Actie bij directeur IND

Nieuws, gepost door: De Kwade Kwasten op 02/06/2013 06:07:41

Wanneer: 02/06/2013 - 06:38

Open Brief aan de directeur van de IND, van Lint

Hedenmorgen, zondag 2 juni 2013, heeft u de voordeur en gevel van uw woning aan Apollolaan 11 Leiden roodbeschilderd aangetroffen.

Wij, de Kwade Kwasten hebben een bericht voor u achtergelaten: “IND=moord”
Het is gedaan met uw rust zolang als u de directeur blijft van de dienst IND die verantwoordelijk is voor de afwijzing en opsluiting en deportatie van immigranten! Zegt uw medewerking op voor u de geschiedenis ingaat als een der hoofdverantwoordelijken voor de dood van velen! Laat het uw bazen, de politiek, en uw opvolgers en ondergeschikten duidelijk zijn dat uw aller misdaden niet onopgemerkt blijft! Zo lang als dat documenten heersen over levens, zal de aanval worden voortgezet!

Voor de vrijheid!

De Kwade KwastenWie: 
nn109

Allemaal leuk en aardig, maar met dit soort acties schiet je weinig op. De IND gaat er niet door stoppen en het begrip in de samenleving wordt er ook niet door vergroot. Het enige wat je ermee bereikt is het geruststellen van je eigen gemoed dat je wat radicale actie hebt ondernomen.Wie: 
nn

Het bedreigen en mensen thuis intimideren is geen oplossing om een beter asielbeleid te verkrijgen.
Bovendien stel je met dit soort toch enigzins laffe aktie`s het asielactivisme in een duister daglicht en zal de massa
dit niet weten te waarderen.

Graag ophouden met dit soort aktie`s !Wie: 
nn

deze directeur heeft er anders wel mooi voor gezorgt dat honderden duizenden ECHTE vluchtelingen wel een veilige thuishaven in nederland hebben gevonden.maar inderdaad ind weg ermee en grenzen dicht.Wie: 
nn

Fantastische actie. Laat hun maar de hete adem in de nek voelen. Vraag maar aan Otto van der Bijl, de IND architecten hoe effectief dit is. Mensen zonder papieren geen gevoel van veiligheid, hun geen gevoel van veiligheid!Wie: 
nn

andere mensen bedreigen=links fascisme!Wie: 
nn

WTF ! Gratis de voordeur in de verf gezet. Die Lintworm heeft niks te klagen. Zo'n collaborateur verdient geen seconde rust. Er zullen ongetwijfeld cameras in de buurt van die woning verschijnen zo ze er al niet waren om te betrappen te registreren. Maar dat zal geen nieuws zijn hoop ik. Ook deze post wordt gelezen. Tor is niet genoeg. Als je Tor gebruikt dan word dat geregistreerd. Maar een voorbeeld. Daar is wat aan te doen. Sterkte.Wie: 
nn

@ reaguurder " honderd duizenden vluchtelingen " : je hebt een nederlandse Oscar Schindler ontdekt ? We zitten in een neerwaartse spiraal volgens mij hoe lang nog tot herhaling van toestanden als : https://www.youtube.com/watch?v=j1VL-y9JHuIWie: 
nn

misschien heeft deze man ook wel vrouw en kinderen daar wordt vast niet aan gedacht,want ja,allemaal nazi"s toch?
laat dan een leus achter op n kantoorpand of zo.
mensen in hun prive sfeer aanvallen is niet de manier en de positieve aandacht voor de vluchtelingenstrijd wordt er enkel door ondermijnt.
"links"blijft maar hangen in het verleden op deze wijze,je zult met de tijd mee moeten of je dat leuk vind of niet.Wie: 
nn

foto bij artikel telegraaf

http://www.telegraaf.nl/binnenland/21614934/___Huis_IND-directeur_beklad...

boehoe persoonlijke levenssfeer van iemand die 'alleen maar zijn werk doet'... en hoe zit het dan met de persoonlijke levensfeer van vluchtelingen, hun uiteen gerukte gezinnen, opgesloten families, gedeporteerde kinderen? lang zo'n drama niet, he, Teeven?

Foto: 


Wie: 
nn

Wat een negativiteit allemaal. Door deze actie is in ieder geval het schandalige asielbeleid weer in de aandacht gebracht en het is duidelijk dat niet iedereen dit zomaar pikt. En daar ging het om, toch? Niemand claimt dat een kladdertje verf beleidsverandering teweeg brengt, dus het argument dat zo'n actie geen oplossing is, is onzin. Natuurlijk is het geen oplossing, maar dat was ook niet het doel van deze actie...

Ja, en dat gelul over 'persoonlijke leefsfeer'... De IND maakt mensen gewoon kapot! Een beetje verf op een voordeur is dan ineens zielig? Kom nou. Richt je oneerlijkheidsgevoelpijlen op wat er echt mis is in dit land... Open je ogen en verdiep je in wat voor ellende deze directeur allemaal aanricht. Wat mij betreft mag hij iedere dag verf op zijn huis en op zijn pak krijgen, taarten in zijn gezicht, stront aan het stuur van zijn auto, wielklemmen op de wielen, stinkbommen in zijn kantoor en een loeiende sirene in zijn oor. Dat allemaal bij elkaar is nog geen schijntje van de trauma's bij vluchtelingen in Nederland die hij heeft veroorzaakt, maar toch: Laat het hem maar voelen wat een kutleven is.Wie: 
Walgelijke kwastactie

Kennelijk wordt er niet verder nagedacht dan de neusjes van de Kwasten lang zijn. Wat een laffe anonieme actie! Draai het eens om. Stel je voor dat jouw huis besmeurd wordt door een stelletje doorgeslagen activisten die denken dat ze iets 'zinnigs' hebben gedaan.
De code 'blijf met je poten van andermans leefomgeving af' geldt dus niet meer in het wereldje. Niet raar dat de hedendaagse 'scene' steeds vaker wordt uitgekotst. En dan zo 'n domme dreigbrief er achteraan. Terecht dat daar sancties op zullen komen. Hoop dat de onnadenkende lafaards die alleen maar schade hebben aangericht aan mensen die op een andere manier voor vluchtelingen opkomen snel worden opgepakt. Zullen wel weer een paar pamperjonkies zijn geweest die niets nuttigs te doen hebben. Oerdom zo 'n actie!Wie: 
Bert Beekhuizen

En daarmee diskwalificeert u zich meteen als serieuze partner.
Ik ben het met het meerendeel van uw opvattingen eens, maar als men moet gaan luisteren naar geweld of intimidatie zijn we binnen de kortste keren een banananenrepubliek. U doet de zaak meer kwaad dan goed.
Niet bedankt dus.Wie: 
M

Tuurlijk, zet gewoon de poorten open voor al die migranten die zoveel bijdragen....Wie: 
Raak een boom.

De huizen van de kwade kwasten verdienen ook een likje verf.
Ik hoop dat ze jullie ook weten te vinden, stelletje lutsers.Wie: 
nn

Erg triest deze actie. We leven niet meer in het stenen tijdperk en iets opschieten doe je er niet mee.

Als de enige reden hiervoor is geweest om e.e.a. onder de aandacht te brengen, dan zijn daar effectiever manieren voor zonder de maatschappij daarvoor tegen je in het harnas te krijgen. Misschien boeit de maatschappij jullie wel niet, maar deze zal je toch mee moeten krijgen om je standpunten te verwezelijken.

Als je dat niet wilt zien, dan gaat jullie waarschijnlijk allleen om het rotzooi trappen. Prima, maar meer dan zielig tuig zijn jullie dan niet en pretendeer dan ook niet hogere motieven te hebben.Wie: 
ketelinkie

Ik zeg welles, nietes.

Uit de reeks waar je tegenwoordig al niet mee voor radicaal wordt versleten. Hebben jullie gisteren het NOS-journaal gezien, btw. 'De groep Kwade Kwasten liet al eerder van zich horen in 2010 in de Haarlemmermeer, toen tegen Schiphol-aanleg-gedoe.' Kennelijk niet zo'n te gek originele naam, LOL ;)

Hatsee.Wie: 
nn

Wahaha, tis wel lachen met die gefrustreerde racisten hiero in de 'aanvullingen'... Vermakelijke lektuur. Deze actie heeft in ieder geval een snaar geraakt.Wie: 
nn

Vele doen niets, een enkele doet iets.
Iets doen is altijd nog beter dan niets doen.
De meeste komen niet verder dan degene die iets doet, af te zeiken met hun commentaar.
Wat ik van de actie vind, doet ter zake. Maar de IND brengt mensen tot zelfmoord, in dat licht hoef ik een likje verf toch niet heel erg te vinden ?Wie: 
leon

Discussie gedeelte van Indymedia.nl gaat ooit weer open, en tot die tijd laten we doorgaans wat meer staan in de Aanvullingen. De aanvullingen onder deze posting zijn nu wel genoeg gebruikt om enigerlei meningen over de actie waarover het bericht gaat, te delen. Zo te zien komt er nu geen zinnige discussie meer uit voort, en is deze daarom gesloten.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech