Foto's NVU-manifestatie Deurne 24 mei 2014

Nieuws, gepost door: Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45 op 29/05/2014 05:10:13

Wanneer: 29/05/2014 - 09:45

Het persoonlijke aandachttrekkerij-project van de Arnhemmer Constant Kusters, de Nederlandse Volksunie (NVU) genaamd, hield op zaterdag 24 mei 2014 in het Brabantse gehucht Deurne een korte en kleinschalige manifestatie met slechts 33 deelnemers. Deze nog geen drie kwartier durende manifestatie trok een kleine zestig nieuwsgierigen (die op veilige afstand bleven). Onder hen waren ook een groep, van minstens 20, allochtonen en een aantal Blood & Honour-neonazi’s die NVU-leider Kusters geen blik waardig gunden.

 Neonazi in wit t-shirt afkomstig uit Zeeland rechts met ringbaard Frans Vogels
Ben van der Kooij, Bart van Dongen, Babs Groenendijk, Simone Magretti, Bram Wage
Theo Siebenheller, Wesley Hols NVU manifestatie Deurne 24 mei 2014

Het was Kusters die zijn publicitaire- en extreemrechtse kans schoon zag toen bekend werd dat twee overvallers, met een Marokkaanse achtgrond, bij hun overval op juwelierszaak ‘Goldies’ in Deurne waren doodgeschoten. Nog voordat de politie haar onderzoek in- en nabij de juwelierszaak had afgerond, had Kusters de NVU-manifestatie in Deurne al aangekondigd. Dat dit over de ruggen van de doodgeschoten overvallers Abdel H. en Youssef F. gebeurt en tegen de uitdrukkelijke wil van het juweliersechtpaar Marina en Willy Sanders in, is voor de NVU een mooie publicitaire bijkomstigheid.

De NVU-manifestatie, die de slogan “Ze kwamen voor goud maar kregen lood! Voor veiligheid en recht!” had meegekregen, vond plaats in het plantsoen voor het NS-station van Deurne. Nadat de werkloze Kusters de bonte verzameling van neonazi’s, verstandelijke beperkten, racisten en maatschappelijke verschoppelingen had geïnstrueerd waar en met welke NVU-spandoeken en vlaggen te gaan staan, ving deze volgens planning om 13.15 uur aan.

Wat volgde waren racistische toespraken van NVU-partijsecretaris Peter van Egmond en van partijleider Constant Kusters. Van Egmond sprak over door allochtonen gepleegde misdrijven en deed de voorspelling dat de Nederlandse cultuur als gevolg van (vermeende) massa-immigratie binnen afzienbare tijd zou gaan verdwijnen. Kusters’ toespraak was even genuanceerd: hij pleitte voor het herinvoeren van de doodstraf, een totale immigratie stop voor niet-Westerse buitenlanders en de vrijheid van meningsuiting. Ook weidde Kusters nog een aantal woorden aan de huidige situatie in de Oekraïne, waar zijn “Oekraïense kameraden” op dit moment belangrijke posities in het leger en politie bezetten. Dit laatste zou volgens Kusters buiten het democratische proces om voor elkaar zijn gebracht.

Na het slotwoord van Constant Kusters om 13.41 uur begon hij aan datgene waarom het hem werkelijk te doen is: namelijk de verspreiding van zijn racistische opvattingen onder de aanwezige journalisten en, misschien nog wel belangrijker, de poging om zichzelf voor de camera als de - onbetwiste - leider van de NVU positioneren. Tijdens de interviews fungeerden de met vlaggen en spandoeken uitgeruste NVU-demonstranten, net zoals bij de NVU-manifestatie in Arnhem, op de achtergrond als zijn decor. Om 14.00 uur liep het grootste gedeelte van de NVU-neonazi’s de eerder afgelegde 50 meter terug naar het NS-station van Deurne, waar ze om 14.20 uur gezamenlijk in de trein richting Venlo stapten.

Het meest opmerkelijke van deze NVU-manifestatie was de aanwezigheid van een groep van zes à acht Blood & Honour-neonazi’s, waaronder Barry Kluft, Marcel van Velzen, Niels Adams, Willem van Dijk en Tom van den Hoek, die zich tussen de toeschouwers hadden opgesteld. Van de overkant van de straat observeerden ze met strakke ogen de hele NVU-manifestatie en gaven aan Constant Kusters, voor zijn neus, het overduidelijke signaal af dat Blood & Honour Nederland niet met de NVU samenwerkt zolang hij het er voor het zeggen heeft.

Foto 1: Rechts met ringbaard NVU-kringleider Den Bosch Frans Vogels, een neonazi die zijn voorliefde voor Hitler, het nationaalsocialisme en het Derde Rijk te pas en te onpas verkondigd. Ook heeft Vogels de nogal morbide hobby om met gelijkgestemde vrienden zoveel mogelijk voormalige concentratiekampen te bezoeken. Daarnaast is Vogels actief op het internationale extreem rechtse webforum stormfront.org (1) onder de naam “Franss Landser_SS”.

Foto 2: v.l.n.r. Achter het spandoek staand en wit-blauwe zonnebril dragend is de rechts-extremist Ben van der Kooij; de skinhead in witte jas en zwarte zonnebril is NVU-kringleider Tilburg Bart van Dongen; de vrouw in het midden met zwarte haren en bruine handtas is de vriendin van NVU-kringleider Den Bosch Frans Vogels; de vrouw op de voorgrond in zwart t-shirt met V-hals is Babs Groenendijk (de vriendin van Wesley Hols, secretaris NVU Germaanse Jeugd); de brunette met de de zonnebril met witte montuur is de rechts-extremiste Simone Magretti de vriendin van Ben van der Kooij.

Ben van der Kooij
De rechts-extremist en islamofoob Ben van der Kooij is al sinds eind jaren ‘90 actief in het extreemrechtse milieu. In die periode heeft hij zich ingezet voor zo goed als iedere extreemrechtse politieke partij (Nationale Alliantie, Nieuw Rechts, NVU, PVV) en organisatie (NNP, SFN, DDL, NVB, Holland Hardcore, Voorpost). Voorts behoort Van der Kooij tot een groep geradicaliseerde Fortuynisten die hebben gezworen de moordenaar van Pim Fortuyn, Volkert van der Graaf, te gaan liquideren. Naast een vriendin met extreemrechtse opvattingen heeft Ben ook nog een jongere broer, Florens van der Kooij, die als actieleider actief is bij de ultra nationalistische organisatie Voorpost.

Simone Magretti
De rechts-extremiste Simone Magretti duikt, sinds ze een relatie heeft met Ben van der Kooij, steeds vaker op bij allerhande (extreem)-rechtse manifestaties en -demonstraties. Zo was ze aanwezig bij de PVV-manifestatie op de Koekamp (Malieveld) in Den Haag van zaterdag 21 september 2013, en bij de "anti-Bruls en pro-Wilders"-demonstratie die, op zaterdag 5 april 2014, in het Kronenburgerpark in Nijmegen begon. Op vrijdagavond 2 mei 2014 liep ze mee in een demonstratie tegen Volkert van der Graaf in het centrum van Rotterdam. Gedurende deze demonstratie zeulde ze haar hond in een handtas mee. Arm beest.

Foto 3: v.l.n.r. De neonazi met zwarte NVU-pet en zwart leren jack is Theo Siebenheller, al jaren actief NVU-lid. De skinhead met vlaggenstok in licht blauwe spijkerbroek is de secretaris van NVU Germaanse Jeugd, Wesley Hols.

(1) http://www.theguardian.com/world/2014/apr/18/hate-crime-murders-website-...

Tags: Deurne Goldies NVU


Wie: 
Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45

Foto 4: NVU-kringleider Limburg Mark Tilburgs rolt een NVU-spandoek op. Niet zichtbaar op deze foto is de ACAB-tatoeage in zijn nek. Het acroniem ACAB staat voor All Cop(per)s Are Bastards.
Tilburgs was één van de vele rechts-extremisten die aanwezig waren bij de PVV-manifestatie op de Koekamp (Malieveld) in Den Haag, van zaterdag 21 september 2013.

Foto 5: v.l.n.r. Met zwarte pet en witte sportschoenen de neonazi Rick Pakvis, met groene pet en zwart trainingsjack de neonazi Robert Jan Koelewaard, van op de rug gezien en in groene jas met capuchon de rechts-extremist Ben van der Kooij en helemaal rechts in zwarte jas en met zwarte pet van de Nationalistische Volks Beweging (NVB) de NVU-partijsecretaris Peter van Egmond.

Rick Pakvis
Rick Pakvis is de NVU-kringleider Dordrecht en voorzitter van de jongeren afdeling van de NVU, Germaanse Jeugd Nederland (GJN). De vriendin van Rick Pakvis, Debby Koene, was in Westland lijsttrekker voor de NVU bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014, alwaar ze een inmiddels 40 jaar durende NVU-traditie fier in stand hield: opnieuw bleef de NVU onder de kiesdrempel.

Robert Jan Koelewaard
Robert Jan Koelewaard was in Purmerend lijsttrekker voor de NVU bij de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014. Net als Debby Koene werd Koelewaard niet verkozen. Wel werd hij, op vrijdagochtend 9 mei 2014, thuis gearresteerd op verdenking van openbare vertoning van racistische symboliek (een vlag met haken- en ijzeren kruis) en het uiten – onder meer door de Hitlergroet te brengen – van racistische sympathieën.

Dit is niet de eerste keer dat Robert Jan Koelewaard in aanraking komt met politie en justitie. Op dinsdag 26 februari 2013 wordt hij door de Almelose rechtbank veroordeeld tot een boete wegens het scanderen van racistische leuzen tijdens de (chaotisch verlopen) NVU-demonstratie in Enschede op zaterdag 28 mei 2011.

Peter van Egmond
Peter van Egmond is een veteraan in de Nederlandse extreemrechtse scene. Sinds begin jaren negentig zet hij zich in voor allerhande extreemrechtse organisaties en initiatieven. Van 2006 tot de opheffing, eind 2008, maakt Van Egmond deel uit van het bestuur van de extreemrechtse organisatie de Nationalistische Volks Beweging. In 2009 maakt hij de overstap naar Kuster’s NVU, waar hij het tot partijsecretaris weet te schoppen. De laatste jaren is hij in die hoedanigheid vaste spreker op partijbijeenkomsten, demonstraties en manifestaties. Ondanks zijn flinke fysiek is Van Egmond geen uitgesproken held. Toen de NVB-demonstratie op het Surinameplein in Amsterdam, van zaterdag 22 september 2007, door een groep Ajax-supporters werd aangevallen was Van Egmond één van de eerste rechts-extremisten die het op een lopen zette.

Foto: 


Wie: 
Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45

Opvallende afwezige bij deze vierde (2) “nieuwe beeldvorming” (3) manifestatie van de NVU was de neonazi Ronald Mus, vertrouwenspersoon van Constant Kusters en NVU-kringleider Bonaire, Sint Eustatius en Saba. Ook de voor drugshandel veroordeelde NVU’er Patrick de Bruin, die zijn sperma uitsluitend aan blanke vrouwen doneert, vond deze NVU-manifestatie zijn tijd en moeite niet waard. De moeder van neonazi Wesley Hols lijkt haar nationaal-socialistische strijd ook op te hebben gegeven. Nadat ze deel had genomen aan de NVU-manifestatie in Arnhem is het haar klaarblijk duidelijk geworden dat ook deze politieke partij haar problemen niet kan oplossen.

En wat te denken van NVU-kringleider Nijmegen Henk Wijnhoven? De neonazi die op zaterdag 5 april 2014 wel naar de 'tegen Bruls en voor Wilders’ demonstratie in Nijmegen ging (en voor aanvang van de demonstratie de GeenStijl-journalist Tom Staal het werk onmogelijk probeerde te maken, door Staal te intimideren en meerdere malen te proberen zijn microfoon uit zijn handen te slaan) heeft zich nog bij geen enkele “nieuwe beeldvorming” manifestatie van de NVU laten zien!

Foto 7: Dit zijn vermoedelijk de secretaris (witte geblokte blouse) en voorzitter (met zwarte zonnebril, bruine pet en blikje energy drink) van de ouderen afdeling van de NVU, Germaanse Ouderen Nederland (GON).

Foto 8: De neonazi Tom uit het Zeeuwse dorp Hulst moest op last van de politie vooraanvang van de NVU-manifestatie de Waffen-SS Totenkopf badge op zijn zwarte bomberjack afplakken.

Foto 9: Een andere Zeeuwse nieuwkomer.

(2) De eerdere drie “nieuwe beeldvorming” manifestaties van de NVU vonden plaats op:
1. Zaterdag 29 september 2012, Den Haag – Vrijheid van meningsuiting ook voor volksnationalisten.
2. Zaterdag 10 november 2012, Arnhem – Alleen wie kinderen haat, laat pedo’s vrij op straat.
3. Zaterdag 20 juli 2013, Den Haag – Tegen de PvdA / VVD regering en de massawerkloosheid.

Aan alle drie de NVU manifestaties werd door een onbeduidend aantal neonazi’s deelgenomen (respectievelijk 12, 24 en 20 man), alle drie waren van korte duur (uiterlijk drie kwartier durend) en zorgden voor beperkte media aandacht, d.w.z. hoofdzakelijk dan wel enkel in de lokale media.

(3) Na jarenlange oplopende spanningen en irritaties tussen de NVU en alle overige Nederlandse extreemrechtse groepen, hoofdzakelijk veroorzaakt door het eigenzinnige en egocentrische optreden van partijleider Constant Kusters, was de volkomen uit de hand gelopen NVU-demonstratie in Enschede op zaterdag 28 mei 2011, de spreekwoordelijke druppel die de NVU in haar huidige isolement heeft gestort.

In de wetenschap dat de NVU (door een tekort aan leden) zelf niet in staat is om volwaardige demonstraties te organiseren, kondigde partijleider Constant Kusters, in september 2012, de “nieuwe manifestatie strategie” aan. Deze strategie komt erop neer dat men kortstondig op één plek manifesteert met slechts enkel NVU-neonazi’s, met als doel het behalen van een maximale hoeveelheid media-aandacht.

Illustratief voor de sluwheid van Kusters is het feit dat de overgang van demonstraties naar manifestaties werd gebracht alsof deze beslissing uit eigen beweging zou zijn gemaakt. Over de strategiewijziging zou zowaar gestemd zijn tijdens het NVU-partijcongres van 15 oktober 2011, waar de unieke situatie zich zou hebben voorgedaan dat - voor het eerst in de Nederlandse extreemrechtse geschiedenis - alle stemgerechtigden het unaniem met elkaar eens waren.

Foto: 


Wie: 
Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45

Mensen uit de journalistiek, rechters, advocaten en captains of industry zouden zich onder de NVU-leden bevinden, aldus NVU-leider Constant Kusters tijdens een interview met Nieuwe Revu-journalist Casper Sikkema (4). Of het hier om de NVU-neonazi’s op de foto’s 10, 11 en 12 gaat is - vooralsnog - niet duidelijk.

Wat wel duidelijk is, is dat de Zeeuwse neonazi op foto 12 (staand achter een wit NVU-spandoek en zwarte Nike schoenen dragend) niet in een driedelig pak naar de NVU-manifestatie in Deurne kwam. Hij droeg een zwarte trui met daarop een groot White Power-teken en daaromheen de tekst “White Pride World Wide”

(4) Weekblad de Nieuwe Revu van 12 tot en met 18 februari 2014, nummer 7.

Foto: 


Wie: 
Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45

Foto 13: De neonazi Owen Koenekoop - inmiddels een terugkerende aanwezigheid bij georganiseerde extreemrechtse activiteiten in Nederland - had in Deurne de taak van NVU-vaandeldrager op zich genomen. Koenekoop is ondanks zijn jonge leeftijd een omstreden extreemrechts figuur. Zo moest hij zich in oktober 2013 in zijn woonplaats Gouderak bij de politie melden omdat hij op grote schaal extreem rechtse pamfletten, stickers en posters van de ultra nationalistische organisatie Voorpost, de extreemrechtse organisatie Identitair Verzet en de neonazistische Nederlandse Volksunie had verspreid.

Tijdens de pro-zwarte pieten manifestatie, gehouden op het Malieveld in Den Haag op zaterdag 26 oktober 2013, bracht Owen Koenekoop de Hitlergroet om vervolgens na afloop, samen met rechts-extremist Ben van de Kooij, op te trekken naar de Griekse ambassade. Daar ontvouwden ze een vlag van de Griekse neonazistische politieke partij de Gouden Dageraad, dit als steun betuiging aan de tientallen Gouden Dageraad-neonazi’s tegen wie juridische vervolging is ingesteld onder meer wegens verdenking van: het plegen van (huur)moorden, illegaal wapenbezit, witwas-activiteiten, het afpersen van ondernemers, het vormen van een criminele organisatie en het mishandelen van minderheden en politieke opponenten.

Foto 14: Op de rug gezien in zwart t-shirt en met een zwart rode sjaal in zijn handen de neonazi Mike Brand, een Purmerender die zijn lichaam heeft voorzien van een diversiteit aan bizarre tatoeages. Op zijn rechteronderarm zit een ACAB-tatoeage, op zijn linkeronderarm (op deze foto niet zichtbaar) de cijfercombinatie 1312, de numerieke alfabetische omzetting van ACAB, op het rechterdeel van zijn nek een Waffen-SS Totenkopf-tatoeage, op het linkerdeel van zijn nek (op deze foto niet zichtbaar) het symbool van de Sturm Abteilung, en op zijn schedel een tatoeage van een machinegeweer en de cijfercombinatie 88. Het getal dat in extreemrechtse kringen voor Heil Hitler staat, aangezien de ‘h’ de achtste letter van het alfabet is.

Net als Robert Jan Koelewaard werd Mike Brand op vrijdagochtend 9 mei 2014 gearresteerd door de Purmerendse politie. Ook Brand wordt ervan verdacht in het openbaar discriminerende afbeeldingen te hebben getoond en discriminerende uitlatingen te hebben gedaan. En ook Brand werd op dinsdag 26 februari 2013 door de Almelose rechtbank veroordeeld wegens het scanderen van racistische leuzen tijdens de NVU-demonstratie in Enschede. Omdat Mike Brand al vaker voor dergelijke zaken veroordeeld is, kreeg hij in plaats van een boete een taakstraf opgelegd.

Foto 15: In het blauwe Converse All-Starts t-shirt de neonazi Michel Boerboom die het vanwege zijn kickbox-achtergrond en zijn hechte vriendschap met Kusters respectievelijk tot hoofd van de NVU orderdienst en NVU-penningmeester gemaakt heeft, dit ondanks het feit dat Michel Boerboom geen enkele boekhoudkundige scholing of praktijk-ervaring heeft.

Binnen de Nederlandse extreem-rechtse scene is Michel Boerboom een impopulair figuur, niet in de laatste plaats omat hij in 2009 / 2010 als volwassen man van in de dertig een relatie had met de destijds 16 jarige NVU-activiste Mady Kleeven. Het leverde Michel Boerboom de nodige kritiek en de NVU de nodige lidmaatschapsopzeggingen op. Boerboom maakte zich twee jaar later, op zaterdag 10 november 2012, wederom volkomen belachelijk door aan de NVU-manifestatie tegen pedoseksuelen in Arnhem deel te nemen. Boerboom had er verstandiger aan gedaan door (net als Mady Kleeven) bij deze manifestatie weg te blijven.

Foto: 


Wie: 
Steun de AFA: doneer op NL57 INGB 0009 4742 45

Tot 2011 liepen ze zij aan zij bij NVU-demonstraties en spraken ze elkaar aan met “kameraad” en “vriend”: de neonazi’s van de Nederlandse Volksunie en die van de Nederlandse divisies van het internationale terreurnetwerk Blood and Honour (B&H). Voor, tijdens en na de NVU-manifestatie in Deurne stonden deze twee groepen nazi’s letterlijk lijnrecht tegenover elkaar. De B&H-neonazi’s maakten door hun manier van toeschouwen, hun lichaamshouding en de weigering om verbaal te communiceren met de NVU’ers duidelijk niet met de huidige NVU samen te willen werken.

Foto 16: v.l.n.r. Op de rug gezien, in zwart t-shirt en zwarte short, de B&H-neonazi Niels Adams; in zwart t-shirt (voorzien van de tekst “Jump Man”) de leider van de extreemrechtse neonazistische groep Autonoom Nationaal Sociaal (ANS) Nederland Barry Kluft; in wit t-shirt en groen-grijzige short de neonazi Marcel van Velzen; in grijs t-shirt en met rockabilly-kuif de B&H-neonazi Willem van Dijk.

Barry Kluft
De gezette Barry Kluft is al minstens een decennium actief in het meeste radicale deel van de Nederlandse extreemrechtse scene. Deze B&H-neonazi onderhoud contacten met internationale geestverwanten, organiseerde op zaterdag 2 maart 2013 de (geflopte) manifestatie voor strengere handhaving van de kraakwetgeving in Den Haag en maakte 2 maanden later, op zaterdag 11 mei 2013, deel uit van een delegatie van de neonazistische actiegroep “Autonoom Nationaal Socialistisch Nederland” die op de militaire begraafplaats Ysselsteyn de daar begraven SS’ers herdacht.

Marcel van Velzen
Bijna tien jaar is Marcel van Velzen inmiddels actief bij Blood & Honour (achtige) extreemrechtse organisaties zoals B&H Westland en Ulfhednar. Van Velzen is een stereotype B&H-neonazi: hij heeft een strafblad,heeft losse handjes, heeft al de nodige extreemrechtse organisaties doorlopen, ging met andere neonazi’s op de vuist en rekent tot zijn vrienden o.a. ook neonazi’s die zijn veroordeeld voor illegaal (vuur) wapen- en munitiebezit.

Foto 17: De Blood and Honour-neonazi Niels Adams is niet de meest zelfverzekerde nazi van de beweging en probeert dat met zijn spierballen, zijn extreemrechtse kleding, zijn symboliek en zijn tatoeages te camoufleren. In Deurne had hij niet één van zijn Thor Steinar jassen aan, maar een zwart Combat 18 t-shirt met de tekst “whatever it takes”. Op zijn rechter hand zit een tatoeage met de tekst “Brothers 28” (28 staat voor Blood and Honour) en op zijn riem de afbeelding van de Totenkopf van de Waffen-SS.

Foto 18: Links, in grijs t-shirt en in afgeknipte legerbroek, de B&H-neonazi Willem van Dijk en rechts, in blauw t-shirt, short en blauwe gympies, de B&H-neonazi Tom van den Hoek. Willem en Tom, het onafscheidelijke neonazi-duo dat steevast aanwezig is bij de meer militante extreemrechtse acties en demonstraties: of het nu gaat om het verstoren van de onthulling van een beeld van Nelson Mandela of het meelopen in het zwarte block in Duitse neonazi-demonstraties, Tom en Willem zijn er voor in en staan vooraan. Ook toen op 30 maart 2014 vrienden van de twee doodgeschoten overvallers van juwelier in Deurne een demonstratie organiseerden, was het geen verrassing dat uitgerekend deze twee neonazi’s de fysieke confrontatie met ze zochten. En dan te bedenken dat de vader van Willem (Henny) in Deurne een gerespecteerd man is en Tom van den Hoek ooit nog eens de brave penningmeester van de jeugdorganisatie van de NVU Germaanse Jeugd Nederland, is geweest.

@omroepbrabant, @Femkeradio, @ED_Deurne, @AFA_Nederland, @DiscriminatieZk, @CIDI_nieuws, @Politie_Zeeland, @N1EUWS, @Krapuul, @politiedeurne, @Laatzenietlopen, @Doorbraakeu, @VerweyJonkerIns, @AfshinEllian1, @AIVD, @CasMudde, @annefrankhouse, @BGBFlevoland, @Kafkanet, @112brabant , @Art1NL, @nufoto, @L1weer, @caspersikkema, @adbRADAR, @tomjanmeeus

#Deurne, #NVU, #Manifestatie, #Goldies, #OB, #manmanman, #extreemrechts, #Blood&Honour, #ACAB, #Combat18, #fail, #NeoNazi, #voorpost, #discriminatie, #idverzet, #ulfhednar, #overval, #racisme, #indymedia, #Hulst

Alle 18 foto’s zijn vrij van copyrights – all 18 pictures are free from copyright

THE FIGHT GOES ON NO PASARAN!

Foto: 


Wie: 
nn

NVU neonazi Babs Groenendijk (de vriendin van Wesley Hols, secretaris NVU Germaanse Jeugd) is volgens haar FaceBook profiel "oven vrouw bij Auschwitz"

Foto: 


Wie: 
nn

Achter het NVU spandoek in witte jas de neonazi Jan van Gaalen uit het Zuid Hollandse gehucht Monster.
Ook de de neonazi Rick Pakvis en zijn extreem-rechtse vriendin Debby Koene wonen in Monster.

Foto: 


Wie: 
nn

Geheel links met witte NVU pet en in wit NVU t-shirt de neonazi Peter Bieleveld. Rechts in het midden met blauw t-shirt de pedofiel Michel Boerboom.

De neonazi's Peter Bieleveld en Owen Koenekoop namen naar een voetbalwedstrijd niet een vlag van hun voetbalteam mee maar een waarop de zwarte zon staat afgebeeld. De zwarte zon is een in neonazi kringen gebruikt symbool omdat deze gebaseerd is op een mozaïek op de vloer van de "Obergruppenführersaal" in de Wewelsburg die tijdens de nazitijd werd aangelegd.

Foto: 


Wie: 
nn

.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech