Opgepast! Nazi's vandaag de straat op

Nieuws, gepost door: nn op 08/06/2013 06:08:51

Wanneer: 08/06/2013 - 07:48

Vandaag zal de nazistische ''ANS'' de straat op gaan om actie te voeren tegen veroordeelde pedofiel Benno L. Hoe of wat maken de nazi's later deze ochtend bekend, maar wel geven zij alvast aan dat zijn woonplaats Venray is, en dat het adres ook deze ochtend bekend word gemaakt. Het vermoeden bestaat dus ook dat ze daar zullen actie gaan voeren.

Hoewel de daden van Benno niet goed zijn te praten, heeft zo iemand psychologische hulp nodig, en geen nazi's om verdeeldheid te zaaien. Dit is duidelijk weer een manier voor de ANS om zieltjes te winnen voor hun nazistisch gedachtegoed.

Wees op je hoede, hou het in de gaten en mocht je in de gelegenheid zijn; houd die nazi's van de straat!Wie: 
Petra

Ik heb net het vonnis gelezen van Benno L.
Hij heeft nooit een kind verkracht. Geen dwang gebruikt.

Bovendien kan je je afvragen of de kinderen er last van gaan krijgen
daar. Ze zijn immers zwakbegaafd.

Wel is hij grof in de fout gegaan door ontuchtige handelingen te plegen
met veel kinderen

Hiervoor heeft hij een behoorlijke straf uitgezeten.
En heeft hij een spijtbetuiging gegeven.

Laat deze man met rust. Stop de mensenjagers!Wie: 
nn

Eeh sorry, maar die aanvulling hierboven is echt waanzinning dom. Kinderen zwakzinnig en daarom zullen er geen gevolgen zijn?! Ben je gek ofzo? En geen dwang? Ooit gehoord van een evenredige relatie met gelijkwaardige positie? Dat is niet mogelijk tussen een volwassene en een kind. Bah.

Anders ga je je pro-pedo-shit even niet hier verkondigen!

Tegen fascisme en pro-pedo!Wie: 
nn

mensen als Benno hebben een seksuele voorkeur die niet geaccepteerd kan/zal worden. Dit kan ik goed begrijpen. Het opjagen van dit soort mensen zal alleen niet helpen. Dit soort mensen hebben inderdaad psychische hulp nodig om hun seksuele drang onder controle te houden. Ik durf te wedden dat geen enkele pedo graag pedo had willen zijn.Wie: 
nn

Missschien heeft Benno wat teveel in het krakersblad BLUF! gelezen. Hierin werd pedofilie gepropageerd.Wie: 
nn

Pedofilie werd indertijds ook gepropagandeerd en goedgekeurd door een NVSH (Nederlandse stichting sexuele hervorming) die volledig gesubsidieerd werd door de Nederlandse overheid en laten we het maar niet hebben over de Rooms katholieke kerk.
Een inzet tegen die nazi's hebben vooral te maken met een vorm van eigenrichting die zij kiezen.
Een eigenrichting die niemand ten goed gaat komen want morgen zijn het de homo's en Lesbo's,daarna de vreemd uitzienden enz enz.
Het afslachten van een jonge vrolijke gast in Parijs onlangs zegt genoeg over deze gasten.

Ze kunnen daarom beter snel van het toneel verdwijnen anders leren we ze even echt wat "hardcore" betekent.
De opgelopen wonden uit 40-45 zijn echt nog niet vergeten, en misschien moeten deze aspirant landverraders even wat meer leesstof uit die periode tot zich gaan nemen.Wie: 
nn

@ hierboven; je bedoeld het artikel waarin de in beslag genomen boekjes worden besproken die de politie chef maar zelf hield? Hier is ook door de rechter over bepaald dat er geen kinderporno in voor kwam als ik het me goed herinner.Wie: 
nn

de ochtend is inmiddels voorbij maar de nazi's hebben hun beloofde aankondiging nog niet op strontfront en/of hun faebook gedaan. Die discipline waar ze het zo hoog op hebben zit er dus toch niet zo goed in ;)

Hou ze in de gaten!Wie: 
Niels

Heeft de gewelddadige neo-nazi Barry Kluft (Alphen) wel genoeg extreem-rechtse medestanders op de been weten te krijgen voor de Autonoom Nationaal Sociaal (ANS) Nederland anti pedofielen manifestatie, op zaterdag 8 juni 2013, in Venray? Of kon er aan de impulsief aangekondigde manifestatie oproep, door ANS rechts radicalen, geen inhoud worden gegeven?

Een eerdere manifestatie van Barry's extreemrechtse ANS Nederland, voor strengere handhaving van kraakwetgeving, op zaterdag 2 maart 2013 op het plein voor de Tweede Kamer in Den Haag liep ook al uit op een flop.

Van deze ANS manifestatie verscheen eerder op Indymedia.nl een (foto) verslag): https://www.indymedia.nl/node/13460Wie: 
nn

Misschien kan de Antifa zèlf (de ergste) pedoseksuelen corrigeren. Ik bedoel, MDTB is ook met succes het gras voor de voeten weggemaaid door Respect voor Dieren.Wie: 
nn

AFA speelt tenslotte graag eigen rechtertje.Wie: 
nn

Dit is de wijze waarop Respect voor Dieren een groepje dierenvrienden dat tevens nationalisme propageert 'corrigeert':

http://www.ravagedigitaal.org/index2.htm?2009/31/artikel.php~mainFrame

Ik denk er het mijne van... IM blijft een forum voor zieke geesten.Wie: 
nn

@hierboven; dat was niet door Respect voor Dieren gedaan, hoe kom je daarbij?

Daarbij, de dierenbevrijdingsstrijd is een strijd die geld voor elke diersoort; olifant, hond, mens, kip,.. je profileren als dierenrechtenactivist, maar dan toch de grens trekken bij de vrijheid van mensen van een andere afkomst, dat hoort er sowieso natuurlijk al niet thuis. Geweld ben ik ook niet voor, maar er is nogal veel controversie te vinden over deze actie. In de meeste gevallen werd er verteld dat Tim Mudde als eerste sloeg, (terugslaan uit zelfverdediging, en daardoor een vechtpartij) maar dat weet ik niet want ik was er niet bij.Wie: 
nn

Nee hoor, wir haben es nicht...

http://www.parool.nl/parool/nl/224/BINNENLAND/article/detail/264900/2009...

er zijn zelfs activisten van Respect voor Dieren voor veroordeeld.Wie: 
nn

met geweld andere mensen je mening opleggen,ooit van fascisme gehoord?
met 25 man 7 mensen in elkaar slaan? wat een laffe macho"s zeg!
deze mensen zijn geen haar beter dan hetgeen ze zeggen te bestrijden.
en dan raar opkijken dat je zelf klappen krijgt (oudgeest meen ik?) en dan weer met je vingertje wijzen?hou toch op!Wie: 
nn

Oja joh, als het parool denkt dat het misschien activisten van RvD zouden kunnen zijn geweest, dan is dat natuurlijk meteen zo. Feit is dat er vanuit RvD geen gewelddadige acties worden georganiseerd volgens de statuten. Deze aanval acties kan geheid zo zijn dat er mensen bij waren die ook actie voeren bij RvD; de meeste mensen bij RvD zijn tevens actief in andere bewegingen. Maar dat wil natuurlijk niet meteen zeggen dat het een RvD actie is.

en @ meteen hierboven: Fascisme is een politieke ideologie, net zoals Anarchisme of Socialisme. Fascisme is niet perse met geweld anderen je mening opleggen, en met geweld anderen je mening opleggen is niet perse Fascistisch. Ik ben ook tegen geweld, maar in dit specifieke geval zou (ik ben er niet bij geweest) Tim Mudde (dit zou te zien moeten zijn op het beeld materiaal las ik ergens) als eerste hebben geslagen met zijn riem met spikes, waardoor iemand anders eer terug sloeg, en zo kwam de knok partij.

''en daarbij raar opkijken als je zelf klappen krijgt''. Dat er misschien iets is voort gevallen door een paar lui in Katwijk (was het geloof ik), betekent toch niet dat daarmee iedereen in de linkse beweging daar hetzelfde over denkt of zoiets heeft van: ''joh, dan gaan wij ook geen aangifte doen als wij worden aanvallen''.. wie weet was niemand van de lui in Katwijk wel in Uitgeest??Wie: 
nn

Als we nu toch gaan discuseren over wel of niet fascisme en we over het onbeduidende Neo Nazisme in Nederland spreken ,
dan vraag ik me toch af waarom een fascistisch gelinkte partij als de PVV niet meer weerstand ondervind van o.a. Anti fascisten.
Het blijft bij wat gekeufel en holle kreten via internet maar echte aktie`s tegen de PVV zijn zeldzaam.
Op dit moment is er maar een partij in Nederland welke serieus genomen moet worden in zake Racisme en Discriminatie en
dat is de PVV. Richt je anti fascistische pijlen maar op deze walgelijke ,verwerpelijke grote politieke partij !!!!Wie: 
nn

@NN En de groep gemaskerde activisten die op de MDTB activisten af rende waren uiteraard enkel en alleen uit op een goed gesprek? Dit soort apoligisme voor geweld is gewoon hypocriet. Geen probleem dat er geweld gebruikt wordt, maar ga het daarna dan niet ontkennen en de waarheid verdraaien.Wie: 
nn

@NN hierboven; dat zeg ik niet, ik zou niet durven te zeggen wat de verdere opzet was, zoals ik al zei; ik was er niet bij. Jammer dat je dan meteen conclusies trekt..Wie: 
nn

het verslag van ANS, waarbij ze, zoals bij elk protest van nazi's, natuurlijk enkel positieve reacties hebben gekregen:

''Gisteren hebben wij gezien die ligging van de kliniek waarin Benno L. verblijfd gekozen om niet te manifesteren. Wij vonden een flyer aktie om de buurt te informeren over hun nieuwe buurtbewoner doeltreffender. Wij konden natuurlijk op enkel positieve reactie's rekenen.''Wie: 
Maaskantje

Die flyers hebbie zelf rond moeten brengen he......... lul.
Der kwam natuurlijk weer geen hond op die kutdemo van jullie.
Bij ons in ut durp komme julie der niet in...........grote kut

Maaskantje for worldleader.Wie: 
nn

even over de reacties tav respect voor dieren, het artikel in het parool gaat over een actie die in zaandam plaats vond, daarbij waren blijkbaar 2 arrestatie bij de anti-fa, de actie op ravage digitaal ging over katwijk waarbij niemand gearresteerd werd. en waar tim mudde de eerste klappen uitdeelde.Wie: 
nn

ANS? Wie?
Lekker links laten liggen heeft voor mij altijd het beste gewerkt. hoe minder aandacht die fascisten krijgen hoe beter...
Die lui sporen niet, verdienen geen aandacht.
Buitensporig politiegeweld, kijk daar maar eens wat beter naar.. Daar lopen de echte fascisten.Wie: 
nn

Die hele " opwinding " rond die Benno is hypocriet. Genoeg commentaren een slot er op.Wie: 
ketellinkie

Opnieuw: vrijdag&zaterdag wederom nazi's de straat op in Venray, https://www.indymedia.nl/node/16791 .


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech