Internationale Dag van Solidariteit met Langdurige Anarchistische Gevangenen

Nieuws, gepost door: nn op 13/05/2013 05:10:51

Wanneer: 11/06/2013 - 21:40

** 11 Juni 2013 Oproep tot Actie**
11 Juni is de internationale dag van solidariteit met Eric McDavid, Marie Metselaar en andere langdurige anarchistische gevangenen.
Van plan een evenement te doen op deze dag? Je kan mailen naar june11 [at] Riseup [dot] net.
Informatie over gebeurtenissen uit voorgaande jaren en opkomende evenementen is te vinden op june11.org. Lees verder voor onze gedachte over wat het betekent langdurige solidariteit te doen, over hoe Eric en Marie ons inspireren, en te leren hoe 11 Juni begon.

De staat stal Eric McDavid en Marie Mason van ons in respectievelijk 2006 en 2008. In de jaren sinds hun arrestatie voelt repressie minder als een specifieke gebeurtenis dan een onontkoombare, voortdurende nachtmerrie. Veroordeeld tot respectievelijk 22 jaar en 20 jaar, blijven Marie en Eric tot op deze dag in kooien, en kennen deze nachtmerrie intiemer dan de meeste.

De laatste tijd horen we veel gepraat over de eindtijd, en een totale ecologische ineenstorting lijkt aanstaande. Maar wat betekenen deze krachten voor degene in gevangeniscellen? En wat betekenen ze voor ons aan de buitenkant? We proberen om zowel elkaar als stukjes wilde natuur op deze aarde te redden. Onze taak is moeilijk en lijkt soms onmogelijk, want hoe harder we vechten hoe neer repressie ons in de weg staat. Elke dag verliezen we meer diersoorten, meer land, meer vrienden ... en dit proces toont geen tekenen van vertraging. Hoe gaan we overleven en blijven we strijden in het gezicht van deze realiteit?

Als winnen ons enige doel was, zou het makkelijk zijn te stoppen. Maar hoewel we wellicht vechten om te winnen, vechten we in deze situatie ook om te leven. Van de buitenkant is het makkelijk om een ​​gevangenisstraf gelijk te stellen aan het einde van alles ... maar Marie en Eric vechten nog steeds. Met onze liefde voor hen en onze haat voor hun bewakers intact, vechten naast hen.

Dat betekent niet alleen een voortzetting van onze strijd aan de buitenkant, maar ook interactie met de gevangen op manieren die ze verbonden houd met hun vrienden en collectieven aan de buitenkant. De staat heeft onze vrienden ontvoerd en we moeten ervoor zorgen dat de staat niet succesvol is in zijn pogingen hun te isoleren en te vernietigen. Onze strijd kan alleen doorgaan als we samen strijden.

Juni 11 is een middel daartoe. 11 Juni gaat over herinneren - niet op de manier dat we ons een feit of geschiedenis herinneren, maar een actieve herinnering: een her-innering, het weer in elkaar zetten. Het is vaak makkelijker voor ons om geld in te zamelen en materiële steun te genereren voor mensen die net zijn gearresteerd, dan voor mensen die voor vele jaren zijn opgesloten. Deze dag is voor ons om energie, middelen en liefde te richten op die mensen, die nooit vergeten kunnen worden.

11 Juni is ook uitgegroeid tot een gelegenheid onze internationale banden van solidariteit verder op te bouwen. De laatste twee jaar hebben een
ongelooflijke show van steun voor Eric en Marie gezien van mensen buiten de VS, en een aantal pogingen in de VS om solidariteit te tonen met de lange termijn anarchistische gevangenen in andere plaatsen. Dit jaar hopen we meer vertalingen te hebben, meer kruisverwijzingen van onze strijd, en een verdere verbreding van elkaar versterkende solidariteit. We weigeren hun grenzen te erkennen; we willen die weigering tastbaarder maken.

11 juni is slechts een maand weg. Houd een fondswerving, plan een lawaai demo, host een brief-schrijf nacht, of gebruik je eigen context en fantasie om andere mogelijkheden te verkennen. Gebruik je creatieve energie om je kameraden te tonen dat ze niet alleen staan ​​en dat we zullen blijven strijden voor hen, voor de aarde en voor de totale bevrijding. Ze hebben geprobeerd om ons te vernietigen, dat is wat ze doen
- maar Marie en Eric, Justin Solondz, Marco Camenisch en zo vele anderen tonen ons die pogingen te overleven. Laat 11 juni een viering zijn van onze gedeelde overleving en weerstand.

De 11 Juni crew

ps: een korte historie van 11 Juni
http://june11.org/about.htmlWie: 
Anarchst Black Cross Nijmegen

Een tekst van vorig jaar met wat meer info over 11 juni, Marie Mason & Eric Mcdavid: http://abcnijmegen.wordpress.com/2012/06/04/11-juni-2012-internationale-...Wie: 
nn

ik denk dat google translate een foutje heeft gemaakt, Marie Metselaar moet natuurlijk marie mason zijn :)Wie: 
nn

De apocalypse is nabij.


Global IMC Network www.indymedia.org Afrika Ambazonia Canarias Estrecho / Madiaq Kenya South Africa Canada London, Ontario Maritimes Quebec Oost Azië Japan Manila QC Saint-Petersburg Europa Abruzzo Alacant Antwerpen Athens Austria Barcelona Belarus Belgium Bristol Brussels Bulgaria Calabrië Cyprus Emilia-Romagna Estrecho / Madiaq Euskal Herria Galiza Duitsland grenoble Hungary Ireland Istanbul Italy La Plana Liege liguria Lille Linksunten Lombardia London Madrid Malta Marseille Nantes Napoli Netherlands Northern England Norway Nottingham Oost-Vlaanderen Paris/Île-de-France Piemonte Poland Portugal Roma Roemenië Russia Scotland Sverige Switzerland Torun Toscana Ukraine UK-GB Latijns Amerika Argentina Bolivia Chiapas Chile Sur Braszilië Sucre Colombia Ecuador Mexico Peru Puerto Rico Qollasuyu Rosario santiago Uruguay Valparaiso Venezuela Oceanië Aotearoa Manila Melbourne Perth QC Sydney Zuid-Azië India Verenigde Staten Arizona Atlanta Austin Baltimore Big Muddy Binghamton Buffalo Charlottesville Chicago Cleveland Colorado Columbus DC Hawaii Houston Hudson Mohawk LA Madison Michigan Milwaukee Minneapolis/St. Paul New Mexico New Orleans NYC Philadelphia Pittsburgh Portland Richmond Rochester Rogue Valley San Diego San Francisco Bay Area Santa Cruz, CA Sarasota Seattle Urbana-Champaign Worcester West Azië Beirut Israel Palestine Process FBI/Legal Updates Mailing Lists Process & IMC Docs Projecten Print Radio Video Regio's United States Topics Biotech