"nationale bankenbedankdag"

Aankondiging, gepost door: nn op 16/02/2012 02:06:05

Waar: Heel Nederland, Netherlands
Wanneer: 16/03/2012 - 14:00 t/m 17/03/2012 - 14:00

Nationale bankenbedankdag om onze dankbaarheid te tonen.

Nationale bank bedank dag
Op 16/17 maart wordt er een “nationale bankbedankdag” georganiseerd.
Daar wij vinden dat banken een zeer belangrijke positie in Nederlandse en op internationaal niveau spelen, willen wij hen op de “nationale bankenbedankdag” in het zonnetje zetten. Wij weten dat zij net zoals vele burgers in binnen en buitenland, het erg moeilijk hebben in deze tijd van crisis en daarop hebben wij wat bedacht. In heel Nederland gaan wij de banken een beetje oppimpen met slingers en ballonnen. Ook willen wij hen helpen bij het zemen van de ramen, dat is in deze tijd een enorme kostenpost en vuile ramen belemmert weer de transparantie van de banken, ook zullen bonussen worden afgestoft en de pinautomaten opgepoetst.
Wij zullen met trapjes, emmers, plumeaus sponsen en zemen op pad gaan , om namens het gehele volk de banken te bedanken. Het is ook niet niets om dag in dag uit te moeten zwoegen en zweten om ingewikkelde producten te bedenken om hele volksstammen in diepe ellende te storten, het is niet niets om verzekeringen af te sluiten die onzinnig en veel te duur zijn. Het is zeer moeilijk om speculatie te bedenken die andere banken of partijen failliet kunnen maken, het is ook niet niets om te moeten zien dat door jouw handelen , mensen op straat komen te staan, bibliotheken sluiten, buurthuizen dicht moeten en de ouderen hun pensioenen als sneeuw voor de zon te zien verminderen. Hier helpt geen bloemetje tegen , dat vraagt het echte werk, namelijk een” nationale bankbedankdag”.
Wij willen niet meedoen met het oranje fonds om bejaarden en verenigingen te ondersteunen, zij zullen hun lot met gepaste emotie moeten dragen, zij zijn niet degene die zoals de banken en stof uit hun sloffen hebben gelopen voor hun klanten, zij hebben geen risico’s genomen en daardoor geen overheidssteun gekregen om hen te redden van omvallen. Bejaarden hebben altijd nog de keus om een rollator te kopen als zij dreigen om te vallen of om thuis te blijven zitten en achter de geraniums te dromen van die goede oude tijd. Verenigingen hebben de keus om de boel te sluiten , de broekriem aan te halen en de natuur is in goede groene vingers van de heer Bleeker en kornuiten, daar hebben zij geen behoefte aan nog meer groene vingers.
De hardwerkende bankiers hebben die keus niet, zij moeten geld verdienen om te kunnen speculeren, te investeren in alles wat maar goed is om de mensheid te redden.
Wij roepen dan ook op om allemaal gehoor te geven aan deze “nationale bankenbedankdag”laat het een festijn worden, fleur de bende een beetje op zodat zij tot topprestaties aangemoedigd worden.
Zoek een bank op in je omgeving, Rabobank, ABN-AMRO, ING, RBS, http://www.fx.nl/banken/ zoek een bank in je omgeving op en fleur die op, fleur die op zo goed als je kunt, zij zijn het waard, ik zeg DOEN. In Den Haag staan de emmers en ballonnen al klaar.
Dit naar voorbeeld van de NL doet, georganiseerd door het oranje fonds, dag waar vrijwilligers oude van dagen, gehandicapten en arm lastige verenigingen een hart onder de riem steken en daar de handen uit de mouwen steken.
http://www.oranjefonds.nl/oranjefonds/NLDOET/
jole_14@hotmail.com


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech