’ in Scheveningen was evicted and demolished. The pirates have sailed off and will today land in ACU.

This evening is one of solidarity, benefits will go to the campaign supporting the aftermath of the eviction; prisoner support, ABC (Anarchist Black Cross), solidarity actions and legal proceedings. This campaign has already started and you are welcome to join: Write a letter to the prisoners, organise a solidarity event, come to the court cases or join a solidarity tour. Last weekend a solidarity tour was made via the five prisons where prisoners were held. Wednesday 23rd of September is/was the first court case. For future events www.devloek.nl

the Vloek (=curse) continues
Viva el lokal pirata!

This evening will be filled with bands & DJ-s which, because of short notice, may not be named yet.

ACU, Voorstraat 71 Utrecht
aanvang 20:00 uur, entre (=benefiet) 5 euro

Foto: 

Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech