De beerput van de AFM

Ruis, gepost door: Groeninvest op 20/11/2014 11:09:43

Waar: Frans van der Heijden, Retie, Belgium
Wanneer: 20/11/2014 - 09:28

De beerput van de AFM.

De beerput van de AFM

Naar aanleiding van de rechtszitting van de strafzaak van Groeninvest (GIN) gehouden 19 november 2014 in het Paleis van Justitie in s’Hertogensbosch, wil ik u de volgende overwegingen meegeven.
Uit alle stukken die ik, Frans van der Heijden directeur van GIN heb overlegt, blijkt dat ik niet schuldig ben van welke wijze van onttrekking van gelden of benadeling van de participanten. 
Tijdens de rechtszitting heb ik de rechter de onderliggende feiten en cijfers aan de hand van originele documenten van de curator aangeleverd en aangetoond dat de AFM op basis van valse cijfers en feiten het faillissement van GIN opzettelijk georganiseerd heeft. 

Toch komt er een bizarre strafeis van 4 jaar cel tegen mij. Ook al ben ik reeds door 3 rechtbanken onschuldig bevonden en het hof in s’Hertogensbosch een andere schuldige voor dit debacle heeft aangewezen, nl. de AFM zelf. Zij hebben moedwillig alle participanten hun geld en winst van 30 maal hun inleg afgenomen.
Deze bizarre ontwikkeling en straf laat zien, hoe het machtssysteem van de AFM in elkaar zit.
Wat zij hier demonstreren is mensonterend en tart alle mensenrechten en staatsrechtelijke normen en waarden. Dan nog te weten dat zij met hun systeem van macht ook nog verantwoordelijk zijn voor het schaakmat zetten van de economie. 

Ik zag dit alle lange tijd geleden aankomen en zie als enige oplossing voor deze misere waar een ieder van ons zich nu in verkeerd, het oprichten van een nieuwe bank, nl. de biotoopbank. Een bank die zich op natuurlijke waardes baseert en geen schijneconomie creëert. Ik heb een honderdtal octrooien van economische aard ontwikkelt om deze nieuwe biotoop bank te maken. Mijn ideeën heb ik o.a. aan dhr. Willink van de Nederlandse Bank laten zien, maar ook heb ik mijn ideeën met leidinggevende van de Bank Internationale Betalingen in Basel en andere vooraanstaande leiders in de bankwereld besproken.
Zij stonden er zeer voor open om samen met mij een nieuwe biotoopbank te ontwikkelen. 
Ik had waardevolle economische octrooien en inzichten om de economie van goedkope energie te voorzien. Allen waren positief en wilden samenwerken - totdat de AFM ging liquideren - en alles eraan heeft gedaan om de tot stand komen van de biotoopbank te hinderen.

Maar het is nog net niet te laat om deze biotoopbank toch tot stand te laten komen.
Ik geef u een voorbeeld van enkele van de octrooien die ik ontwikkeld heb.
De afgelopen jaren heb ik woningen ontwikkeld die zeer goed samenwerken met de natuur en die zichzelf terug verdienen met het opwekken van duurzame energie, voor een prijs van enkele honderden centen voor een kilowatt uur. Zoals u weet is goedkope energie de basis voor een gezonde economie en samenleving. Ook zijn natuurlijke duurzame grondstoffen van cruciaal belang voor de economie. Grondstoffen zoals duurzaam hout, in dit geval Robiniahout. Het hout waar heel het investeringsplan van GIN is op gebouwd. Maar ook aluminium wat gewonnen wordt uit leem. Eenderde van het aardoppervlak is leem. Voor de productie van een kilo aluminium is 16 kilowattuur nodig. Als de stroom enkele honderdste centen kost, ziet u dat de duurzame grondstof aluminium ook maar enkele centen per kilo gaat kosten.
Dit zijn slechts 2 van de 100 cruciale onderbouwde vindingen die ik heb uitgezocht op het gebied van de geometrie van elektronen, die zich aansluiten bij de grondstructuur van kristallen, dus bij de natuurbasis.
 
Het is nu zaak om zeer snel tot actie te komen. Ik en mijn participanten zijn niet de enige die onder dit corrupte machtssysteem lijden.
Uzelf en de banken die technisch failliet zijn gemaakt door de AFM. De hypotheekmarkt is door toedoen van de AFM volkomen ontwricht. De derivaten-handel heeft een volume van 20 x het BBP. 
Dus onze schijn economie is 20x groter als de normale economie.

Ik weet dat er bij u net zoals bij mij al jaren alarmbellen rinkelen. Ik kan het niet langer aanzien hoe onze maatschappij naar de afgrond wordt geleid en hoe onze kinderen en moeder aarde hier aan ten onder zullen gaan.
Ik vraag u allen nu te handelen en uw standpunt in te nemen. Ook al voelt het als een gevecht van David tegen Goliath, samen staan we nog sterker en kunnen we met de waarheid een reus als de AFM met gemak neerhalen.

https://www.youtube.com/watch?v=Do_09DohwE8&feature=youtu.be

Bel mij voor actie en ik kom u graag de keiharde bewijzen laten zien.
ondergetekende 19-11-2014
Frans van der Heijden
Mob: 06-22993336


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech